BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.436,44

Şehit olamadığı için utanan adam!

FETÖ'nün başı, yaptığı katliamları güzelleştirmeye çalışadursun, Tayyip Erdoğan'ın öfkesiyle beslenenler, FETÖ'ye bağlılık yemini edenlerin bağışlanmasını, ya da salıverilmesini istiyor "mağduriyet" edebiyatı yaparak.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Ba(ğ)zılarına inad:

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz...

BASKENTLİ ÜLKÜCÜLER

15 TEMMUZ;AKP iktidarın besleyip büyüttüğü, devlete sızdırdığı, rütbeler verdiği, içeride ve dışarıda ceplerine paraları doldurduğu bir alçaklar güruhunun, Türk Milleti'ne ve Devletine kastettiği gündür.. Gazete2023

RABİA İşareti neymiş :

Siyaset Bilimci Gürbüz Evren'den ALINTI: RABİA işaretini İslam tarihinde ilk kim ve neden yapmış bilen var mı? Muaviye, 657’deki Sıffın Savaşı’nda, Hazreti Ali’yi yenememiş, ancak hakemleri ikna ederek, alavere dalavere ile kendini Halife ilan etmişti.Muaviye’den yana tavır alan Hariciler Hazreti Ali’yi, Muaviye de, bir süre sonra, Hazreti Ali’nin çocukları (Peygamberin de torunları) Hazreti Hasan ile Hüseyin’i öldürmüştü.Özellikle Hazreti Ali’nin öldürülmesinden sonra Halifeliğini sağlama alan Muaviye, her fırsatta Ali’yi ve taraftarlarını yok saymak, dışlamak için taraftarlarına, Dördüncü Halife’nin kendisini olduğunu DÖRT PARMAK işaretini yaparak ilan etmiş, taraftarları da, aynı işareti kullanmıştır.Muaviye bin Ebu Süfyan’ın dedesinin adı da Rabia’dır. Kureyş aşiretinin liderlerinden olan dede Rabia, torununa, “adıma uygun davran, önemini unutma” tavsiyesinde bulunmuştur.

BİR BİLMECEM VAR:

ŞU ANA KADAR ENÇOK TIKLAMAYI HANGİ YORUM ALMIŞ? NEDENİ!?

yorum sayısı niye az:

el cevap:işinize gelmeyen yorumlara negatif beğeni vermekten başka bi iş yapmayanlardan fikir de çıkmıyor...

Misafir

"...sağ olsun Erdoğan'ın 'eniştesi'nden öğrendik. Ama hazırlıksız değildik. Lojistik destek tamdı mesela. Nedense 4 farklı noktada bekletilen uçaklar-helikopterler, 3G bağlantıları, televizyonlar, radyolar..."

Misafir

Darbe olan yerde hükümet "Ben ne yaptım da bu hale düştük. Neden bunu duymadım?" falan diye kendini sorgular sayın yazar...KK' ya vurmakla, araştırma komisyonlarını çalıştırmayıp dağıtmakla (ve onu yazmamakla vb.) olmaz bu işler

Misafir

"...Elimde birşeyim yok deme: Yüzündeki tebessüm en büyük sadakadır. Diyecek sözüm yok deyipte susma: Allah'ın selamı en büyük kelamdır. Kimseye yardım edemiyorum deyip ümidini kesme: Ettiğin dua en büyük yardımdır. Ümidim yok deyip gaflete dalma: Rabbimin kapısı her zaman açıktır. Dua ve Selametle Hayırlı Cumalar.

SAYIN YAZAR

Darbe; öngörülen, engellenemeyen ve sonuçları kullanılan kuvvetli emarelere sahipse demokrasilerde siyasi tartışması yapılması kaçınılmazdır...araştırılır halk bilgilendirilir sorumlular cezalandırılır demokratik hukuk devletinde... CHP’nin “ KONTROLLÜ DARBE“ söylemi bu anlamdadır.

gencoglu

bizim milletimizin çoğunluğu vatansever 4 4 lük insanlar ama yorumları okudukça görüyorumki bizdeki esefeelee safilin enenenen düşük olan ne olduğu belli olmayan mehlukların da sayısı hiç az değil darbe başarılı olsaydı ülkenin başına neler gelecekti diyen fetocüüüü terörörörrörist belliki sen fetocüsüsün ve darbe destekçiliği yapıyorsun darbeye destek vermek büyük bir suçtur uyandırayım sonra polis kapınıza gelince ağlamayın ALLAH KORUDU DARBE BAŞARILI OLSAYDI ÜLKENİN HALİ 60 VE 80 DARBELERİNDEN BİN KAT BETER OLACAKTI 60 VE 80 DARBELERİNDE NELER OLDUĞUNU BİRAZ ARAŞTIR FETOCÜĞÜ TERRÖRÖRRÖRİST OHAL e gelince Ohal olmasaydı sizin gibi darbeci terörrörörörörist vatan hainleri nasıl temizlenecekti sziler yok edilmediğiniz sürece asla iflah olmayız

Erol Baron

Yatıyoruz 15 temmuz kalkıyoruz 15 temmuz. Olayları bu kadar sündüren başka bir millet yok.

Misafir

Darbe başarılı olsaydı ülkenin başına neler gelecekti, bilinmiyor! Oysa, OHAL ile nelerin olduğu net bir şekilde biliniyor ve hâlâ yaşanıyor. Saray istediği konuda kanun hükmünde kararname (KHK) çıkarma yetkisini aldı.

  • 1