BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.509,78

Sanal gerçeklik ve gerçekliğinden kopan nesiller

Görünme hastalığının bir tümör gibi ruhlarımızı sardığı bu dünyadan gençler de nasibini fazlasıyla almıştır.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
mevhibe inal

Bir yaraya parmak basmışsınız. Globalci Kapitalist düzen kimliksiz-tüketici-bağımlı gençler peşinde. İnsanlar sadece Sanal Dünyadan besleniyorsa bağımlılık başlamıştır. Sanal ödül ve sanal kimliklerle de yönlendirme kolay olur. Çare olarak kimlik oluşumu ve manevi beslenme için çocukları çok küçük yaşlarda spor ve sanata yönlendirmeli.

ecemnur

Ortadan ikiye bölünen Ay'a,dört parçaya ayrılan kuşu 4 ayrı dağa koyulması ve sonra çağrılınca tek parça olarak uçarak gelmesine,balığın karnında yaşayan Yunus'a, karıncalarla konuşan ve ordu oluşturan Süleymana,bir hayvanın sırtında gökyüzüne çıkan peygambere,yarılan kızıldenize,Milyonlarca canlı türü alıp kurtaran Nuhun Gemisine inanmak çok gerçek çooook değil mi?.

Erol Baron

Basit bir türbanda kıyameti koparanlar, dinden aldıkları güçle --sanal dünya günahtır-- demek için ne bekliyorlar" sorusunun cevabı şu olabilir... Orada oy yok.

Misafir

TUİK__________ İŞSİZLİK 330 BİN KİŞİ DAHA ARTTI!. KADINLARIN İŞGÜCÜNE KATILMA ORANI YÜZDE İSE ANCAK 34,9 HER 3 KİŞİDEN BİRİ KAYIT DIŞI ÇALIŞTIRILIYOR.............

lala

bacı sen daha buradamı takılı kaldın...neyse konuşulacak çok şey var.

Aklın sesi

Evren daima değişime ve gelişime gebedir.Sen ona ayak uyduramazsan ayakların kayar sırt üstü yere çakılırsın.

  • 1