BIST 9.731
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.423,28

Rusya Türk askeri bile bile mi vurdu şok ses kayıtları!

RUSYA'nı El Bab'daki Türk askerlerini vurması olayında yeni gelişmeler yaşanıyor. TSK, Rusya'ya olaydan önce koordinatların gönderildiği bir ses kaydını yolladı. TSK'nın ses kaydı akıllara Rusya Türk askerini bile bile mi vurdu sorusunu getirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Eşref Bitlis 24 yıl önce bugün (17 subat 1993'de) Çekiç Güç'ün içyüzünü gördüğü için kaza süsü verilerek katledildi! Bugün Suriye'de oynanan oyununun aynısı 1991'de Irak'da oynanmıştı. ABD'nin Çekiç Güç manevrasıyla Barzani'ye alan açılmış ve kukla bir devletin tohumları atılmıştı. Katlinden bir yıl evvel 22 mart 1992'de Özal'a yazdığı mektuptaki ifadeleri şöyleydi: "'Çekiç güç pkk ile birlikte hareket ediyor. Bölgede yurttaşların göçe zorlanması terör örgütüne alan açıyor. Özel kuvvetler içinde yanlış tasarruflarda bulunanlar var."

Farabi

Bizim ordu halen super ordu olamadi.Cok calismamiz lazim cok.Silah olsun,teknoloji olsun.askeri egitim olsun.Cok calismamiz lazim.Oyle Batililarin gazina gelmeyelim cok guclu ordumuz var diye,oyle bir sey yok.

NETİCE DEN KİM SORUMLU.?

İnandırıcı gelmedi,rusyayı aklama çabası,vurmuşlar işte.böyle bir gevşeklik olmaz yoksa herkez birbirine girer.rusya hesap versin

adelet

yapsa bile ne yapacaksiniz hadi bilerek yapti diyelim ne olacak asil hesap rusdan degil bu askerleri oaraya koyanlardan soracaksin

VDFS

tabi tabi siz rusyanın test amaaçlı bu işi yapmadığından emin olun YAKINDA İKİNCİ BİR TESTE TABİ TUTARLAR

Misafir

önceki bombalamayı da abd bilerek yaptı ama milletten saklıyorlar işte bunun gibi.

Veli

Sessiz olun bir millet uyuyor

ismail

Neyin konuşmasını yapıyorsunuz. FETÖ'de olsa adamlar vurulan uçaklarının hesabını unutacak mı sandınız ? Rusya hiç bir zaman kendine yapılanın karşılığını vermeden durmaz. Adam göz göre göre askerlerimizi vurdu. Halen haberlerde yok şöyle yok böyle sürekli tartışma programları, haber yazıları.

ihsan

ilk gün yazdım bit yeniği var diye ve iki taraflı kkomisyon kurulup incelensin dedik lavrondaki gibi

  • 1