BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,74
ALTIN 2.512,17

Sarıgül'den bomba cemaat itirafı

Gazeteci Sevilay Yükselir, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'le yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 164 Adet Yorum
Selami Çeşme

Yesinler Yükselir mi? Alçalır mı? hep birlikte göreceğiz. Mesleki yani ekmeğini yaptığı işin ahlak kurallarına uymayan ahlaksızlık eden birisi bitmeye mahkumdur. Hele ki söylediğini ispatı ile ortaya koyamıyorsa "yandaş" dır.

MURAT

MAKLUBEDE YESİN:))

TEMEL

MASKELER DÜŞÜYOR SARIGUL:)))))

tatar ramazan

senide görecegiz sari gül bakin secimden sonra nasil kirmizi gül olacan

gerçöek chp li

senin başkanın gülen ve amerika dan 15 gün önce icazet aldı ben chp liyim siizn gibi sahte chp li olduğum için utanıyorum bundan böyle inat oylarım sizie olmayacak bizleri yiyip bitiren idaalerimiz suya gömen gülen ve işbirlikçilerine bizi mahkum ettğiniz için sizden utanıyorum icazet atatürkten alınır bir amerikanın sahte imamın dan değil

Kasım ÇAKAN

Desteklese ne yazar,desteklemese ne yazar.

selim

bu cemaat varya cıkarı için perinçek i bile destekler.yani anlayacagınız tam bir dansöz bunlar.

nedim

sarıgül dereyi görmeden paçaları sıvamış olmalı. siyasette bir gün bile çok uzun olurken daha üç ay varken cemaati çantada keklik görmek bence yanlış. üç ayda bu köprünün altından daha çok sular akar. ama kimin havuzunu doldurur onu ZAMAN gösterecek. BUGÜN'den seçimin sonucunu tahmin etmek TARAF olmadan bilemeyiz.

mustafa

haklısın sarıgül geliyor.....

hür

Sarıgül chp de,ulusalcılar ve Baykal chp de.....normalde Sarıgül geldiğine göre Baykal ve ekibi iftiracı sayılır adama iftira attılar yok iftira değilse Sarıgül nasıl aday oldu....

ADİL EDEPLİ

cemaatin tv si dizisinde etud odalarını gösteriyor..mahsumca..bre müslğman sana derhaneyi okul yap deniyor..Bu yaptığın bedava hizmeti gösteripte kimi kandırıyorsun. SİSTEM KArşıtı ise bu millet mecliste anayasa bile yapamayan partilere oy vermez.. SP BBP en iyi yerli ve öz..fırsat verilmeli..

aİ kEMAL

Sevilay sarıgülle senin muhabbetin nerden geliyor.? Senin cemaat düşmanı olduğunu bilen biri sırrını sana verir mi doğruysa tabii?

H.F.G.

SEN DİN ADAMIMISIN YOKSA SİYASETCİMİSİN YOKSA BİRİNE UŞAKLIKMI YAPIYORSUN NE OLUR DOGRU OLUN ÇIKARLAR İÇİN BU ÜLKEYİ BU DURUMA DÜŞÜRMEYİN NE HAKKINDAN BAHSEDİYORSUN İNANANLARIN İNANÇINI İNCİTME O ALLAH SADE SENİN DEYİL SENİN OKULLARINA SENELERDİR ÇOCUK OKUTUYORUM AMA HEP MADDE ÖN PLANDAYDI BU ÜLKEYE YAZIK ŞİMDİ ANLADIK DERSANELER İÇİN BU KADAR FERYAT FİGANINIZI ALLAH İSLAH ETSİN

