BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.413,24

Seçimi bilen Adil Gür konuştu 5. parti bombası

Seçimi bilen adam ünvanını herkesin şaştığı 1 Kasım seçiminde koruyan Adil Gür, internethaber.com sitesine konuştu. Adil Gür MHP, AK Parti ve CHP'nin durumunu analiz etti. 5 Parti için de bombayı patlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
Malcolm X

bu ulkenin yuzde 25 i 10 aylık torununu 2 gün çalıştı gösterip sigortalatan birinin başkanı olduğu partiye oy veriyor bu da araştırımalı bence

alara

5. parti akp den hiç bir şartta çıkmaz, sandıktan koalisyon çıksada çıkmazdı. ama muhalefetten böyle bir parti çıkarma planı vardı. eğer 7 hazirandaki sonuç çıksaydı, hdp ikiye bölünecek, yeni bir parti kuracak güya bu partiye geçenler pkk ya taraf olmayacaklardı yada bağımsız kalma , chp ye geçme yolu izlenecekti, böylecce bahçeli hdp ile ortak olmayız sözünü çiğnemeden cchp ile koalisyon kurulaccaktı. bakanlıklar bile belliydi. ama tüm hesaplar sandıktan döndü

Bilgehan

Kuran zorunlu dersler sayılmak koşullu "başkanlık referandumu" yüzde 58 le EVET oyu alarak hayata geçecektir...

Misafir

Hind müslümanlarından gelen yardım paraları ile kurulan İş Bankası'nın haksız yere CHP'ye verilen hisseleri derhal Hazine'ye aktarılmalı. Bu yapılırsa CHP'nin beşe bile bölündüğünü görebilirsiniz.

hasan er

Vatana millete hayirli olsun.

MHP'li

Bahçeli kesinlikle istifa etmeli.

Misafir

allah aşkına hangi solcuyum diyen chp gibi düzen partisine oy verir chp devlet partisidir solcuyum diyen vermez. solun teni partisi hdp dir chp ancak merkez sag parti olur.

Misafir

niyemi kardeş; o 4 bakan 4-5 aydır bakan değil ama hiçbir siyasi parti onlar hakkında suç duyurusunda bulunmayınca dedikki yahu ozaman bu adamlara kumpas kurulduğu biliniyodu elde delil yokki bu bağıran çağıran adamlar gidip suç duyurusunda bulunmuyor. ozaman akp de yolsuzluk yapmamışsa verelim oyumuzu dedik.

MeM.

AKP neden oy aldı halk şunları gördü, 1. sırada Terörle mücadele. 2. Dış politika (özellikle mezapotamyadaki mücadele) 3. Tüm dünyanın Türkiyenin üzerine yürümesine sebep olan Gerçekleşmiş ve planlanmış dev projeler. 4. 2023 vizyonu. Her ne kadar 90 yıl önce yapılmış bir anlaşma olsa da bizim için sonuçlarının ne olduğunun farkındayız.

murad

önce istikrar,istikrar diyen millet balyoz yumruğunu ırk siyayeseti yapanlara vurdu. Allah yardımcınız olsun.

Misafir

sen daha anlayamadın mı paralelci.

VATANDAŞ

DAHA BUNLAR İYİ GÜNLERİ MUHALEFETİN. MHP İLE HDP GIÇINI ZOR KURTARDIKLARINA ŞÜKRETSİNLER

VATANDAŞ

İNŞALLAH.................

SEVEREK AYRILALIM!...

ADİL GÜR'DEN BİR RİCAMIZ;BAHÇELİYİ BEĞENEREK KAÇ KİŞİ OY VERİYOR?BUNU BİR ARAŞTIRSIN,HERHALDE BAHÇELİ LİDER OLMAYI DA BIRAK,SOKAĞA ÇIKABİLECEĞİNİ TAHMİN ETMİYORUM.N.T.ADANA

Misafir

bu ümmetçilik diğer ırkları yok saymakmıdır

mümin dündar

bir chpli akp ye oy atmaz adil gür hele hele %2 gibi ciddi bi rakam imkansız türkiyede sol oyu :%25 dir bunuda chp almıştır bence başarılıdır

harbimi

17/25 Aralık yolsuzluk tapelerini dinleyen x,basından,medyadan görüntüleri seyreden,4 bakan ve oğuularını bilen.bir seçmen nasıl akp ye oy verdi? Bu mesele bilimsel olarak araştırmalı.

ısmarlama seçim

demokrasi mi var..böyle rejimlere kazanan kaybeden olmaz..

Mes'ud

Adil Gürü ve Ak Partiyi tebrik ederim.Beş ayda bu kadar oranda oyunu arttırması büyük başarıdır.Muhalefetde kendine çekidüzen vermelidir.Bu kaybettikleri kaçıncı seçim ama hala bahane üretiyorlar.Etkin muhalefet Ak Partininde işine gelir.Zira Ak Parti hatalarında ısrar eden değil daha iyisini yapmak için gayret gösteren bir partidir.Allah yar ve yardımcıları olsun.

MOLLA

AK PARTİ PARÇALANSIN DİYE ÖZEL DUA EDENLER OLSA DA ,DUALARI SADECE KENDİLERİNİ PARAMPARÇA EDİYOR....AK PARTİ BİR KALEDİR KALE...ANLAMAYANLAR İYİ BAKSIN SONUÇLARA.

Yusuf

Bence otekiler de biliyordu ama inatlarindan ve ihanetlerinden dolayi bir turlu soyleyemediler!

Misafir

Halkımız ümmet anlayışına en yakın duran AKP'yi tercih etti. MHP ve HDP gibi milliyetçi ve dar görüşlü partileri adeta cezalandırdı. Zamanımız milliyetçilik ve kavmiyetçilik zamanı değil; ümmet ve kardeşlik zamanıdır. Halkımıza selam olsun !

hulisi bilmezmi

Ne süprizi, D.Bahçeli 7 hazirandan beri, partim baraj altında kalsın deyin uğraşmıyormu, haftada iki tivit, bir iki tv konuşması son günlerde, yüz hiç gülmez, iletişim sıfır, meclis başkanlığınıda akp ye verince inşallah baraj altında kalırda emekli olurum deyin dua etti, istifa deyin bişey yok kafasında, mhp süpriz değil, lideri tarafından istenen bir durumdu kısacası vesselam.

h.ç.

vallahi tebrik ederim. bir ak partili olarak % 47 bana bile tuhaf gelmişti. demek ki adam işini yapıyor.

  • 1