BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,79
ALTIN 2.477,90

Rümeysa Kadak kimdir aslen nereli kimin kızı annesi ve babası

Rümeysa Kadak kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Rümeysa Kadak'ın anne ve babası kim soruları merak konusu oldu. AK Parti'nin İstanbul 3. bölgeden aday gösterdiği 22 yaşındaki Rümeysa Kadak Meclis'e giren en geç vekil oldu. Peki Rümeysa Kadak'ın annesi babası kim en geç vekil olan Rümeysa Kadak kimin kızı?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Hilmi ayturk

Biz ne arıyoruz siz bize ne gösteriyorsunuz . Sizin elinizi kolunuzu kim bağladı. Yazıklar olsun

Misafir

aynı soruyu bende sordum neden acaba

Misafir

Haberin başlıgına kimdir aslen nereli kimin kızı annesi babası diye yazmışsınız doğum tarihinden ve doğum yerinden başka açıklama yok. Yazamayacağınız şeyleri neden başlık yapıyorsunuz. Demek ki kimlik konusunda saklamanız gereken bir şeyler var!

Tahsin

7 dil biliyorum fotografciyim hafifte doktorlukta var mobilyacilikta dis dekerasyon sizin gibi bir cok daha is gelir elden aynen bahtin guzel olacak is$izlik kotu kolllaa kendini

Misafir

Vay be 24 yaşındayım öğretmen olarak atanmak için hala kpss sınavına hazırlanıyorum, psikolojim bozuldu, daha öncede bir bölüm okudum hepsi boşuna yaa insanın bahtı güzel olacak arkadaş hayattan bıktım vallahi gençliğim okullarda heba oldu ve heba olmasına rağmen boşş çünkü bizim gibiler Anadolu çocuğu ne kadar çabalarsan çabala sonuç sürün sürün sürün ve öl!

erdogan

fazla söz söylemene gerek yoktu... a ve i harfleri yetişirdi...

Misafir

madem büyük konuştun... o zaman sözünü tut

  • 1