emre say

ALANIN CENAZESİNDE MHP DE VARDI SARI GÜLDE KAT YANLARINA CEMAATİ BÜYÜK BİR İTTİFAK VAR AKP KARŞISINDA..ANKARADA ADAY MHPDEN İSTANBULDA CHP DEN. GÖRÜNEN O HEP DEMEZMİYİZ MHP=chp AMA BAZİ VATAN SEVER VE DİNDAR DIOSTLAR FANATİKÇE PARTİ DESTEKLİYOR..HALA AYMIYOR..BU YOL İNANLARIN YOLU DEĞİL..BU YOL TAKKİYECİLERİN YOLU..ADALETSİZ CUNTACI KUVVETİ ÜSTÜN TUTAN SİSTEMİN STATÜKOCULARININ YOLUNDALAR..BU SİSTEM MİLLETE ÜMMETE huzur vermeyecek değimesi şart..bu şistemin hacısı hocası da beduacu çıkarcı..taifte bile beddua etmeyen Yüce peygamberimin izinden gidenlerin tvlerdeki görüntüsüne bir bakın..yakıştı diyen kaç kişi..israile abdye sisiye esede bu duaya yapmışlar mı..gördünüz mü? BU TV GÖRÜNTÜSÜ İSLAMA ÜMMETE YAKALAŞANLARI BİLE UZAKLAŞTIRIR..HANİ TEBLİĞİ DUAYI HEP İYİLİKLE YAPACAKTIK..

ORCUN KERKENES

ALLAH MUBAREK ETSİN HIRSIZA BEDDUA EDENLER HIRSIZI DESTEKİOLMUŞ BEN GARAMET ATMIYORUM İHRAÇ SEBEBİ OYDU CHP DEN

SUSKUN

SEVİLAY GİBİ KENDİNİ GAZETECİ SANAN AMA ASLINDA BİR TETİKÇİDEN FARKI OLMAYANLAR ARTIK DÜŞÜN MİLLETİN YAKASINDAN. PROVAKE EDE EDE YORULMADINIZ MI HALA AYNI SENARYOLARI YAZIP OYNUYORSUNUZ. HEM GİZLİ DİYOSUN HEM AÇIKLIYORSUN ÜSTELİK DE KENDİN UYDURDUĞUN BİR YALANI.

Ahmet

Sarigul cok sempatik, agzindan insallahi masallahi dusurmuyor. Halk insani. Sirinler sirini bir insan. Cemaat ondan iyisini mi bulacak. Kim tutar seni Sarigulum Istanbul sana az, sen Tukiyenin basina gececek bir adamsin. Zaten Kilicdaroglu da demeci vermis, Sarigul icin istifa ederim demis. Sisli Belediyesini zarara ugratmis, sayistaydaki ilk 10 dosyadan ikisi Sisli Belediyesininmis kim takar :)))

xxl

Eskiden cemaatin %80 i AKP yi destekliyordu. Şu an Cemaatin %50 si kendi içinde ayrıştı Erdoğanı haklı buluyor. Bu ayrışmayı gören görüyor. Cemaatin 7-8 yıldır kendi içina aldığı ne olduğu belli olmayan insanlar bu fitneyi sokmuştur. Fetullah Gülen hocada buna ses çıkarmamış bu adamları önemli noktalara yerleştirmiştir.

molcom x

siz AKP lere de destek verdik.yolsuzluk bataklığında boğulanlara,iyi diye verdik ama... tabiki sarıgüle vermeyeceğim ama AKP ye de. vermeyeceğim çünli kendi hatalarıyla yüzleşmeye cesaret edemeyen kibir denizinden yüzenlerden herşey beklenir.

efe

adam soylememek paylasmamak kaydiyla demis :(( biz duymadik haaa yaw karakter satilsa ne iyi olur su fakirlere alirdik

mtn dgrmnci

yani Amerika ve israilden destek düne kadar cemaati yerden yere vuruyordunuz ne olduda şimdi alım balım oldunuz aman cemaatin tuzaklarına dikat ederseiniz artık yoksa ayakkabı kutusu porno kamera cd para sayma makinaları para kasaları odana yerleştirmesinler

eyesko

saçmalamak beleş. sen yardım ederken Allah rızasını gözetmediysen zaten sana bir hayrı olmaz o yardımın. cemaate yardım diye bir düşünce sahibiysen sen cemaati anlamamışsındır.

misafir

sarıgül herkese her cemate yakın hizmet kimseyi ayırmaz hizmet gerektirir birilerine iyi görünmek icin haber yapanlara yazık

ŞIHHH...

CEMAATTEN SARIGÜLE OY ÇIKARSA ONLARIN FİKİRLERİNDEN DE AKILLARINDAN DA ŞÜPHE EDERİM.....

sevilay yükseli

zorunuzamı gitti sizi desteklerse iyi öylemi sahlabanlar