BIST 9.525
DOLAR 32,63
EURO 34,84
ALTIN 2.503,13

Russell Crowe Erdoğan'ın keşif iddiasını tiye aldı!

Son Umut filminin başrol oyuncuları Russell Crowe, Olga Kurylenko, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'ın ortak röportajında mesele Avustralya'nın keşfine de geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
rezillik

Dünyada müslümanlığıda rezil duruma düşürdüğü için utanın

veli

HULVUUUD ARTİZİNİN DEDİKLERİNİ TAKMAM. LAKİN BİZİM ARTİZ (CEM YILMAZ), FENA YALAKALIK YAPMIŞ HULVUUD ARTİZİNE, 'NE! YOK ARTIK' DİYEREK. BEN DE CEM YILMAZ'A DİYORUM: NE! YOK ARTIK!..

mehmed

Elin gavurunun ne söylediği çok önemli değil de CEM'in tepkisine n'oluyo!.. İşte buna ne derler biliyor musunuz! 1- Aşağılık kompleksi 2- Kraldan çok, kralcı olmak!.. Ah ulan ah, her şey oldunuz da, bi kendiniz olamadınız be!(en önemlisi de buydu halbuki!)

Recep Sati

Ti ye alabilir. Kişisel fikridir. Ama komik olan, amerika kıtasının keşfedilmesi, büyük bir aşağılama kampanyasıdır. Amerikada yaşayan, oranın yerli halklarını aşağılamak, bati medeniyetini üstün halk olarak kutsama kampanyasıdır. Keşfedilme diye bir şey konuşulmamalı. Kıtalararası insanların iletişime geçmesi olarak bahsedilmeli. Nereden biliyoruz, belki oradan buraya insanlar geldiler gittiler ve bu tarafları belki biliyorlardı. Batı medeniyeti, kendisini üstün ırk, efendi yerine koymaya çalışıyor. Ama hatırlatalım, o batı , viyana kuşatıldığında tir tir titriyordu. Biz keşfetme hikayelerini bırakıp, kendimize bakalım. Bu tartışmalar bize bir şey katmıyor. 1000 sene önce keşif yapan müslümanlar bugün ne yapabiliyor. Batı uçak yapıyor, cihaz yapıyor, keşfediyor ama biz bugün keşfedemiyoruz.

El Salla Dünyaya

Sen kim dünya lideri kim? Kıskananlar çatlasın ve de patlasın. Beraber yürüdük biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda. Hülooğğğğ

turgut

Ey russel sen kendini ne zannediyorsun. Ben milli iradeyim. Seni gidi darbeci

  • 1