BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.301,76

Sayısal Loto 09.04.2016 sonuçları MPİ çekilişinde...

Sayısal Loto 9 Nisan sonuçları için gözler MPİ çekilişinde. 9 Nisan Sayısal Loto çekilişi Milli Piyango sonuçları ve çıkan sayılar internethaber.com'da.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
ihya tahtalıköy

"Büyük ikramiye kimliği belirlenemeyen bir vatandaşa çıktı,kimliği belirlenemeyen vatandaş bir bankanın müdürü vasıtasıyla ikramiyesini aldı"bu palavrayı hemen her çekilişten sonra duyarız.İkramiyeyi alan vatandaşın kimliğini bilemesekte görevinin devletin derin,gizli memuru olduğunu biliriz.

ihya tahtalıköy

Dünyanın hiç bir devleti halktan birine 50-100 bin liradan fazla ikramiye parası ödemez.Milyonlar,milyarlar fare kapanına konmuş peynir gibi halkı tuzağa,hileye çekme rakamları.Piyango ayağıyla halktan bağış toplanıyor bu paralar iyi ihtimalle mültecilere,çocuk esirgeme kurumu vb yerlere gitmekte.Kötü ihtimalse üçkağıtçıların cebine veya terör örgütlerine gitmektedir.

erkan

milipiyango sistem üzerinden oynanmamış rakamları bulup şu rakamlar cıktı.halbuki ayarlandığı aşikar 6 bilen kendileri 5 bilen 223 kişiyi diyorya 223 kişiye dağıtan ikramiyeleri de ceblerine atıyorlar halka verilen ikramiye ücretleri 4 bilen kişilerdir sizin 5 bileme itimaliniz bile yok

yunus

millipiyango sistem üzerinden ayarlayıp büyük ikramiyeyi cebe indirip 1 kişiye cıktı dyip halkı sömüren vicdanıszlar. türkiye de adlet yokki size hesap sorsunlar

Strit Poker

Yaaa Arkadaş bu hangi kanalda çekiliş yapılıyor...eskiden canlı yayınlanırdı bi katakulli olmasın...ben uyuz oluyom...

  • 1