BIST 9.684
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.500,44

Selahattin Demirtaş başkan adayı olacak mı? HDP'den açıklama

HALKLARIN Demokratik Partisi (HDP) Kars Milletvekili ve Parti sözcüsü Ayhan Bilgen, pazar günü yapacakları toplantıda aday belirleme yöntemini belirleyeceklerini söyleyerek, "Elbette ki kamuoyunda öneriler var. Sayın Demirtaş'ın da kendi beyanları var. Şüphesiz hem öneriler hem beyanlar mutlaka dikkate alınacaktır" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

Eskiden halk arasında “Dalga mı geçiyorsun, adam mı seçiyorsun” diye banal mi banal bir söz vardı.... Seçimler seçim olmaktan çıkınca seçmenler de işi makaraya sardı insanların mizaha vurduğu, dalga geçtiği bir sath-ı maile girdik.

MERT

KADİR İNANIR ADAY OLSUN HEPSİNDEN FAZLA OY ALIR.

gerçekçi

demirtaşa verilen her oy barışa huzura kardeşliğe verilen oydur kanaatindeyim akp mhp ye verilen her oy kaosa savaşa güzyaşıya verilen oylardır diye düşünüyurum karar kardeşçe düşünenlerindir

Misafir

chp,hdp ve iyi'nin alacağı oyun toplamı 35% geçmez be yavrum.

09

Sen önce bii aklan bakalım hem pkk yı destekleyeksiniz Bu milletin önünde sıkılmadan cumhur başkanı adayı olacaksın öylemi böyle bir devlet yeryüzünde varmı acaba T.C milleti taktir etsin

Hakan Ayyıldız

Akıncılar, Serdengectiler, Ülkücüler, Alperenler, Mücahitler, Selahaddin Eyyubiler, Aliya Izzetbegovicler, Şeyh Şamiller, Yörük Ali Efeler, Dadaşlar, Gakkoşlar, Yarenler, Uşaklar hep birlikte omuz omuza... Emperyalist ve haçlı zihniyetin kalleş tuzaklarına karşı kırk yıldır bunlara taşeronluk yapan dinsiz imkansız terör şebekesine karşı inancıyla azmiyle ilayi kelimetullah aşkına mücadele eden kahraman ordumuzun peygamber ocağının yiğitlerinin muzafferiyeti ve yeniden Adriyatikten Çin Seddine Kızılelma ülkümüzün gerçekleşmesi adına Türk-İslâm davasının neferleri yeniden dirilişe ve yükselişe geçmek için Cumhur Ittifakını destekliyoruz.

Misafir

chp,hdp ve iyi parti idareci ve kurmaylarına bir önerim var.erdoğan-bahçeli kumpaslarına ,ayak oyunu ve daleverelerine karşı;üç parti güç birliği yapın. gelin, üç parti birden ;chp çatısında genel seçimlerine girin.chp nin cumhurbaşkanı adayını destekleyin.adalet,hukuk,demokrasi ittifakı kurun.sarayın ittifakını silin süpürün derim.demokrasinin kazançlı çıkacağından eminim.muhalefetin ittifakı, %65-70 oy alır.erdoğan ve akp sultasını bitirmenin, batmakta olan saltanat kayıklarının; dibe vurması kaçınılmaz olur kanatındayım.başarılar,saygılar.

Misafir

Seçim sürecinde İçişleri bakanı ile Cumhurbaşkanı görevi bırakmalı........ Partili Cumhurbaşkanı olmaz!... Olamaz!.

Misafir

sayın demirtaş olursa bin kez seve seve oy veririm helalı hoşu olsun

RTE

Minareler süngü, kubbeler miğfer, Camiler kışlamız, müminler asker, Bu ilahi ordu dinimi bekler, Allahu Ekber, Allahu Ekber.

MİSAFİR

KODESTEKİ ODANIN BAŞKAN ADAYI OLACAK

MİSAFİR

VATAN HAİNLİĞİNDEN İÇERİ GİRMİŞ BİRİ NEYİN ADAYI OLACAK ULA

⛺ Damat zengin olacak diye suçlu ile suçsuz ayırt edilmeden insanlar ölüyor!..

tacettin

daha utanmadan masunların kanları ellerinde ve birde aday olacaklar vay beeee

Gezi Yolu++++++++

Ülkenin halet-i ruhiyesi malumunuz pek iyi değil bugünlerde Gergin!....İnsanlar Öfkeli ...Kuralsızlığa batmış, uçurumun kıyısına gelmiş bir ülkeyiz.

  • 1