BIST 9.087
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.326,13

Sadakat ve Vefa!..

Onu en iyi bu söz tarif ediyor.“Ey iman edenler, Allah’a itaat edin, Resul’e itaat edin ve sizden olan emir sahiplerine itaat edin.”

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

''Görünen köy kılavuz istemez.'' Adamlar resmen bizi sömürge yapmak için var güçleriyle çalışıyorlar.Amerika Kızılderilileri bir bölgeye hapsetmiş ve turistlere para karşılığı izlettiriyormuş.İstiklal Harbimiz olmasaydı bunlar bizi bir kaşık suda boğmaktan beter ederlerdi.Allah İstiklal Harbimizi kazanan Dedelerimizden,Atalarımızdan razı olsun...

Sami Kara

Kaptan gemiyi karaya oturttu haberin yok dostum

Misafir

Kaptan gemiyi karaya oturttu haberin yok

yuh

lidere itaat peki erdoğandan önceki liderlere neden itaat etmiyordunuz.

Yusuf Alptekin

Osloda pkk terör örgütü ile masaya kim oturdu sahi ?

misafir

allahtan başka hiç kimeseye itaat edilmez ancak saygı sevgi ve şefkat duyulur onu duymak içinde karşısındakine göstereceğin saygı sevgi ve şefkatın değeri önemlidir yoksa elden birşey gelmez

Devrimci Halk Kurtuluş

Türkiye’nin siyasal rejimini değiştirecek, egemenliğin kullanımını tek kişinin iradesine teslim edecek anayasa paketi Meclis’te görüşülüyor. Bir Meclis, kendi eliyle kendisini ortadan kaldırmayı oyluyor; işin özü budur.

birisi

Osman Bey, Bazen yazılarınızı olur da istifade ederim diye okuyorum. Genellikle methiyeler dizerek çeşitli yazılar yazıyorsunuz. Fakat üslup noktasında aşırıya kaçıyorsunuz. Siz de takdir edersiniz ki yazdıklarınız velev ki doğru bile olsa bugünkü ortamda bir kıymet ifade etmeyecektir. Sizden beklediğimiz günümüz fırtınalı ortamında çıkış yolları sunmak ve bu konuda reçeteler üretmektir. Yoksa sürekli birilerine methiyeler dizerek bu köşeyi koruyabileceğinizi düşünüyorsanız bence yanılıyorsunuz. Eleştirimde haddimi aştıysam kusurumu bağışlayın. Zira uzun zamandır böyle bir eleştiri yazmak arzusundaydım. Selametle kalın.

Yerel Gazeteci

Sahi… Abdullah Güller, Bülent Arınçlar neden suskun? Mehmet Ali Şahin, Ali Babacan, Cemil Çiçek, Beşir Atalay, Ahmet İyimaya, Taner Yıldız gibi AKP'nin “akil adamları” Meclis'e yapılan dayatmaya nasıl boyun eğer? Kimsede bir Abdüllatif Şener cesareti yok mu?

Misafir

Tarihte bir sürü müslüman zalim liderler gelip geçmiş. Zalime asla itaat edilmez. Zulüm karşısında susanlar dilsiz şeytanlardır. Yalan yanlış iftira karşısında susanlara da Allaha havale ediyoruz.

Misafir

Zalime itaat edilmez

Misafir

Çok doğru ve gerçekçi tesbitler.Eksiği var fazlası yok.Dürüst,güvenilir,çalışkan bir dava adamı.Hak yolcusu olduğuna şahidiz.Allah yolunu açık etsin inşallah.

yersen

enteresan belki helikopter vurulur da bana bir şey olmasın diye binmemiştir.. kusura bakmayın da tam fetö tipi var. miyopum ama 100 metreden tanırım bu tipten...

imran biber

yolun açık olsun sınıf arkadaşım....

Komünist İşçi

Dinci Cemaat ve Siyasi Tarikatlar, AKP ...............Bu kavgada eski dostlar şimdi niçin düşman oldular diye sormayan “suçsuz” ezilenler ya da kim kazanırsa kazansın kaybedecekler ise hala sessiz, örgütsüz, siyaseten sahipsiz.

  • 1