BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.430,48

Rusya'dan S-400 anlaşmasında dolar hamlesi

Moskova Yönetimi, İstanbul’da 7 Eylül’de Türkiye, Rusya, Almanya ve Fransa liderlerinin katılımıyla yapılması planlanan dörtlü Suriye zirvesi hakkında açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
SAMET

ABD NİN AKIL ALMAZ SİYASİ VE EKONOMİK YAPTIRIM OYUNU ABD NİN SONUNU YAKLAŞTIRACAKTIR.BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Misafir

Palavra olmn.Sen hangi dunya da yasiursun? Turkiye Rusya ya baglanacakmis,,,,aklinimi yitirdin sen?

misafir

turkiye rusya ya baglanacagi natodan ayrilacagi.hatta yilbasinda ayrilacagi bunun icin bazi olaylar cikarilip provakasyonlarla,,turkiyenin rusya ya baglanacagi haberleri bati basininda yer aldi.acaba gercekmi?

misafir

turkiye rusya ya baglanacagi natodan ayrilacagi.hatta yilbasinda ayrilacagi bunun icin bazi olaylar cikarilip provakasyonla haberleri bati basininda yer aldi.acaba gercekmi

bu hainler

kalleş hain ve faşist Amerika.ya önce ! gizli planlar ile bu Cahil Teröristler ile suriye'de işbirliği yapıp.fakat Teröriste havadan ve kardan 80 000'TIR dolu Cephane ve bedava silah Yardımı felaket.oysa Eski bir mütefik,Türkiye gibi bir dost ülkeye,bu!kaleşlik,yapılmazdı hainler.

MiSaFiR

İşte bu... Dostu-Düşmanı birbirinden ayırmak gerekiyor!!!

MISAFIR

YILBASINA KADAR TURKIYE NATODAN AYRILACAK.ARTIK RUS AYISIYLAYIZ.

Misafir

Tek bir dolar odemiycez ama rusya dan s400 almak için aynı zamanda rusyadan kredi-borç alıcaz öyle mi? Yani rusyaya borçlanıcaz, ama Sonra kalkıp dış borçu kapattık diyecez. Bravo vallahi

  • 1