BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.492,11

Sapık veteriner evli kadına dehşeti yaşattı!

ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesinde veteriner Uğur G.’nin (49), evli M.K. (35) adlı kadını silah zoruyla çiftlik evine götürerek cinsel istismarda bulunduğu ve çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yaptığı iddiasıyla 29 yıl hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanmasına başlandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Ömer bayram

Senin gibi dürüstlerin Allah bin belasını versin karaktersiz namus yoksunu budala

beyler beyi

dürüst namuslu kişiymiş. ulan şeresiz okumuş veteriner olmuşsun ama hayvan bile olamamışsın

Yusuf

Şeref’ine skyım

Delibalta

Misafir rumuzlu arkadaş evet haklısın erkek suçlu ama kadını nasıl temize çıkarttığını anlamadım peyami sefa der ki zina iki kişilik bir gunahtir ama çoğu zaman kadının davetiyle olur

KAZANCI NURİ

SON KEZ AKPARTİYE DESTEK VERECEĞİZ BU DÖNEMDE ADALET GERÇEK ANLAMDA ADALET İSTİYORUZ İDAMI KESİNLİKLE TALEP EDİYORUZ REİS HAİNLERE SAPIKLARA CANİLERE TAHAMMÜLÜMÜZ TÜKENİYOR BİLESİN..MERTLİĞİNE İNANIYORUZ BİZİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMA USTA

skaya

Evliler, sevgililer, her şey yolunda iken yasak elma yı yerken iyi, sonra cinsel istismar vs vs. Allah bildiği gibi yapsın. Bunların eşlerine yazık.

Misafir

evet cevirin kazi yanmasin, tipik erkek iste, yapar eder sonra masumu oynar!

ASSİVAS

29 yıl ile tutuksuz yargılanıyormuş, TAM KOMEDİ YA ne güzel adaletimiz hukukumuz var? ak partinin başarı hanesine eksi bir not. inşallah yeni dönemde düzelir bu olumsuzluklar.

  • 1