BIST 9.718
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.431,11

Sadi Güven hakkında suç duyurusu

Halkların Demokratik Partisi, YSK Başkanı Sadi Güven ve YSK üyeleri hakkında, 'görevi kötüye kullanma ve toplumun düzenini bozmaya yönelik kararlar altına imza atma' iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

Ruhunuz ihanetle özdeşleşmiş durumda mıdır acaba, merak ediyoruz. YSK başkanı görev ve yetkisi dahilinde bir kamu görevini ifa etmiş ve bi koldan siz, diğer yandan adeta sazın öteki teli öterken bir şey elde edemediniz. Gayzınız içinde boğulup gideceksiniz de hakikatleri bir türlü idrak edemediniz be, bu kadar mı çizgi dışındasınız? Allah şerrinizden ülkemizi ve milletimizi muhafaza eylesin!.

kundemacı

Bunlar vatan hainliğinden yargılanması gerekir. Geçersiz oyları geçerli kabul ederek milleti birbirine kırktırmak için tezgah hazırladılar. Neyse ki bu büyük Türk Milleti sağ duyulu davrandı, davranıyor.

keremm

görevi kötüye kullanma ve toplumun düzenini bozmaya yönelik kararlar altına imza atma,suçuymuş,toplum düzenini ne kadarda çok düşünürlermiş hdpkk lılar

Farklı Bakış

Bakın ilk defa HDP nin yaptığı bir işe AFERİN DİYORUM. Çünkü bay Güven bu hareketleri ile GÜVENSİZLİK YARATMAKTADIR.

yorum

fetöcü ve kandilci vatan hainlerinin oyununa gelmeyip evet oyu veren dağdaki çobanı gel de alnından öpme....

YAZ DOSTUM

Tarihin "mühürsüz seçim" olarak yazacağı bu seçimi tanımıyoruz, tanımayacağız! Halkın iradesine saygı duyulmalı ve seçim tekrarlanmalıdır!

YAZ DOSTUM

16 Nisan'da hükümet ve YSK iş birliğinde milli iradeye darbe yapılmıştır! Her Oyun peşine düşecek, tüm usulsüzlüklerin hesabını soracağız!

tepe

makarna torbalarinin sonu gelmesin yeter

Misafir

CHP zihniyetinin aynısı

Sami Kıvrak

Bu suç duyurusuna geç bile kalındı. Referandumun ertesi günü bu saygısızlık suç duyurusu olarak verilmeliydi.

Abdullah

Sadi bey ve diğer YSK üyeleri üzerlerine aldıkları görevin altında ezilmişlerdir. Tüm Türk Milleti olarak evet ve hayır diyenler ayrımı yapmadan seçime şaibe düşürerek yurt içinde yurt dışında Türk Devletinin itibarıyla oynadığı için davacıdır.

akuslu

artık sizin gibilerin varlığı yada yokluğu pek belli olmuyacak ne kadar yırtınsanız beyhude.

  • 1