BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,03

Sadettin Tantan'dan Adnan Oktar uyarısı!

Adnan Oktar ve grubuna yönelik olarak düzenlenen operasyonla ilgili bir açıklama da İçişleri Bakanı olduğu dönemde, Oktar ve grubuna yönelik operasyon talimatı veren Sadettin Tantan'dan geldi. Tantan Adnan Oktar için ''Apo'dan bile daha tehlikeli'' ifadesini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

YILLARCA HER TÜRLÜ HALTI-HAKARETİ "RAHATÇA" YAPIP DA" DİKTATÖR VAAR" DİYE BAĞIRAN GEZİZEKALI ÇAPULCU ÇEVRELER , SÖZDE İLERİCİ BURNU BÜYÜK ASIL GERİCİLER, SÖZDE LAİK MEDYA,SÖZDE EVRİMCİ DEVRİMCİ GÜRUH "DİKTATÖR" NASIL OLURMUŞ ASIL ŞİMDİ DEN SONRA GÖRECEKSİNİZ,TÜM VATAN MİLLET DÜŞMANLARI TİTREYİN ARTIK !!

Koray

Adli tıp, şizofren değildir , cezai ehliyeti vardır raporu verir içeri yıkılır !!!

Misafir

atatürke ve türklüğe karrşı olan güya islami kesim bu adamın kitaplarını kapışırdı... bunu içeri atan ecevite hala küfrederler ama onun döneminde içeri tıkılmış...

Veysel

Adanan Oktar şimdi güçlenmesini yilar öncede vardı devletin aklına sonra geliyor yakalaması

ertan

Adnan'ın Mal varlığına el konursa cari açık ciddi ölçüde düzelir hahhaaa....

misafir

bu şahsın yıllardır kitapları raflarda tv lerde boy gösteriyor şimdiye kadar neredeydiniz diye sormazlarmı adama adam tutuklanmış şimdimi söylüyorsunuz hep gec kalıyoruz geççç

Misafir

bu tür pislikler, topluma zarar verdiği aşikar olan tüm yapılar çökertilmelidir.....yıllaca göz göre göre zehir akıttı.

ss.sebo

bunun aldıkları raporlar da şaibe olabilir. adam askerlik de yapmamış cezai ehliyetim de yok diyor. her türlü naneyi yerken aklı yerinde cezaya gelince deli raporlu.

Misafir

SAPIK ZATEN DOKTORLAR RAPOR VERMİŞ HEMDE KAMU HASTAHANE DOKTORLARI VERMİŞ

  • 1