BIST 9.681
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.425,66

Rusya'dan Türkiye'ye: Tarihi birlikte yazabiliriz

Rusya-Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Koordinatör Yardımcısı Dmitriy Savelyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eylemlerini desteklediğini söyledi

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

Suriyede amerika ve rusya ortak olarak siyonizme hizmet ediyorlar.Dünyaya birbirine rakipmiş numarası yaparken siyonizmin istediği politikalarda ortak hareket ediyorlar.Küresel mafyanın sağ eli amerika sol eli rusyadır.Gerisi palavradır.

Demokrat

Biri dünyanin öbür ucunda, digeriyle ise komsuyuz, karadeniz ortak denizimiz. Bir insanin komsusu ile iyi iliskilrimi önemlidir yoksa asagi mahalleden herkese karisan yönetmek isteyen biriylemi?

Misafir

rusya ve suriye rejimi,türkiye nin dümen suyuna girdi.rusya,türkiye nin işbirlikçiliğine soyundu.rusya ve suriye rejiminin ağır bedeller ödeyeceklerine hiç şüpneniz olmasın.

Misafir

türkiye zaten tarihi yazdı.rus uçağını düşürdükten ve erdoğan ile davutoğlu arasında rus uçağının düşürülmesi hususunda, ben emir verdim polimiğini hatırlayın.erdoğan ve davutoğlu arasında kapışma yaşanmıştı.sonra türkiye,yeni bir taktikle rusya ya yanaştı.suriye de alacağını aldı.s-400 füzeleri içn de anlaştı.rusya aval aval bakakaldı.türkiye,rusya karşısında tarih yazdı.buradan anlaşılıyor ki,rusya nın tarihle pek arası yok.

ÖNCE SAMİMİYET...

RUSYA'NIN TÜRKİYE YE KAZANDIRDIĞI YAKLAŞIK 20 ADET BÜYÜK FABRİKA VAR.BİR TANESİ İSKENDERUN DEMİR ÇELİKTİR.PEKİ ABD'NİN YAPTIĞI NE KOLA FABRİKASINDAN BAŞKA NE AÇTI?İŞ BİRLİĞİ SAMİMİ OLANLAR İLE YAPILMALIDIR.

Mahmudo Pasha

Rus uzman olayı çözmüş, bizim millet gazla çalışır önünü ardını düşünmez ver gazı sonra geç kenara izle

reel

duruşun yeter reisss ......

Hayrullah Taşdelen

Bizi ataları soysuzlara itti. Şimdi Ruslarla beraber olma zamanı, ancak herkes kendi çıkarlarına dost olacak. Devletler arası ilişkiler oyuncak gibidir çabuk bozulur.

misafir

iyi bir tuzak ukranya kurtuldu nedne ukranyayla yazmadın da türkyeyle yazıyorsun hiç bir teknolijisi olmayan bir ülkeyle ne tarihi

Kaptan

250 senedir süren Rus gerginliği Cumhuriyetle birlikte hızla yumşuyor.

Hayal işte:)

Karsilikli guvenin saglanmasi icin Rusya'nin Akdeniz sevdasindan vazgectiginin garantisini vermesi ve Karabag'in Azarbaycan'a geri verilmesini onaylamasi gerekir. Karsiliginda Turkiye Nato dan cikar, yerine Rus ordusuyla muttefik olur. Bu duruma Israil ve Abd comak sokacaktir.

umut

sizin yazacaginiz tarih mazlumlarin öldürülmesinden baska bir sey olamaz.

Misafir

1600-1700 yıllar arsı Rus Paytatına Alman asıllı asilzade zenginler yerleştirilmeden önce Rus&TatarTürk Altın ordu ittfakı Osmanlı imperatorluğu beraber haraket ederlermiş-Ortadoks ve Muslüman toplugu olarak ve bir sorun olmamış. Alman nifak Asilzade gelmesi ile iki imperatorluk bir birine girmiş zayıflamış bitmiş ve tüm zenginlikleri Vatikan İnglitere Fransa gitmiş.Bugun kalmış yerden devam etmek kimse yadırgamaz.Batı ittifaki tarihi Türk Rus topraklarında bulunan maden zenginikleri dışında bir şey istemiyor.Bu topraklarda yaşayan Halklar Barış Huzur Revah istiyor

Her yer Gezi____________________

Dün AB’ciyken bugün Putin’e yakın. Dün Ortadoğu’ya model olacakken bugün Macaristan’da Orban rejiminin övgüsünü alan bir anlayış!...

Bir kişiyi kandırmak bütün bir devleti kandırmaktan daha kolaydır____________

HACI CAV CAV

Ben Eski bir Sağcı Müslüman Yeni Komünist olarak diyorum ki!... Emperyalistler Washington'a ... Yaşasın Komünist Rusya

  • 1