BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.247,61

Selahattin Demirtaş: Erdoğan kadar seviyesiz değilim!

HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, Erdoğan'a çok sert sözlerle yüklendi. Selahattin Demirtaş, "Bu ülkenin cumhurbaşkanı kadar seviyesiz değiliz" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 76 Adet Yorum
ne vatandaş mış

Sahte demokratik söylemlerle vatandaşı kandırmaya çalışan HDPnin hiç bir farkı yok AKP den.Bu ülke ne AKP nede HDP ile hiç bir yere gidemez.Gideceği yer ancak iç savaştır.Vatandaşın aklını başına alma zamanı maalesef geçmek üzeredir.Askeri darbeleri bile aratır hale geleceği bir döneme girilmiş olup,baskılar daha çok,yolsuzluklar ayyuka çıkmasına ses çıkartılamaz olacaktır.

Newroz

11:15> Sen kendi ailenden başla bence, editör bu seviyesizliği nasıl onaylar anlamıyorum ?!

Eren

yemin ederim bu tam lider sayin selahattin demirtaş sana söz oyum sana

trabzonlu hamdi

dediyine kendin inanmıyosun biliyorum akp atıklarından nemalananlar hep böyle suni gündem yaratarak iktidar olan parti mağduru oynamak artık bu millet ne kadarına inanır artık bakacağız

Mazlum Güçlü

Akşam yatıyor Erdoğan'a hakaret,sabah kalkıyor Erdoğan'a hakaret,ama adam haklı kürtler bile Demirtaş'ı Erdoğan kadar sevmiyorlar.Sanki seçimlerde barajın altında kalmalarını şimdiden görür gibi bağırıyorlar.

simge5

demirbas,bizim ikiyuzlu plotikacilara ihtiyacimiz yok

Celal Taş

Demirtaş ın konuşmalarına beğeniyorum.Tamamen doğru konuşuyor.Yanlı yanbastılı konuşmuyor nasıl düşünüyorsa öğle konuşuyor.Bunlara söz verilmiş seçim barajı %5 e çekilecek,yapıldı mı?barış kardeşlik ve demokratik tüm adımlar atılacak eşit vatandaşlık geliştirilecek.Ne yazık ki uçurum dahada büyüdü Tayyip Erdoğan ın tarafları para içinde yüzüyor saray cayır cayır para harcıyor fakir fukara aç.Bu nasıl demokrasi?Birisi bin yüs odayı kullanıyor birinin yatacak yeri yok!Maşallah demokratik geliş ve açılımımıza!Böyle bir demokrasi onların olsun ben eskiyi arıyorum...

vatandas

Bu adam cb secimlerinde ciddi pirim yapti. milliyetci olmasam tereddutsuz oyumu verirdim. Ama bu secimlerde kesin vermeyecegim diyemiyorum

Zazo

Ya bu kişi şimdi ortalığı neden karıştırıyor ne gerek var kirletmeye Erdoğanın huyunu biliyor ordan ortamı kirletmeye çalışıyor az sinsi ve kurnaz değil.Aslında çok açık adam taşeron kimbilir kimin bence avrupa istihbaratı.Lafa bak " barış olacaksa ortak sahiplenilerek olmalı" slogan bu. Hayır beyfendi barışı sen kurmadın sadece engel olmaya çalıştın hepimiz gördük kürdü türkü herkes görüyor. 2013 te PKK ağır kayıplar verirken operasyonları durduran Erdoğan oldu barışa gidelim dedi her şey güzel olacak herkes için güzel olacak dedi ve başlattı, bu uğurda barış uğruna kendi partisiyle bile kavga etti risk aldı insanlık için barış için Allah için en güzelini seçti.Bence sen otur oturduğun yerde sadece mektupları taşı barışa hiç değilse o kadar katkın olsun.

seviye mi o da ne

seviye(sizlik) bakimindan tayyiple yarisabilecek tek yaratik imrali misafiri olan apo canisidir. o da tayyip gibi menfaati neyi gerktiriyorsa onu yapiyor. yakalandiginda korkmus kedi gibi titreyerek benim annem de Türktür Türkiye icin ne gerekiyorsa yapmaya hazirim demisti. tayyip de menfaatim icin gerekirse papaz elbisesi bile giyerim demedi mi. teröristlerin dizlerinin dibinde oturmadi mi. apo ile canciger kuzu sarmasi degiller mi. kisaca bunlar seviyeden anlamazlar.

