BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,68
ALTIN 2.524,69

Sağlık alanında düzenlemeler içeren teklif komisyonda kabul edildi

Sağlık alanında düzenlemeler içeren Sağlıkla İlgili Bazı Kanun ve KHK'lerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonunda kabul edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

Saenes Sorulari çalanında iftira atanında Allah neslini kessin.ocaklarını yıksin.kanserle imtihan etsin. Amin.

Misafir

Masumlara terörist muamelesi yapanlarin Allah canlarını terörist olarak alır inşallah.dunyadan nesilleri kesilir inşallah.bir nezarları dahi olmaz inşallah.bu zalimlere bilerek isteyerek destek verenlerinde ocakları yıkılır inşallah.Allah onlari ve nesillerini kanserle imtihan eder inşallah. Allah onlari ve destekçilerini redavi için agaç köküne muhtaç eder inşallah. Biz devlete degil akp ve mhp ye beddua ediyoruz.devlet hepimizindir.Allah masum millet ve devlete zeval vermesin.zalimleri tez ekden ülkenin başından defi ref eylesin. Amin. Naçizane her ibadetimden sonra Alemlerin rabbine yalvarışımdır ve can bedende oldukça bu duaya devam edecegim. Allah duamı kabul eder inşallah.

Misafir

khk le işten çıkarılanlar nasıl geçinecek?kolladığınız ma yine de güvenemediğiniz fetö zanlılarına kıyak geçip diğerlerine siz ölün demek adil mi,ey akp iktidarı!?

saenes

soruları çalan fetoculara iş öyle mi yazıklar olsun. hasta hakları yerlerde doktor görev yapmasa da olur. yeter ki onlara bir şey olmasın.

  • 1