BIST 9.680
DOLAR 32,44
EURO 34,46
ALTIN 2.479,94

Saatler geri alınacak mı kış saati uygulaması MEB'den açıklama

Saatler geri alınacak kış saati uygulamasına 2017 ne zaman geçilecek? Kış saati uygulamasına geçilip geçilmeyeceği binlerce vatandaş tarafından merak ediliyor. Saati geri alma kış saati uygulaması ile ilgili MEB'den son dakika açıklama geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

Gecen sene. Bu uygulama kaldirildigi icin 500 milyon dolar zarar ettik. Asiri yuklenmelerden dolayi elektrik kesintileri yasandi. Bunun adi geri kalmislikta istar etmek...

Misafir

bu saat yazında kışında iyi bir uygulama. geri alınması kimseye bir şey kazandırmıyor. bu saatle devam edilsin ve artık geri alınma diye bir şey söz konusu olmasın. geri alınca da saat 16 da her yer karanlık oluyor. aralıkın yarısından sonra saatler ilerliyor zaten. geri saat onyıllardır bu ülkeye çok enerji kaybettirdi. ve nihayet anlaşılıp bitirildi. 50 yaşındayım ve hep bunu savundum.

Mihriban

Yahu avrupa bile halen devam ediyor buna biz neden uymuyoruz

Misafir

Tabi Türkiye de bir tek istanbul var değil mi istanbulda 8 de çalacakmış ders zili. Ya gerçekten komiksiniz.

hakkı

sabahın zifir karanlığında okula gitmesin yok akşamın karanlğığına kalmasın. yok kardeşim başka dünya yok, bu dünyanında düzeni bu. ya sabahın karanlığında gidecek çocuk ya da akşamın karanlığında gelecek. akılı selim düşünün sabah erken giden çocuk akşam erken gelir.

Misafir

şu saat işini bir türlü yoluna koyamadınız.

OE

Bu inat niye .Kış saatine geçilsin zifiri karanlıkta çocukların okula gitmesi önlensin diyorum.

  • 1