BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,69
ALTIN 2.488,25

Selahattin Demirtaş, cezaevinden açıklama yaptı

AİHM'nin 'Serbest bırakılmalıdır' kararı verdiği eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, tutuklu bulunduğu Edirne Cezaevinden avukatları aracılığıyla yazılı açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 47 Adet Yorum
Misafir

vatan haini ile Resi bir mi tutuyorsun...

mem

RTE şimdiye kadar 3 sefer AİHM başvuru yaptı yorum sizlerin

hüsnü balaban

bu zındık hala konuşabiliyorsa memleketimizde insan hakları var demektir

MAZLUMLARIN SESİ

ŞEREF MAHRUMU YARATIK ! YASİN BÖRÜ VE DİĞER ŞEHİTLERİMİZİN KANINDA BOĞULACAKSIN ACILI ANALARIN AHI SENİ VE KAPISINDA KELPLİK ETTİĞİN KATİLLERİ HELAK EDECEK İNŞAALLAH.

misafir

ANAYASA KARARLARINI TANIMIYORUM DANISTAY KARARLARINI TANIMIYORUM;SAYISTAY KARALARINI TANIMIYORUM;AHIM KARARLARINI TANIMIYORUM:MASALLAH ÜLKEMIZDEKI DEMOKRASIYE?

İDAM İSTİYORUZ İDAM,İDAM

AĞLA AĞLA SELO,BİRAZDA SÜMÜKLERİNİ SİL.ULAN SEN DEĞİLMİYDİN TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNE MEYDAN OKUYAN,BU DAHA BAŞLANGIÇ,BAŞKAN APONUN HEYKELİNİ DİKECEĞİZ DİYEN,PKK Yİ BİZ TERÖRİST ÖRGÜT OLARAK GÖRMÜYORUZ DİYEN,YASİN BÖRÜYÜ VAHŞİCE KATLETTİREN SEN DEĞİLMİSİN.SEN VE YANDAŞLARIN BİNLERCE KERE İDAMI HAKETTİNİZ.UTANMADAN KONUŞUYORSUN.

misafir

AİHM ne kararı alırsa alsın bizi bağlıyor mu? Asla. Üç tane hakimin verdiği kararı şimdi biz uygulayacak mıyız? Elbette Hayır. Bu terörist içeriden çıkacak mı? Hayııııırrr.Avrupa kudursun. Ama şunu unutmasınlar Avrupalılar. Bir gün gelecek bu terör onları da esir alacak. Onlar biz gibi de olmazlar. Silinip giderler Allahın izni ile. Benden söylemesi

misafir

medeni dünya dediğin terör işgal katliam değilmi ? akif ne demiş ,medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar ,cahal batı uşağı,batının iki yüzlü sahte medeniyeti bize sokmez

BARIŞ

vatan hainlerini bu kadar gündem olmasını hazmedemiyorum...

cek

Avrupayı çok iyi tanıyoruz pkk ile olan tutumundan dolayı. Verdiği kararlardada adalet bekleyemeyiz herhalde

Faruk

Biz sanıyoruz bu kuru kabadayılıklar tüm dünyada geçerlidir, hayır kuru höykürmelere sadece biz inanır ve yine sadece biz alkış tutarız ama bunların medeni dünyada bir yeri ve karşılığı yoktur..

Faruk

Almanya, ABD vatandaşına sahip çıkar çünkü hem itibar ve güç meselesi var hem de insanlarına değer veriyorlar. Canı yanmışlara tekme atmak bir bizde var, bir de Hindistan ve Çinde...

MİSAFİR

ALLAH SENİN GİBİ SATILMIŞ HAİNE İSLAM DÜŞMANI TÜRKİYE DÜŞMANINA VE SENİN GİBİLERE DESTEK VERENLERE VE SENİ TÜRKİYENİN ÜNİVERSİTELERİNDE HAİN OLARAK YETİŞTİREN ALÇAK HOCALARA LANET ETSİN

Bir Okur

AİHM tavsiye niteliğinde siyasi bir karar vermiştir ve bizi bağlamaz nokta. AİHM önce Mursi için bir karar açıklasın da görelim. Halkın seçilmiş lideri askeri darbe ile cezaevine atıldı tık yok.Bize gelince 52 kişinin katledildiği (bazılarının hunharca) olayların baş mimarıdır kendisi. Ve umarım içerden hiç çıkamaz.

misafir

Kurtarsın hadi şimdi ağa babaların

Misafir

ne müebbeti meydanda asacaksın

Misafir

Bu ne yüzsüzlüktür sana bir madalya takmadılar gerçi ülkeyi parçalama görevini yerine getirebilse o madalyayıda alırdı eminim

Vatandaş

Bu adamın sapa sağlam olan öğretmen hanımı sürekli rapor alıp okula girmiyordu ne oldu şimdi gidiyormu?. Yetkililer bizahmet bu konuda kamuoyunu aydinlatsinlar.

KARAKALEM

TERÖRİST REHİN OLMAZ, TUTUKLU OLUR. İNŞALLAH ÖMRÜNÜN GERİ KALANINI ORADA ÇÜRÜYEREK TAMAMLARSIN.

ÇOK YANLIŞ.....

AİHM'İN KARARLARINA BİR HUKUKÇUNUN CEVAP VERMESİNİ BEKLERDİM.BİZİ DÜNYANIN GÖZÜNDEN DÜŞÜREN BU DÜŞÜNCE ALEYHİMİZE KULLANILACAKTIR.

Misafir

Yahu bunu hala konuşturuyor musunuz siz ???? Onca askerimizi şehit edenler yaralayıp gazi edenler bunlar değil mi ? pkk yı silahlı direnişçi olarak gören ve ağızından bu kelimeler dökülen bu pkklı değil mi ? hendek diye küçümsediğiniz o çukurlar onurlu bir deriniş diyen değil mi ???? Oradan çıkamaycaksın apo gibi öylece ömrünün sonuna kadar kalacaksın inşaAllah.

Burdayiz.

Seni Türkiye bırakıp pkkya moralmi tazelesin, neden böyle birşey yapsın ki...

Burdayiz.

Sizin pkkyı desteklediğinizi, sol partiler olan, bir chp, bir iyi parti, bir saadet görmeye bilir veya görmek istemeye bilir ama halk biliyor, senin kurnaz açıklamaların işe yaramaz.

Burdayiz.

Hiç kafa çalışmıyor o öyle değil, avrupa pkkyı çok seviyor olduğu tescillendi, bu şekil okumak gerekiyor.

geronimo

rezil adam sen önce yediğin haltların hesabını ver hain pkk nin sözcülüğünü yap onların emrinde yaşa ondan sonra ben siyasi rehineyim de hadi ordan eli kanlı katil seni