BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,99
ALTIN 2.428,64

Saadet Partili Belediye Başkanından referandum kararı

Rize'nin Kalkandere ilçesinin Saadet Partili Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, referandum kararını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
mogol

SÜREKLİ YORUM YAPAN BEY SEN TROLMÜSÜN SENDEN FECİ HUYLANIYORUM.

burak

demekki adam milli görüşçü değilmiş. Milli görüşçü bilirki şimdiki düzende de gelecek düzendede zihniyetin işbirlikçi zihniyet olduktan sonra hiçbirşey değişmez. Dolar ekonimini, ab kanunlarını, nato askeriyeni belirler durur... Zihniyet farkı diyoruz biz buna Milli Görüş zihniyeti ve işbirlikçi zihniyet..Farkı bilen neye oy vereceğini bilir...

DFHS

RİZELİ VE HEMŞEHRİSİNİ TUTAR BAŞKA BİR DALGA DEĞİL MİLLİ GÖRÜŞÇÜ GÖZÜYLE BAKMAYACAKSINIZ

Misafir

saadet partisi her zaman cemaatların güdümünde bir parti olmutur ve Atatürk düşmanlığı ile beslenirler, bunlardan hayır çıkması zaten hayırlı olmazdı.

Misafir

farklı bakış isimli yorumcu arkadaşım, zaten istedikleri de bu değilmi, büyük ortadoğu projesi adım adım değil koşar adım ilerliyor.

Misafir

En ufak bir samimiyet görmüyorum. Ak partiye geçip nemalanma öncesi klasik siyasetçi cilveleri bunlar. Bu tip insanların tavırları hep öyle olmuştur.

keremm

kafanı kuma sokunca doğal olarak farklı bir bakış oluyor değlmi gezizekalı farklı bakış rumuzlu zat

Misafir

bu kutsal vatanı namerde vermeyeceğiz. nokta.. hayır, hayır, hayır.

Farklı Bakış

OKUMUŞ AMA ANLIYAMAMIŞ. BU ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ 15 TEMMUZ'un DEVAMIDIR. Ergenekon 1.perde idi. 15 Temmuz 2.perde oldu. Anayasa değişikliği 3. ve son perde olacak. OYUN BİTTİĞİNDE ORDUSU yıpranmış, TOPRAKLARI BÖLÜNMÜŞ BİR TÜRKİYE KALACAK Evet diyeceklerin bunları görmesi lazım.

  • 1