BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Rusya ABD'nin St. Petersburg'daki konsolosluğunu kapatma kararı aldı

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, ABD'nin St. Petersburg'daki konsolosluğunun kapatılacağını açıkladı. Lavrov, "Sınırdışı edilenler kadar yabancı diplomatı göndereceğiz" dedi

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

İşte siyasetten ve siyasetçilerden nefret etmemin sebebi...Millet için yapılacak bir işte günlerce çatışan ve minimal artısı olan bir maddeyi geçirmek için nazlananlar;ceplerini dolduracak artışlar,yararlanacakları yerler ve benzeri menfaatleri konusunda anında bir araya gelebiliyor ve sadece kaç dakikada karar alabiliyorlar...Hepsine bütün milletin hakları son zerresine kadar haram olsun!

lan git işine...

o halde rusya sınırları içinde onlarca abd üssü var . onları kapatsa ya... zavallıları uyutuyorlar.

deli demir'e

Kardeş sen hiç bir şey bilmiyorsun anlaşılan. Ona kalırsa dünyayı karıştıran tek ülke ingilteredir. abd, israil birer piyon, dünyayı istedikleri yöne çeviren ingiliz ajanlardır fakat hiç kimseye çaktırmıyorlar.

Misafir

Bu gün ergun diler'in bu konuda ilginç bir yazısı var

Misafir

Abd düsmanligi otomatige baglanmis.Oysa Rusya'yi kimse görmüyor.Ortadogu'da Rusya'nin ne haltlar karistirdigini nedense kimse görmüyor, görmek istemiyor.Insallah bu ittifakdan büyük zararlarla cikmayiz..

deli demir

bu rusya gittikce dünyanin basina bela olacak.sonra demedi demeyin.herkes abd ye odaklaniyor. fakat süriye'nin bu hale gelmesinin tek nedeni rusyadir.

  • 1