BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.440,70

Saadet Partisi'nden Erdoğan'a 300 bin imzalı yanıt

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "100 bin imzası toplamaktan uzaksa bir siyasi hareket, o zaman bunu yapmasına da gerek yok" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Hasan

Toplam oyları 300 müymüş fetöcü saadetin

Misafir

Madımaktaki görevi neymiş keşke azıcık araştirma kültürüne sahip olsaniz.

sss

uygun yerinize de ....... yakarsınız artık ama bu halk sizi sepetlemesini bilir bozguncular sizi

Misafir

Bu Mollaoğlunu da kim çıkardı ?....

?????

Temel karamolla oglunu bi arastirin madimak katliami oldugunda gorevi neydi ?????

öncevatan

ah be temel kimin sandalına bindinde böyle boşa kürek çekiyon:)

Misafir

helal sana saadet yolun dogru egilme bunlara sakın yoksa harcanır gidersin

hakkı

sayın karamollaoğlu ne olduğunuz belli değil. chpnin yancısı oldunuz hop oturup hop kalkıyorsunuz.

Misafir

EN AZINDAN EBEDİ ESARETTEN KURTARDILAR.

GÜNEŞ

EMRE İTAAT ESASTIR. ÖYLEYSE YUKARDAN AŞAĞIYA DARBE EMRİNE DE İTAAT ESASTIR. KİMSEYİ YARGILAMAYAIN. YARGILANACAK TEK KİŞİ VAR VAR O DA TÜRKİYEDE DEĞİL.

Hakkı ARAR

100 000 kişinin imzasına gerek yok. % 1 oy alan partiler aday çıkarabilmeli. 100 000 oy şartı bağımsız adaylar için düzenlenmeli.

Misafir

Sen dünyaya tersten bakmaya devam et. 66 yaşındayım , bu ülkede ne darbeler gördüm. demokrasinin D'si bile yoktu ama sizin gibi hain, ve inkarcıları görmedim

merdoğlu

Ülkenin başına ileri demokrasi diyerek geldiler demokrasinin d sini bile bırakmadılar hala uyumaya devam ediyor bu millet yazıklar olsun geleceğimiz olan çocuklarımıza borçtan başka diktatörlükten köleleikten başka ne bırakıyoruz ey millet uyanın artık bir an önce bu gidişe bir dur demenin zamanı geçmek üzere.

Brbilen

İstediğin kadar kişi istediği kadar kişiye vekalet verebilir, tek tek vermeye gerek yok, 10 lu 20 li gruplar halinde tek yazı, maliyeti 10-15 liralara kadar çeker

al.

erbakanın oğlunu m.vekili yaparlar saadete de bi çalım atarlar...

Misafir

necmeddin erbakan,kendisini arkadan vuran erdoğan a;abdest alın gelin, tövbe edin,partiye geri dönün demişti.hangisi yapıldı?

yakdemir

Halk seni tasvip edipte seçmedikten sonra isterse sizi Recep Tayyip Erdoğan önersin ne yazar.

metin

ayıptır necmettin hocanın kemiklerini sızlatmayın gidip chp hdp lemi birlik olacaksın bunlar sizin talebeleriniz

fkret boduroğlu

noterler sadece noter masrafı almalı,bu da cüzi olmalı.kıymetli kağıt bedeli,harç-vergi almamalı.bunun için yasal düzenleme yapılmalı.böyle bir düzenleme yapılmazsa ,sorumlusu AKP olur.demokrasiden de,hukuktan da ,meşruiyetten de bahsetmeye hakkı olmaz.

Misafir

100 bin imza bulunur.ama 15 milyon lira noter parası, resmen engel.100 bin imz da ,15 milyon lira noter parası da demkratik değil.zengin olmayan biri, bağımsız aday olamayacaksa buna hukuk denmez.erdoğan kendine rakip olacak bağımsız aday istemiyor.belki bağımsız aday, başkan olur korkusu yaşıyor.en iyisi,kendinden başkası aday olamaz khk si çıkar erdoğan.yoksa bu muhalifler ,senin başkanlık hayalini yıkacak.

  • 1