BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Şamil Tayyar: Kudüs'e karşı Ayasofya açılsın

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması kararına tepki olarak Ayasofya'nın ibadete açılmasını önerdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
Misafir

ayasofya türklerindir, arapların davasına karıştırılmamalı, açacaksak araplar istedi diye acacak değiliz...

Misafir

BU SORUN, ARAPLARLA YAHUDILERIN SORUNU BIZ TÜRKLERI ILGILENDIRMEZ!..

Muhammed

Kendi kendini rahatlatma psikolojisi. Kudusle ayasofya denk mi? Olacak olan sudur: millet protesto yapacak, yöneticiler bagirip cagiracak ve sonrasi unutulup gidecek. 1,5 milyar dünya siyasetinde iradesiz. Ilerde Mescidi aksayi da yikacaklar ve yine yuruyusler olacak, bagirip cagirmalar ve yine unutulup gidecek.Mezhepçilik, ulusçuluk ve tekelci ekonomik model müslümanlari bitirdi gecmis olsun.

EFE

CAN SİMİDİNİZ ABD BAŞKANININDAN. İÇİN İÇİN SEVİNİYORSUNUZ OLMAYACAK BU KARARDAN DOLAYI. MİLLET NE GİDEN NE GELEN PARAYI TARTIŞACAK ÜNLÜ İŞADAMINIZ ZARRABIN İFADELERİ DE GÜME GİDECEK SEVİNİN.MİLLET ZATEN BALIK HAFIZALI HAMASET SİYASETİ GENETİĞİNİZDE VAR. VERİN COŞKUYU GELSİN MEHTER.

osmancık

İnceldiği yerden kopacak olan ne onu da anlamadım. Tapusu bizim değil mi bu mabedin.

Misafir

"BIZIMKILER" TRUMP'EN SECILMESINE COK SEVINMISTI :)))

Misafir

cihad ilan edilsin; sn.VEKIL önden buyursun:)

Cakici

Ilki defa Feto yada ABD den bilgi belge almadan duzgun bir sey soylemis bu adam.

sek

İncirlik kapatılsın....

turan

Laf yok karnınız tok icraat Yap konuş

Misafir

Kudüs ile ayasofya arasında dağlar kadar fark var. Farkında misiniz bilmiyorum Hristiyan dünyası da israilin bu tavrın karşı.. .

Misafir

münafık tayfası trump seçildiğinde akp tam destek veriyordu, ne oldu odamı sizi kandırdı,

Misafir

Araplarla-Yahudiler arasinda bir problemi neden bizim ülkemize monte ediyorsunuz(Araplar ve Yahudiler AYNI IRKTANDIRLAR - SAMI).. Biz Türküz be kardesim.. Herseye maydonoz olmasak olmuyor mu!

m. kale

Kudüs sadece müslümanların değil Hıristiyanlar içinde de kutsal. Ortadoğunun içinde bulunduğu durumda Ayasofya yı siyasi malzeme yapmak davaya yapılacak desteğe zarar verir. cehennemin kapılarını kapatmak için İsrail ve Tramp hariç herkesin desteğine ihtiyaç var. Aksi bunların ekmeğine yağ sürmek olur sayın Tayyar bey.

Misafir

bop projesinin bir parçası da kudüsün başkent olmasıdır, bop eş başkanı kimdir?

Vatandaş

Chp lilerden böyle bir öneri bekleyen varmı ki

Vatandaş

Chp lilerden böyle bir öneri bekleyen varmı ki

Vatandaş

Chp lilerden böyle bir öneri bekleyen varmı ki

ozan

Abd pek bilinmez konusulmaz ama ayasofyanin Cami olarak ibadete acilmasini savas sebebi sayiyor ..ayasofya sadece bir Cami degildir bagimsizlik semboludur. ben raziyim savasa ayasofya ibadete acilsin.

OSMANLI TORUNU

seferberlik ilan edilsin israile türk bayragını dikelim müdahale edecek oan başta amarika ve onun yalın ayakcılarına da gerekirse chad ilan edelim HAYDİ TÜM İSLAM ÜLKELERİ BİRLİK ZAMANI EL ELE VERELİM HIRİSTİYAN ALEMİNİ GÖMELİM.

PALA1071

NÜKLEER GÜCÜN YOK...HAVA SAVUNMA SİSTEMİN BİLE YOK UZUN MENZİLLİ KITALAR ARASI BALİSTİK GÜCÜN YOK...ŞİMDİ DEĞİL TAYYAR ŞİMDİ DEĞİL BİRAZ DAHA ZAMAN VAR...İŞTE O ZAMAN GELDİĞİNDE OSMANLI TEKRAR SAHAYA İNECEK.İNŞAALAH.BUNLAR TAHRİK HAREKETLERİ.HEMEN KAPILMAMAK LAZIM.ÖFKEYİ YUTACAĞIZ AMA ZAMANI VAR

MİSAFİR

TAYYARE NE HABER ŞAMA CUMA NAMAZINA DA GİDİYORDUN TÜRBEYİ SURİYEDEN ALIP KAÇTIN,,,BU ARADA YAZDIĞIN 5 ADET ERGENEKON KİTAPLARINI NE YAPTIN,,,AĞA BABANIZ KUMPAS DEDİ MALUM

Misafir

15 yıldır akp iktidar yok mu?kim var iktidarda?kim açacak ayasofya yı?hem hak yerine bulacaksa,ayasofya niçin cami olacak?ayasofya hristiyanların kilisesidir.bir kavga çıkmasın diye,kapatılmıştır.kudüs teki kubbet ül sahra veya ömer camii, havra veya kilise yapıldı mı?

CELAL SARİ

Galiba sizi sevmeye başladim ŞAMİL Bey.Doğru söze ne diyebilirsin

Kasım

Helal olsun sayın Şamil beye, bende bu fikre katılıyorum, destekliyorum. İbadete açıldığı ilk cuma namazında orada olacağım inşallah.