SOSYALİST-MÜSLÜMAN

Bu adam ADAM gibi adam YAŞA BAŞKAN

GERÇEKLER

HDP nin kürtlerden aldığı oy / 2 dir diyer kalan % 6 lık oyu ermenilerden alevilerden süryanilerden ezidilerden hiristiyanlardan rumlardan yahudilerden ve tatanistlerden almaktadır KÜRTLERİN ana temsilcisi AKP dir AK parti kürtlerden % 15 oy almaktadır.

Yasin Ural

Sn Demirtas'in sadece su cümlesi bile farkini gösteriyor: "Tek bir askerin canı sizin de bizim de partimizden değerlidir." Tayyip icin asker, eylemci, protestocu, gerilla insan degil sadece bir piyon. Kendi hedefleri ve ihtiraslari ugruna göz kirpmadan feda eder. "Bu isin fitratinda var" der gecer.

islamcı21

ulan oğlım doğru söz niye size o kadar bati

TARAFSIZ İNSAN

AT DA KUŞLAR YESİN YA HİÇ BİR ŞEYDEN HABERİN YOK SENİN DÜRÜST DEDİĞİN AKP Mİ BAK BAKALIM ÇOCUKLARI NASIL VE NERELERDE YAŞIYOR MEMLEKETİN KAYMAĞINI YİYENLERE BAK ÇOGUNUN ALTINDA SON MODEL ARABALAR YATLAR GEMİLER KUTU KUTU PARALAR ONLARA İYİ

cemil

Demirtaş'ı sevmiyorum ama adam doğru konuşuyor. Acaba c.başkanına söylediklerinden dolayi başına bir şey gelir mi. Hakaret davasi ya da kilicdaroglunda olduğu gibi yumruk, ayakkabı falan. Hic sanmıyorum. Akp lilerin cevap bile verecek cesareti yoktur.

ali kemal oğlak

senin cumhurbaşkanının oğlu amerika da okuyacak benim başkanıma özel okulu çok göreceksin.böyle bir saçmalık olmaz kimin ABD uşağı olduğunu halk biliyor.

serdar efe denen zat

demirtas sadece protesto edin dedi ama devletin gizli gucleri araya kaynadi ve insanlari öldurdu ve sucu hdp ye yuklemeye calisarak hdp nin önu kesilmeye calisildi. bunu sende iyi Biliyorsun. git hesabi devlete sor. serabi yakanda sizdiniz aylarca serap uzerinden politika yaptiniz sonra ne oldu serabi öldurenin mit elemani oldugu ortaya cikti. sizin bu kirli oyunlariniz hep oldu.

ehza

TABIKI KARSILARINDAKI TEK ENGEL AK PARTI VE TAYYIP ERDOGAN KÜRTLERINDE TÜRKLERINDE DIGER ETNIK GRUPLARINDA TEK SEVDIGI LIDER O SÖZDE DEMIRTAS SIYASETLE BU SEVGIYI AZALTMAYA CALISIYOR PATIZAN TOPLAMA SIYASETI YAPIYOR AMA HALK YAPILANLARI GÖRÜYOR RECEP TAYYIP ERDOGAN SEVGISI BAMBASKA ALLAH HER LIDERE BÖYLE ÖZELLIK VERMEZ O YÜZDEN NE YAPSALAR BOS BENCE

turk1071

soyle bakalım hangı okulda okuyor,mademkı kürt nıckı altında turk mıllıyetcısı yapacaksanız bızde aynısını yaparız, oylar hdpye arkadaslar

HÜDAROS PAROSki

Öyle görülüyorki HÜDAPARCI YOBAZ lar Bu seçim için tayyo dan büyük götürü iş almışlar

diyarbakırlı

dostum oglu özel okulda okuyan bir hdpli milletvekili söyle oturdugun yerde konusmak kolaydır

Hep misafir

Selahattin bey hakli, Bu Cumhurbaskanina Baskanlik vermek demek, buyuk ve karanlik bir maceraya demir almak gibi. Ve cok buyuk sorunlara yolacar. Kendilerinin ruh hali ulkenin basina buyuk isler acar.. Benden soylemesi.... Demedi demeyin...

murat

sen RECEP TAYYİP ERDOĞAN ın seviyesine bırak çıkmayı rüyanda bile göremezsin onun sayesinde özgürce konuşmaya başladınız.İnsan da az da olsa hakkaniyet duygusu olur.

viranşehirli..

yazıklar olsun..göz kör kulak sagır ... birde amed 21 nıckli