BIST 9.803
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.430,60

Sandıktan Ak Parti çıkınca usandık!

Makarnayla iktidar olabilen bir partiye yenilecek kadar ufuksuzuz biz demiyor da çoğu seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de ülkesini bir paket makarnaya sattı diyor dengesiz pokemon. Ve bunu söyleyenlerde öyle sıradan kişiler değil he.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
MİLLET İRADESİ

90 YIL AYNI CHP Yİ VE ZİHNİYETİNİ GÖRMEKTEN USANDIK, 50 YIL KİTLE PARTİSİ MHP Yİ GÖRMEKTEN USANDIK, DİLİNDE BARIŞ İÇİNDE İHANET VE KAHPELİK OLAN BAYRAK VE İSLAM DÜŞMANI HDP Yİ GÖRMEKTEN USANDIK, USANDIK ,USANDIK,VALLAHİ USANDIK,BİLLAHİ USANDIK.

oguzhan

Bunlar sürekli akparti 50% aldiysa halkin 50% magdur deniliyor,anladik...ama simdi chp,mhp ve hdp kolisyon olsaydi 50% bile toplam olmiyacaklardi.Geriye kalan 52% halk magdur olmiyacakmiydi?hesap karisik,hele hele chp ve mhp nin hesabi tam karisik

Misafir

13 yıldır iş başındakilerin yaptıkları çok mu, Avrupalı 1 aylık maaşını cebine koyup aantalya,da tatil yapıp gidiyor,maaşını bitiremiyor,biz açlık sınırında mücadele ediyoruz,birilerinin bir eli yağda bir eli balda.geç bunları.

Misafir

YOK ÖYLE DEĞİL.. SİZLER SEÇİM GÜNÜ BEYİNLERİNİZİ, BEYİNCİKLERİNİZİ EVDE UNUTTUNUZ.. HATTA YASTIK ALTINDA UNUTTUNUZ.. TEK FARK, BİZLER BEYİNLERİMİZİ DE GÖTÜRDÜK OY KULLANMAYA GİDERKEN.. BEYNİMİZ MEMLEKET MESELESİ DEDİ .... OLAY BU..

Farabi

Helal sana,ellerine saglik.Guzel yazmissin.

Misafir

İşin zor hemşerim. Sorduğun sorulara kapalı gözlüklerinle zaten kendince cevap vermişsin. "Terörü arttırarak katliam yaparak". Sen sol taraftan baktığın müddetçe kendinle daha çok kavga yaşarsın.

Misafir

size inat sizeee anladın mı

Misafir

Millet karanlık yerine aydınlığı tercih etti

Özgür basın

AKP, ne değişti de 7 Haziran’da yüzde 40,8’e düşen oy oranını beş ay gibi çok kısa bir süre içinde yüzde 49,4’e yükseltti? Yıllardır düşük seyreden büyümemi şaha kaldırarak mı? İşsizliği düşürerek mi? Enflasyon ve hayat pahalılığını aşağıya çekerek mi? Yolsuzlukların üzerine giderek mi?.... Yoksa Terörü Artırarak Katliamlar yaparak mı?

CESUR YÜREK

Usandık kelimesi bazı gezi zekalıların hoşuna bunlara altından yollar yapsanız nankördürler.Efsanenin muhteşem dönüşüdür.Anlayana

TARİHTE DESTAN YAZMIŞ MİLLETİN İRADESİ

Ağzınıza ,yüreğinize sağlık.Eski bir sosyal demokrat birisi olarak muhalefetin beceriksizliği ve zırvalığından usandık.Beceriksizliklerini iktidar partisine saldırarak örtmeye çalışmaktalar.Çünkü proje yok,vizyon yok. Sizler bunu ne güzel anlatmışsınız.Birkez daha bu millet kendisini yok sayanı sandıkta yok saymıştır. Zira her seferinde bu halk kendisine “aptal” diyenleri hükümet yapmayacak kadar zeki; “cahil” diyenleri çatlatacak kadar bilinçli; “makarnaya sattı” diyenleri kırmayacak kadar boğazına düşkün olduğunu size göstermekten vazgeçmeyecek.

Misafir

TEBRİKLER KÜBRA HANIM YAZILARINIZIN DEVAMINI BEKLİYORUZ..

  • 1