BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.293,10

Saadet Partisi'nden SİHA iddiası için flaş açıklama

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun SİHA (silahlı insansız hava aracı) açıklamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

NE DİYOR BU ADAM ALLAH AŞKINA, MÜMKÜNSE SEN KONUŞMA, YOK ARAŞTIRILSIN BİLMEM NE. DAĞ TAŞ TERÖRİST KAYNIYOR SEN NE DİYOSUNN

Burdayiz.

Yaşlı heyet CHP ye hiç bir şey dememiş, komik değil mi yaşlılar, askeriye diyelim bir açıklama yapıyor terörist öldürüldü diye, biz askere silahı var mıydı diye soracağız, alo, kimin partilerisiniz siz.

Vatandaş

devlet araziye çıkma yasağı koyuyor,önlem alıyor,bu terörist kayırmacılığı da nereden çıktı allah aşkına,millet olarak biz sağ olarak teröristlerin yakalanmsını istemiyoruz,bunların ölüsü makbul,malum idam yok ,hapiste paralarımızla besleniyorlar.

Misafir

15 yıl sonunda TOMA, dozer, SİHA iktidarına dönüştü. Damat zengin olacak diye suçlu ile suçsuz ayırt edilmeden insanlar ölüyor!..

Katliam

SİHA saldırısı kurbanları: Mehmet Temel (35) yaşamını yitirmiş, İbrahim Sak (54), İsmail Aydın (43) ve Musa Tarhan (54) ....

Misafir

Korkuyla,vesveseyle,debdebeyle devlet yönetilmez.Devleti yönetmek mangal gibi yürek ister.Devlet görevlilerini töhmet altında bırakırsanız onların kalbinde acaba bırakırsanız nasıl mücadele edecekler.

Misafir

Korkuyla,vesveseyle,debdebeyle devlet yönetilmez.Devleti yönetmek mangal gibi yürek ister.

Şahin Kara

Ne komisyonu, ne açıklaması. Onun bunun çocukları bu vatanın bekası için çalışan mehmedlerimizi toprağın altına gönderirken neredeydiniz? Çok konuşmayın!

ahmet volkan

partiyi sen değil oğuzhan asiltürkün yönettiğini herkes biliyor onun da nasıl kindar bir adam olduğu biliniyor kamuoyu sizden en fazla 2019 seçimlerine kadar bahseder o da yıllarca madımak'ın katili diyenler tarafından parlatılarak bahsettirilir

insana değer.

Bu konudaki en küçük bir yanılma bile hükümet açısından sorun yaratır,söz konusu olan insan olunca fazla hassas davranılmalı,hemen cevap yapıştırmakla olmaz,Mollaoğlu haklıdır,araştırma gerekir ama tarafsızca,mantıklı davranıyor,keşke meclise girebilseydi,fren lazım zira..

  • 1