BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.434,73

Selahattin Demirtaş'tan hendek ve barikat itirafı!

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 'terör örgütü yöneticiliği' suçundan yargılandığı davada savunmasına devam etti. PKK'nın 2015 yılında Güneydoğu'da bazı ilçelerde kazdığı hendek ve barikatlarla ilgili konuşan Demirtaş, "Bu konuda yanıldığımı itiraf ediyorum. Barikat ve hendeklerle ilgili ilk haberler geldiğinde, bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum. Bunu partililerime bir özeleştiri olarak söylüyorum" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
misafir

Bugün cezaevinde olacağına o gün hendeklere gömülmeliydi bu alçak.

Misafir

FİSTANI SİZİN GİBİ ŞEREFSİZLERE GİYDİRMEK LAZIM.

Misafir

Vık vık selo. Buna yandaşları gibi fistan giydirip kandile göndermek lazım. Sonra da kandili başlarına yıkmak lazım.

memet

git kandilde yandaşlarınla özerklik kur.idam gelecek işiniz bitecek o zaman görürüsün sen anyayı konyayı.figenle beraber idamınız yakında yasayla reisle gelecek.

Misafir

Neticede herkesin adil yargılanma hakkı var. Bırakalım mahkeme karara versin

Budun

Bunlar asilmadikca !! Idam ) tukiyede huzur olmiyacak

Misafir

Rapora göre FETÖ'nün elemanları devlete sızmış. Ne sızması, devlete yerleştirilmiş bunlar Gülen Amerika'dan kalktı 'Ölüler bile oy versin' dedi. Ele geçirmediler arkadaşlar, siz oraya atama yaptınız.

hadi ordan

sende mi bürütüs sen de mi kandırıldın. hadi ordan hadi oardan

abdülhamid

ceylanpinarda 2 polisimizi kim uykuda sehit etti, tutuklu olanlar beraat etti, takipsizlik karari verildi, cözüm sürecini bunla kim bozdu, hadi chp nerdesin, niye konusmuyorsun, yoksa devlet sirimi kalacak

tg

ya bu küçük emrah çok masum yaaaa.sizi gidi kötü kalpli türkiye ne istiyorsunuz zavallıcıktan bişeycikten haberi yok garibin

  • 1