BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.435,44

Selahattin Demirtaş'tan Erdoğan'a 'terörist' yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş için söylediği "terörist" açıklamasına cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş'tan yanıt geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 41 Adet Yorum
Hakan Canım

Terörist demekle eksik söylemiş keşke artısınıda söyleseydi yeni bir tür boynuzuda tanımış olurdu halkım!!!

rüzgar

sen ve senin gibilere aslında çok söylenecek şeyler var ama terbiyem müsade etmiyor satılmış hain teröristler.......

Egeli Zeybek

Ne o selo ? RTE Gerçekleri söylediği için neden alınıyorsun nersi yalan ? senin avanen dağdaki çapulcuların haberi onayı ve izni olmadan o Kubur ağzını açamazsın.... Bak aklını başına al ve devlet millet bayrak düşmanlığı yapmadan, sinsi ve vahşi canilerinizle beraber imha ve itlaf edilmenize ramak kaldı, meymenetsiz suratında ne bir samimiyet ve nede bir iyi niyet yok ve arsızlığın ve korkaklığın suratından akıyor. Gel yol yakınken tövbe et ve kalleşce nankörce ihanetlerinizden vazgeçin, sonra denmedi deme ona göre lo.

seyfo

erdoğanım taşı gediğine koydu, teröriste terörit denir anlatabildimmi terörist.

bu hainler

merhaba,ya Etek hendek çukur,okul yol Ambulans,pusu ! Tuzak,Asker polis,TIR iş-Makineleri YAKIP. ve memleket'e milyar ZARAR veren,bu Cahil kalleş!ve hain Teröristler katiyen Af''Edilmez.!

irade

Bütün Kürtler olarak arkandayız başkan 2019 herkes bunu görecek..

Misafir

adamsin adam Demirtas.

Misafir

Selhattin demirtaş sahipsiz değildir. Bir gün gelir Nelson mandella gibi onurlu ve şerefli bir şekilde dünya barışı simgesi olarak karşımıza çıkacaktır.

Misafir

Selhattin demirtaş asla terörist değildir. olamaz. Vatan hayini'de değildir. Halkını dilini kültürünü seven bir kişi terörist ise o zaman Tüm dünya teröristtir.

misafir

Vatan hainlerini savunanlar da vatan hainidir. Yorum yazan ve destek çıkan hainlere sesleniyorum. Yazıklar olsun size.

CAHIL MILLET

KIM NE SUC ISLEMISSE YARGILANSIN SORGULANSIN..BUNUN DA ILMI VAR..SOKAKDAKI VATANDAS HAKIM SAVCI OLAMAZ..HERSEYI BILEN YAPANDA TEK KISIDE BILEMEZ..Suclu isede ceza miktari ?

alevistan

gerçek lider dediğin böyle olur.

Momologgo

Sahibiniz abd fetoculara ve size yine umt pompalamış.İçeride çürüyeceiniz.

hakan

teröristin mesajını niye internetten veriyorsunuz?

gerçekçi

o onurlu insan isterdımki şuanda halkıyla beraber olsun ama neyazıkki mertliğin buzulduğu çokurda halkına sesleniyur ama olsun süz verdiği gibi biz de sayın demirtaşa süz veriyuruz gücümüzün yetiği son nefese kadar seninle hareketinle beraberiz ey temiz insan

görünen köy

Ülkemizde,dünyanın hiçbir ülkesinde olmayan bir demokrasimiz var emhamdülillah,hapisteki birinin c.başkanına nasıl iltifat ettiği ise delilidir.

abdulkerim canyelek

Adaletin küçüldüğü ülkelerde, büyük olan artık suçlulardır.Mazlumun öç alma günü, zalimin zulmettiÄŸi günden daha korkunçtur. Hz. Ali r.a

Misafir

Demirtaş F tipi yapıda (şimdiki adıyla FETÖ) olduğunu itiraf etmiş!

Misafir

Dünya alem , dağ ,taş, kurtlar,kuşlar dahi biliyor bu gravatlı adam Terörün siyasi kanadı ,hala kamufle etmeye çalışıyor.Herşey video kayıtlarında kayıtlı

ahmed

ali vicdanı kara ne çeşit bi kafa yapın var reis sorulan soruya cevap vermiş durup dururken canı sıkıldıdamı bunu söyledi muhalefet yapacan diye ahmak duruma kendini düşürme, okkalı cavapmıymış sen bide git onu yasin börünün ailesine sor

Sivasli

Cumhuriyet tarihimizden beri Medya mensubu diye yetistirilenlerin Yüzde Doksani Hainlerden secildi diger kalanlarda fazla ileri gitmisse Kafalari koparildi Simdi ise halen temizlenemiyorlar Yetistirilmis sözde Basin Mensuplarinin Kafalarinin Arka Tarafinda Hainlik Cipleriyle Dolasiyorlar.

Muzaffer Ceylan

Daha dur bekle hain sırada idam cezası var. Şikayetini cehennemde Zebanilere anlatırsın. Ama onlar yemezler.

Demokrasi

Türkiyede demokrasinin ne demek oldugunu anlayabilecek %15-20 gibi bir kesim var, geri kalani maalesef diktatörlükle yönetilmekten anliyorlar. Özgür birakildiginda baskasina zararda verse sinirsiz kullanmak istiyor,onun icindirki yasaksiz yasayamazlar,kisacasi cobana ihtiyaclari var.

zinnur

demirtaş terörist değilse, terörist kim? dağdakilerle aynı giyinip güle oynaya çektirdiği fotoğrafları açıklasın da görelim. Reis onun zaten muhatabı bile değil, sorulduğu için demirtaş cevabını verdi. reis her soruya cevap verir, kaçmaz yoksa adama yerine koyduğundan değil.

Hadi

Selahattin ya neysin ya ....