BIST 9.080
DOLAR 32,46
EURO 35,09
ALTIN 2.324,05

Sakın kaçırmayın! Bu cuma son gün!

İSTANBUL’dan okurumuz Ali Öksüz soruyor: “Bünyamin bey, SGK’ya yüz elli bin lira gibi bir borcumuz var. Bunu af kanununa sokup azaltabilir miyiz? 2014’te yapılandırma yapmıştık ama onu ödemedik.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 2 Adet Yorum
sevtap

25 yaş üstü gss primleri bir kereye mahsus olmak üzere afedilmeli. zorunlu sağlık sigortası kesip durduk yere 6-7bin lira borç çıkarttılar resmen. bu gss zulümü yüzünden evden dışarı çıkamaz, ailemizin yüzüne bakamaz olduk. iş aramaya çıkacak dolmuş param bile yok, yapılandırsak ayda 500 lira taksit tutuyor. işsiz güçsüz nasıl ödeyelim. resmen alenen zulüm. biz cumhurbaşkanımıza sahip çıktık, o da bize sahip çıksın ölüyoruz!

hakan

tek kuruş sağlık harcamam olmamasına rağmen 5000 lira gss borcu çıkarttılar ve şimdi de yapılandır diyorlar. 25 yaş üstü olduğum için borcum tek kuruş silinmedi. bu parayı şimdi anam babam mı ödesin? vatan için askerlik yaptık sınır boylarında nöbet tuttuk darbelere karşı siper olduk. şimdi 5000 lira havadan haraç kesiliyor. yazıklar olsun. bu yapılan haksızlığa karşı elimden hiçbirşey gelmiyor. intihar mı edelim...

  • 1