BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,91
ALTIN 2.508,13

Saadet Partisi de karıştı! Bomba Abdullah Gül çıkışı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 696 sayılı KHK tartışmasına katıldı ve "Bir zamanların ‘beyaz toros’larının yerine şimdi ‘siyah minibüsler mi geliyor acaba' diye, bir endişe doğuyor” dedi. Karamollaoğlu Abdullah Gül'e de destek çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
halk

ak pe kendi koltuklari tehlikeye girdigi zman bu bu darbe gibi olayri horliyacak ve ss subaharida her yeri yikip kiracaklar ve a pe de koltugunu saglamaya alacak

Muhammet KARADAĞ

bu endişe toplumun her kesiminde var herkes korku ve endişe içinde hatta akepeliler bile ne yapılmaya çalışılıyor bilen anlayan söylesin devleti yönetenlere güvenmiyoruz ona destek veren muhalafete hiç güvenmiyoruz sancılı bir süreç olacak ama ilerisi için iyiki böyle bir saçmalığı ortaya attılar 2019 seçimini kaybetmeleri için bu hata çok gerekliydi.

Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

Ali

Binalari sözde cihat paralarini bölüstünüzmü holdinkleri unutmadik.

KAŞGARLI MAHMUT

Temel Karamollaoğlu,Abdullah Gül'e destek çıktı. Türkiye'nin 20 Temmuz 2016 tarihinden itibaren olağanüstü hal (OHAL) ile yönetildiğini belirten Karamollaoğlu, 2018 yılında bunun son bulmasını istedi.ALO... KARA KAPŞONLU KARA MOLLANIN OĞLU SİZ MUTSUZ PARTİLİLERE BİR BİR ÖNERİMİZ VAR BİZ MÜSLÜMANLAR SİZLERİN KİMİN SAFINDA NAMAZ KILDIĞINIZA BAKMAYIN BEYLER BİZLER SİZİN KİMİN SAFINDA DURDUĞUNUZA BAKIYOR VE DİYORUZKİ BİZLERDE BİRER MUTTAKİLER OLARAK SENİN VE SENİN GİBİ BUKELAMUNLARIN DURDUĞUNUZ YER BELLİ OLMAIĞI İÇİN RAHATSIZIZ. MÜSLÜMANMIŞ

Misafir

sivil halkın devlete sahip çıkması mı suç

Abdullah

Sayın Karamollaoğlu size sormak isterim. Hadi bazıları Abd'nin Türkiye'ye bir daha darbe yapmayı deneyeceğini ve bu khk'dan sonra milletin yine demokrasiye sahip çıkacağından ve darbecileri püskürteceğinden korkuyorda sana ne oluyor. Yoksa sendemi Erbakan hoca'nın çizgisinden çıkıp Amerikan uşağı oldun..

Misafir

Hak sonunda muhakkak galip gelir. Kimin söyledigine degil, Ne söyledigine bakmak gerekir. KHK ILE GENE yanlis yapilmistir. Tabiri caizse gene Aldatildilar. Ayni tecavüzcüye af gibi, bylock kumpasiyla magdur edilen 11 bin kisi gibi. bu mesaji saklayin ilerde hükümetin hataliydik itirafiyla yayinlarsiniz.

Misafir

TEMEL noldi, sen bırak bunları da yüzde % 0,6 OY ORANININ HESBAINI VER,SİZE BURADAN EKMEK ÇIKMAZ :)))

m.acar.

Ben bu kararin yanlis oldugunu gerek mesajlardan ve gerekse televizyon yorumlarindan konu muhataplarindan dinleme firsati buldum,kanimca yanlis fikrine katiliyorum ,yanlisin neresinden donersen kardir misali donulmeli selamlar.

2000LER

Ya Temel emmi boş ver bu işleri ya. Git al tesbihini... mahallendeki ya da şehrindeki bir camiye otur kalan günlerini ibadet ve taatla geçir...

Misafir

körler sağırlar birbirini ağırlar, vatana muhalefet bu olsa gerek

  • 1