BIST 8.988
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.277,21

Şans kapılarını İzmir'de çaldı savaştan kaçıp gelmişlerdi...

İÇ savaştan kaçıp eşi ve çocuklarıyla İzmir'e gelen Suriyeli Muhammed Feras Fattal ve ailesinin yüzüne şans İzmir’de güldü. Fattal önce Türk-Arap İş Adamları Derneği İzmir Şubesi’nde çalıştı, sonra Bayyurt Şirketler Topluluğu’nda işe girdi şimdi ise şirketin Ortadoğu ve Kuzey Afrika ihracatının başına geçti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Suriyeliler suriye ye dönmeli iyice yerleştiler daha gitmezler artık

suriyelilerden nefret ediyorum

o isi üstlenecek kaliteli, iyi donanimli ve egitimli bir türk evladi bulamamislar mi? siz kimi kandiriyorsunuz ya. ben konustugum suriyelilerden biliyorum, reis'in milletten habersiz suriyelilere nasil is buldugunu ve isverenleri suriyelileri almasi icin nasil tesvik ettigini. haberde de yaziyor "kacti" vatan haini serefsizler, vatanlarini koruyacaklari yerde türkiye'nin ic huzurunu bozdular, türk genclerini issiz biraktilar. merak etmeyin sosyal patlama yakindir. vatan haini suriyelileri türklerin basina efendi etmek isteyenler secimde insallah bunun bedelini ödeyecekler.

Oku-Anla-Anlat

Türkiye'de yaşadığı var kabul edilen 1500 Ailenin içerisine girebilirsen cennetin öldükten sonra değil ölmeden de cennete kavuşulabileceğini anlarsın.Türkiye'de yardıma koşanlar 65-75 Milyon arası fakir hayatı yaşayan vatandaşlardır.Damdan düşen damdan düşenin halinden Doktordan daha iyi anlar misali.Evrende sinerji bitmez.

Misafir

iyi güzel. yarin sayiniz 15 milyon olursa sizde ayrilikcelik yaparsiniz

Misafir

Zengin arap ülkeleri yardım etmek için kılını kıpırdatmazken;Suriyeli muhacirlere kucak acıp da Türkiye'li Müslüman gençlerin hayatını karartan sözde ensarlardan nefret ediyorum...

  • 1