BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.437,03

Saadet Partisini karıştıran Erbakan anması

Saadet Partisi yönetimi Necmettin Erbakan'ı anma gecesi yüzünden sıkıntılı günler geçiriyor. İşte o sıkıntının nedenleri...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 36 Adet Yorum
SAH

SANA NEEE SENDEN ÖĞRENECEKLER!!!

miralaydoğu

ölülerden medet umanlar dirilerin kölesi olurlar

bymilli

Haber başlı başına yalan,hizmet ettiği yerde AKP dir,17 Aralıktan sonra tabanın Saadet Partisine kayması hem AKP yi hemde yandaş medyayı tedirgin ediyor,yanlı ve taraflı olarak bu tip haber ve söylemlerde bulunuyorlar,daha dün Başbakan sanki 28 Şubat port modern darbesinin kendi partilerine yapılmış gibi sözlerle 28 Şubatı eleştiriyor,amaç belli kaçan oyları geri getirmek,Milli Görüş ün tek partisi olan Saadet yeniden yükselişe geçerse AKP biter ve ancak Milli Görüş çüler onlara hesap sorar.

şef

Aynı zamanında Demirel ve Özal gibi Konuşuyorsun?

raşit

bu meliğ işini iyi biliyor büyükşehir belediyesi düzenlemiş tabi oy tücarlığına cıkmış meliğ gökcek vay anasını be ne uyanıklılık be adam işini iyi biliyor acaba başbakan ve kadrosuda gitmişmi bu anma gecesine merak etim saadet partililer bunlara oy verirse yazıklar olsun derim

nuri

bu saadetcilerde bu akp ye oy verirseler yazıklar olsun bunlara derim yoksa hocanın kemikleri zızlar ne diyeyim

bunlar

cumhuriyet demokrasi Laik düşmanlari bu yobazlar

murat aras

ben erbakana HOCAYA tayyibi sikayet ediyorum sayin hoca bunlarida GÖTÜRSEYDIN ADAMLAR DURMADAN YALAN SÖYLÜYORLAR SEN BUNLAR AÖYLE DEMEMISTIN SANIYORUM ASLA YALAN SÖYLEMEYIN DEMISTIN : SANIRIM DEVAMLI YALAN SÖYLEYIN DIYE ANLAMISLAR YALAN SÖYLEYENIN YATACAK YERIDE YOKTUR BUNLAR BUNUDA ANLAMIYORLAR NEYSE DILERIM AKILLANIRLAR SANA ALLAH RAHMET EYLESIN YALANCININDA ALLAHIN RAHMETI YANINDAN YEL GIBI GECSIN AMIN;

sessizyolcu

Yanarım yanarım da Merhum Erbakan'ın davasını saadetçiler bile anlayamadılar ona yanarım.Saadette hiçbir kimse milli görüşü,bu fikrin esaslarını,amaçlarını ve akp nin milli görüşten farkını dillendirmiyor. Erbakan'ı binlerce kişi dinlemeye gelirdi etrafında onlarca insan vardı,bugün hala ciddi bir tabanı var ama hiçbirisi onu gerçek manada anlayabilmiş değil.Evet bunlar milli görüşe inanmış olsalar akp ye oy varmezlerdi.

serdar doğan

ölmüş gitmiş bir adamı neden putlaştırıyorsunuz,anma töreni gibi bidatlar islam hukuğunda yok.

miso

gerçek müslüman oyunu adile verendir.attan düşmüş saadete,yakında düşecek olan kenelere oy verenlerin islamla alakası olduğuna inanmıyorum

A. Kar

Rahmetli Erbakanın adını kullanarak nemalanmak isteyenler çokmuş.

osmangazili

Bu dünyada hiç bir parti asla İSLAMLA bir tutulamaz.?Asla da partilere oy verme veya vermeme de islamla alakası yoktur ama kesin olan şu dini değerleri savunan,bu yönde söylemi olanları ehveni ser olarak seçmek lazım;yoksa asla partiye oy vermeyen ne dinden çıkar nede kafir olur sadece verdiği oyun hesabı olacaktır.Eğer verilen oy,tercih edilen parti islam dışı işlere,eylemlere,yasalara,düzenlemelere sebep olursa ki tüm seçmeni bundan dolayı vebal altındadır.Fitne fesada gerek yok.?

sivasli

yedigi paralar babanin mi parasiydi ,?oldukten sonra cocuklari birbirlerine dusmustu.

gkhn

er yarın Hakk divânında belli olur !

mehmet anıl

o paralar bonadaki mazumlara gitmişti. Ama o günlerde bunu söylemek kolay değildi.

ÜLKÜCÜ

SİYONİSTLERİN, İSRAİLİN, ABD NİN KUKLASI FETHULLAH VE ÖRGÜTÜDÜR. AKP NİN OYLARINI BÖLENLER FETHULLAH DENEN İSRAİL ÖRGÜTÜNE HİZMET EDER. OYLARI BÖLMEİN YAHUDİ CEMAATİNE VE İSRAİLE HİZMET ETMEYİN.

metin yazar

Sapıkların görüşü: İslamın 6. imanın 7.şartı SP'ye oy vermektir. SP'ye oy vermeyenler patates dinindendir. SP din demek,diğer ise küfür demektir. Küfür partilerine oy verenler kafirdir. Müslüman olmak için SP'ye üye olmak farzdır. Bir de bu sapıklığın Türkçü versiyonu var: Türk olmak MHP'ye oy vermekle olur. MHP'ye oy vermeyenler Türk değildir. AKP Kürtlerin,Arapların partisidir. AKP'liler MHP'ye oy vermedikleri için Türk sayılamazlar. Türk olmak için mutlaka MHP'li ve ülkücü olunmalı. MHP'ye karşı çıkmak Türklüğe karşı çıkmaktır.

müslüman

gerçek müslüman oyunu saadete verir siyonist israil abd ab kuklası akp ye değil

osmangazili

bugün bir çok haksızlıklar desifre olduğu halde hala bu düzmece haberlere itibar ediyorsanız yapacak bir şey yok.?Dışardan milli görüşü dil uzatmasanız daha iyi olur.?Her günah sahibini bağlar.?sana bir şey düşmez.?

osmangazili

Numan Kurtulmuş'u savunan'a bakın.?Bugün karunlaştığını idda ettiği partinin kapı kulu mu,yoksa beklentilerini karşılama yeri olarak mı ya da karunlaşma yeri olarak gördüğü için gittiğini araştır.?Kapalı kapılar ardında kimlerle ne görüştüğünü biliyormusun.? Basiretli olsaydı bulunduğu yeri terk etmez,serefi olsaydı 1/3 delege oyu ile genel başkanlık da durmaz ve kongre yenilenirdi.

hirhiz varrr...

tayyibin ordusu hirsizlikta sinir atladi artik uluslar arasi calisiyorlar uzani gecebilecermi bakalim ABD'yi de soyisleyebileceklermi bakalim

Ali Kaya

Secim uzeri milli görüş gömlekleri tozlu raflardan inmeye başlamış.

sivasli

Birakin Erbakani anmayi .Onun devlete olan borclarini odeyin ki adamcagiz obur tarafta rahat yatsin.kul hakkiynan gitmisti de iki ogrencisi onu affettirmislerdi..

O.E.

Kayıp trilyon davası ?????????