BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.425,56

Sahte adaylara dikkat!

AK Parti'nin Genel Merkez binasının içi bu aralar ana baba günü... On kişi çıkıyorsa, 50 kişi giriyor içeriye...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
Misafir

Erdoğan’ın önüne gelen anketlerin hiç de iç açıcı olmadığı konuşulmaya başladı...............Neredeyse kopma noktasına gelen Cumhur İttifak’ını bir can simidi olarak görmesi de bu yüzden.

ervan

alınamaz sayın yazar.çünkü akparti taban yetiştirmedi. sadece millete seçmen muamelesi yaptı. millette şimdi seçmenliğini konuşturuyor. sadece akparti de bu handikapı yaşıyor.

erener

Farketmez.Nasılsa kandırılmaya alışıklar .Bi sızıntı olursa Kandırıldık der çöıkarlar işin içinden.

Misafir

Senin "Dava" dediğin ne Süleyman? Başta Erdoğan ailesi olmak üzere, yandaş müteaahhitlerin, stokçuların, fırsatçıların devlet eliyle zengin olması mı

Misafir

bunun sebebi genel merkezdir, herşeyi biz belirleriz derlerse böyle olur bunlarıda yaz

Misafir

o giren 50 kişide ne çıkarırım diye giriyordur.......kapişş

Ne Değişti

Menderes "Ben odunu aday göstersem seçtiririm." diyeli 60 yıl oldu...

simit

Benim anlamadığım artık yeni Türkiye'de AKPARTİ gidip adayların kapısını çalacak. Kimse gelip adam olamayacak hala ANAVATAN PARTİSİNİN yolunda gitmeye devam ediyor. İnşallah sonu aonlar gibi olmaz. Zira ülkenin şu an AKPARTİYE ihtiyacı var.

Misafir

abi çok iyiydi yaa...

ADİL

Tek suçlu Ak Partidir.para gelsinde kim olursa olsun hesabımı yapılıyor anlamadım daha önce aday adayı olup aday yapılmayanlar başka partilere veya bağımsız girenlere bir kere kapıyı ka-pa-ta-cak-sın.yoksa kapıdan kovsan pencereden olmadı bacadan dalıverirler yüzsüzler.Yüzsüzlere prim verilmese böyle ollllmazzz...

SAHTE dendiğinde

Aklıma ilk kim geliyor bil bakalım? "Arayıp, "Biz kardeşiz biliyorsun. İsmimi Genel Merkez'e çıtlatsan" diyenlerden gına geldi bana da. "Yahu Genel Merkez dediğiniz yerde bizlerin tahmin ettiğiniz ölçüde bir karşılığımız yok güzel kardeşim." diyen tuhaf şey olabilir mi ?

Erol Baron

Valla bu AKP içi entrigalardan hiç haberimiz yoktu, bilgi için yazara teşekkür ederim...... Birde şu var, AKP'yi eleştiren AKP'li bir yazar ise sorun yok..... Biz eleştirdiğimizde ise bize hemen "yassah" hemişerim, AKP'yi eleştirmek için AKP'li olmak lazım diyorlar.

BİRLİK MİLLETTE

YANDAKİ İTTİFAK HABERİNE YORUM AÇSANIZ BU YAZIDAN DAHA İYİ OLUR BİZCE... AKP VE MHP MECBUR VE MAHKUM MU BİRBİRİNE?

AK ADAM

BU YAZI NİYE HABER SAYFASINA ALINMIŞ Kİ... 'AKP İÇİNDE NELER OLUYOR, NELER DÖNÜYOR' DİYE HABER DAHA İYİ OLURDU?

Misafir

Bu ne hizmet aşkıymış ya Rabbi. Adamların kendi çıkarlarını düşündüren nedir sayın yazar?. Yerlerine geçmeye çalışılan kişilerinde aynı şekilde menfaatlerini düşündüklerini ve buna göre hareket ettiklerini görmeniz mi?. Bizlerde sanıyorduk ki bu makamlara hizmet için gelinir. Yazınızdan da belli ki, hizmet kendilerineymiş.

Misafir

erdoğana -akp yevae adaylarına oy vermeyin.yaşadığınız sıkıntılar bunların eseridir.

Misafir

akparti davası = menfaat davası

Misafir

Gözlerim yaşardı Ülkem de ne kadar çok Vatana Millete faydalı olmak isteyen belediye başkan adayı insanlar varmış.Ha Ha Ha % 90 mevki makam ve cebini doldurma peşinde.

türbe

16 yıldır hep aynı yüzlere seçmen mahkum bırakıldı.Adam a her türlü fırıldaklık, ahlaksızlık var.Utanmadan vekil seçiminde de başkan seçiminde de aday oluyor. Temayül tam bir komedi.İl başkanları veya belediye başkan aday adayları temayülde kendi isimleri çıksın diye delegeye neler yaptırıyorlar. Bu kirlilikte aday adayı olmayıp geri duran AK insanları bulup ortaya çıkarmak da Reis'e kalıyor. Anadolu insanı ne Reis'e, ne de genel başkan yardımcılarına ulaşabiliyor.Değişmeyecek hiçbir şey.

keremen

amacı millete hizmet olmayan, ahali tarafından bilinmeyen sevilmeyen adamları aday yapmayacaksın. bu kadar basit aksi durumda birilerini zengin edip partiyi eritirsin.

Misafir

ben sahte adaylara değilde menfaati için yalakalık yapan gazetecileri dikkate alıyorum

Dik dur eğilme

İktidarı elinde bulunduran AKP'den aday adaylarının geneli etiket peşinde. Makam ya da rant için ismini duyurma derdindeler. Türkiye'nin ne olacağı umurlarında değil.

Selman

Kural koyacaksın ve işleteecksin. 2 dönemi bitiren aday olamayacak. Memlekette adam mı yok ki hep aynı isimler. Koltuğa oturan kalkmıyor.

Misafir

Belediye başkanlığı gibi zor ve sıkıntılı bir makama bu kadar insanın aday olması ve çabalaması... Bu nedir hizmet aşkı ! Gözlerim yaşardı. Bana trilyon teklif etseler kabul etmezdim.

Misafir

çıkarcılar menfaatcılar hep akp de nedense