BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Seçim barajı düşecek mi? İşte AK Parti'nin ittifak planı

AK Parti, MHP Lideri Bahçeli'nin gündeme getirdiği "cumhur ittifakı"nı da kapsayan uyum paketinde seçimle ilgili 6-7 yasada değişiklik yapacak. Böylece baraj düşmeyecek, daraltılmış bölge sistemine geçilecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
hakan

hiçbir partiyi desteklemediğim için daraltılmış bölge seçim sistemini destekliyorum. en azından tanıdığımız bildiğimiz, yörenin insanlarını görerek seçebiliriz. gönül ister ki dar bölge seçim sistemi uygulansın.

Misafir

Yusuf Yusuf Yusuf Yusuf :))))

Misafir

Görüntüde ittifak arayışının MHP(Bahçeli'nin) korkusu olduğu sanılıyor ama bence burada en çok korkan AKP ve Erdoğan. İttifak isteyen onlar Bahçeli sözcülük yapıyor.

Hakkı SEVER

AKP'ye hizmetlerinden dolayı S. Soylu ve N. Kurtulmuş yuvalarına döndüler. Yuvası olan AKP'ye dönmek D. Bahçeli'nin de hakkıdır kanaatindeyim.

ESKİ MHP

BAHÇELİYİ İLK DURAKTA TRENDEN İNDİRİDİ AKP.BAHÇELİNİ İSTEDİĞİ OLDU AK MHP Lİ OLDU.

Misafir

MHP nin alacağı oy % 2-3... Bu nedenle Bahçeli'yi ve MHP binasını kurtarmak için gevşettikçe gevşetiyorlar vidaları...Ama konstrüksiyonun çökmesini engelleyemeyecekler!

Misafir

akp ve mhp nin sittifak projesi,kendi kuyularını kazacak galiba.sittifak yapınca kazanacakalını sanıyorlar ama unttukları bir şey var.kendi seçmen tabanlarını kaybettiler.seçimlere gitmeyen %15 lik tarafsız seçmenini oylarını, çantalarında keklik bellemişler.o tarafsız seçmneler,adı üstünde tarafsız oldukalrından seçilere gitmiyorlar.buralara kadar umut bağlamaları aslında akp ve mhp nin tükenmişliklerini ispatlıyor.

Misafir

mhp nin durumu hiçde iyi degil artık

  • 1