BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.497,78

Seçim kararı sonrası HDP'den flaş 'senaryo' açıklaması!

HDP Parti Sözcüsü Ayhan Bilgen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran olarak açıkladığı erken seçim tarihini, "Hiçbir makul gerekçeye dayanmayan bir yaklaşım sergileniyor. Toplumdan kaçırılan bir sandık var. Halkın bu süreci tartışmasını bile istemediler" diye değerlendirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

akpli misafir ırkçılık yapmayın. siz mmeeleketin insanına gerici kafayla bakarsanız illegal örgütlerin ekmeğine yağ sürmüş olursunuz.ülkemizde yaşayan her bir ferdin bu ülkede hakkı var.hepimiz kardeşiz unutma.yobazlıktan vazgeçin

Misafir

asıl tuzağı rte bahçeli attı millete

keremm

daha düne kadar erken seçim isteyen siz değilmiydiniz.Ne oldu korktunmuu

tacettin

ne o yemedimi hani pek hevesliydiniz erken seçime

Burdayiz.

Ne oldu sahipleriniz sizi aç bırakacak diye mi korkuyorsunuz, süre kısa oldu siz aç kalmaya mahkumsunuz,destek gelmeden sizi tozlu raflara kaldırmış olacağız yada belediye barınaklarını sizin için hazırlayacağız:)

yavuz selim

ohalde neden demokratik seçim olmuyormuş? oy pusulasına 1 partinin adını mı koyuyorlar. Ak Partiden kurtuluş diyordunuz alın size kurtuluş. Becerin de 1 sene öncesinden kurtulun. neyin korkusu neyin daha seçim olmadan kaybetme psikolojisi bu??

Misafir

ohal var diye elindeki mührü zorla AKP ye mi vurduruyorlar. daha şimdiden bahaneler üretmeye başladınız. sizde biliyorsunuz başınıza geleceği değilmi?

Okkes

Tuzaklar bir bir yok ediliyor. Tuzak kuranlar tor s düştü

misafir

senaryo iyi kurgu iyi ortada iyi bir satranç oynanıyor ve hdp nin bu oyunda yeri yok.

memet

ne oldu pkk destekleyemeyecekmi yoksa

kundemacı

Şimdi mi aklınız başına geldi.

Misafir

EMİNİM!............. ÇOK DEMOKRATİK BİR SEÇİM OLACAK!..OHAL UZATILDI!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 1