BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.428,84

Seçim ittifakı teklifi Anayasa Komisyonu'ndan geçti

Siyasi partilerin seçim ittifakına ilişkin kanun teklifi, TBMM Anayasa Komisyonunda kabul edildi. Peki seçim ittifakı yasa tasarısında neler var? İşte haberin detayları ve yaşanacak sürece ilişkin bilgiler...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
abcd

Bir tarafta Allah diyenler, Vatanımın Milletimin Bayrağımın ve Devletimin sevdalıları, karşılarında ise Şehitler ölmez vatan bölünmez sözünden tiksinen ve ezanlarımızdan ve ezanlarımızı okuyan imamlarımızdan nefret edenler. Son karar Türk milletinin.

Misafir

Deseniz ya maç 9-0 bitecek.

Misafir

Mhp 16 yıldır iktiadarda olan akp nin bütün haksızlıklarına suçlarına yanlışlarına resmen ortak oldu ortada ne adalet ne hukuk ne eğitim kaldı uydur kaydır seçimlerde istediklerini uydur kaydır yöntemlerle alacaklar azınlık çıksa bile savaş çıkarıp iktidarı devredemezler devrederlerse sonlarını çok iyibiliyorlar resmen suçlular ülkeyi borç batağına beka sorunu yaşar hale getirdiler.

Misafir

körler sağırlar birbirini ağırlar da Millet bunun çukur ittifakı olduğunu görüyor, millet kör değil..!!

fikret boduroğlu

ittifaka giren parti %1 oranında oy alsa bile(ittifak %10 oy alırsa,ki ittifak demek en az iki parti demektir)barajı geçmiş sayılacak,ittifaka girmeyen parti %9 oranında oy alsabile barajı geçememiş sayılacak.barajı geçemeyen partilerin alacağı vekiller barajı geçen partiler arasında paylaşılacak.bu düzenleme siyaseten nitelikli dolandırıcılık düzenlemesidir.hukukun genel ilkelerinede ,anayasaya da aykırıdır.kendimenfaatleri için (barajı geçmiş sayılmak,iktidardan gitmmek)bu düzenlemeyi teklif edip meclisten geçirenler bilmelilerki,bunu bir bedeliolur, böyle oluşacak meclisin meşruiyeti tartışılır.baraj olmamalı,her pari aldığı oy oranında mecliste temsil edilmeli,hazine yardımı partilerin aldığı oy oranında verilmeli.bu bir ÇIKAR İTTİFAKI dır.

asln

bahçeli islam gömleğinide çıkaran erdoğanla nasıl yola devam edecek bakalım

Misafir

Bu seçim BOP'çu Siyonistlerle Türkiye yanlılarının mücadelesi olacaktır.

Misafir

107 bin kayıp silahın araştırılmasını AKP’li vekiller reddetti. NEDEN

Misafir

Perinçek açıktan tehdit etti: Vatan Partisi’ni hedefe alırsanız işte o zaman darbe olur.(işte o zaman GERCEK DARBE OLUR)?

kundemacı

Seçim ittifakı bu aşamada tamam demek; Türkiye Büyük Millet Meclisini her zaman yapıldığı gibi yok saymaktır. Mecliste şahsiyetli insanlar varsa bu teklifi meclisten geçirmezler. O zaman nasıl tamam olduğunu hep birlikte görürüz.

Misafir

BUNLAR VATANSEVERSE BİZ HAPI YUTTUK KOÇUM !..

MİSAFİR

KİMLER KABUL ETTİ ?? KENDİLERİ ..YANİ DAVUL BİZİM -DÜĞÜN BİZİM --OYNA KIZIM MİSALİ...HELE BİR KABUL ETMESİNLER ?? KENDİLERİNİ KAPI ÖNÜNDE BULURLAR ..AYRICA -CEP VE MAKAM DA CABASI ..

Misafir

RABBİM SİZ VATANSEVERLERİ UTANDIRMASIN

misafir06

Hani ittifaklar kalkacaktı.Bunlar milleti kandırdılar.Mhp barajı geçemiyor,bunun için entrikalarla bahçeliyi kurtarma operasyonu,bu ittifak menfaat ittifakıdır.

  • 1