BIST 9.548
DOLAR 32,53
EURO 34,58
ALTIN 2.491,68

Rusya'dan Türkiye ve İdlib açıklaması

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İdlib'deki durumu varılan anlaşmalara uygun bir şekilde çözmek için Türkiye ile yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
mevhibe inal

BARIŞ BEKLİYORUZ. Saddam diye tutturanların Irak'ı ne hale getirdiği ortada. Esed diye tutturmayın.

kırçıl

rusya!!! Kurtarıcı gözüküp, müslümanların üzerine bomba yağdıran, esed denilen canavarı halkının üzerine salan azılı Islam düşmanı.

kırçıl

Türkiye hiç vakit geçirmeden Idlibde katliam yaşanmadan harekete geçmeli. Idlibde yaşayanları emniyete almalıdır. Artık yaptığınız katliamlar yetti demeli. Sayın Başkanımız yumruğunu masaya vurmalıdır. Belki bugün sıkıntı çekeriz, milyonlarca masumun hayatı kurtulur.

kırçıl

ruslarda ikiyüzlülük yapıyor. abd denilen devlette çok söylüyor. birlikte çalışıyoruz diyor. Teröristlere silah vererek çalışıyor. ruslarda katil esed e değil, müslüman masum halka bomba yağdırarak çalışıyor. Sonuçta her ikiside müslüman katili. Türkiye yi her iki yönden sıkıştırıp çaresiz bırakmak çabasındalar. Allah c.c. kafirleri, kafir ve katil sevicileri kahreylesin.

kırçıl

abd denilen devlette çok söylüyor. birlikte çalışıyoruz diyor. Teröristlere silah vererek çalışıyor. ruslarda katil esed e değil, müslüman masum halka bomba yağdırarak çalışıyor. Sonuçta her ikiside müslüman katili. Türkiye yi her iki yönden sıkıştırıp çaresiz bırakmak çabasındalar. Allah c.c. kafirleri, kafir ve katil sevicileri kahreylesin.

Miroğlu

Rusya Türkiye'yi tam bir çıkmaza soktu. İdlib operasyonunu Afrin ve Cerablus operasyonu izleyecek. Bu kaçınılmaz. Dolayısıyla Türkiye'nin yaptığı herşey boşa gitmiş olacak. Suriye'nin istemediği yüzbinlerce radikal şeriatçı da Türkiye'de kalacak.

hakan

aynen rakka yokedildi, kimseden ses çıkmadı. kahrolsun abd yıkılsın abd

  • 1