BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.425,86

Ruhat Mengi İyi Parti'den istifa edip topa tuttu

Gazeteci Ruhat Mengi, kurucusu olduğu İyi Parti'den istifa etti. Mengi istifa kararı sonrası MHP kökenlilerin ön planda olduğunu söyleyip eski partisini topa tuttu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
mniksek

İYİ PARTİNİN ADI GİBİ İYİ OLMADIĞI AŞİKAR, İYİ PARTİNİN VE GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENERİN PROJE PARTİSİ VE TEK KULLANIMLIK BİR PARTİ OLDUĞUĞUNU GÖRECEĞİZ, UZAK DEĞİL 25 HAZİRANDA ATEŞİ SÖNMÜŞ KÜLLERİ KALMIŞ OLACAK, KALAN KÜLÜ AZ BİR RÜZGARL KAYBOLUR GİDER ZATEN, RUHAT MENGİDE ALLAHIN VARLIĞINI SORGULAYAN BİRİ ZATEN...

Misafir

KILIÇDAROĞLU İYİ PARTİNİN SEÇİMLERE GİRMESİNİ SAĞLAMIŞTIR,ÜSTELİK BİR KISIM SEÇMENİNİ DE KAYBEDEBİLİR.BUNA DEMOKRASİ KÜLTÜRÜ DİYORUZZ.

Misafir

BİRDEN KAPTIRDI KENDİNİ,M.VEKİLİ OLACAK SANDI.**ŞART MIDIR.

Misafir

KENDİ İPİNLE İN,İLLA KUYUYA İNECEKSEN..!!!!

Misafir

SEN BU USLUP VE SEVİYEYLE BİR YERE VARAMAZSIN!!DOSTUM**??GÜLE GÜLE.

YAKIŞIKSIZ OLDU.........!!!!!

Girerken aklın milletvekilliğindeydi,olmadı topa tutarak zarar vererek istifa,olmadı Mengi,

Sen mi kurdun partiyi?

Ayrıca bu güzelim oluşumun ülkücü tabanın desteği bu günlere geldiğini anlamayacak kadar ahmak mısın yoksa adam yerine konup aday gösterilmediğin için komplex mi yaptın?

KAŞGARLI MAHMUT

ALOOOOOOOOOOOOOOOOOO BANA BAK ASLANIM SEN NE VAHİM VE VAHAMETTEN BAHSEDİYORSUN ASIL VAHİM VE VAHAMET'İ SİZ 25 HAZİRAN SABAHI GÖRECEKSİNİZ VE YAŞAYACAKSINIZ. BANA BAK ASLANIM İYİ PARTİ DEDİĞİNİZ PARTİ TAM BİR TOPLAMA KAMPI ANLADINMI SİZ BUNLARIN HENGİ BİRİSİNİN GÖNLÜNÜ YAPACAKSINIZ BU PARTİYE GELENLERİN YÜZDE 99'U KEMİK SIRIYMAK İÇİN GELDİLER SEN NE VAHİM VE VEHAMETTTEN BAHSETİYORUN NEYSE BEN SİZE 25 HAZİRAN SABAHI BİR TIR DOLUSU KINA GÖNDEREYİMDE ACISI VE SIZISI OLANLARA DAĞTIRSINIZ VE MÜSAİT YERLERİNE YAKARLAR OLURMU DOSTUM BYYYYY.

eko

YAHU BU NE YAMAN ÇELİŞKİ, "İP" (İYİ PARTİ) KURUCAN, KONUŞURKEN DE VEKİL ADAYALARININ "MHP" AĞIRLIKLI OLDUĞUNU SÖYLECEN. BU KADININ "İP"'i ile kuyuya inilmeeezzzzzzzzz.

VAHİM VE VAHAMET....

YAPMAYIN RUHAT HANIM ÇOK MİKTARDA HER GÖRÜŞTEN İNSAN VAR.SİZİ SEVENLERİ ÜZDÜNÜZ.YAPTIĞINIZ HAREKETE ŞÖYLE UZAKTAN BİR BAKIN VE İNCELEYİN...

Köroğlu

Chp.lilere İyi partiye gitmeyin. Algısı yapılmıştır. Vay uyanık K.K.oğlu.

vatanım

MHP li değil, MHP eskileri,mhp artıklarının olduğu çöp parti diyecekti sanırım, çünkü gerçek MHP liler .çok şükür yerinde ve herzaanki gibi SAĞ BLOK ta seçime giriyor,sizin gibi neidüğü beklirsiz parti değiliz şükür

MİSAFİR

BACIM MENGİ MHP KÖKENLİLERİN İYİ PARTİDE NE İŞİ VAR HİÇ KAFAN ÇALIŞMIYORMU MHP KÖKENLİLER MHP DEN BAŞKA YERDE OLAMAZLAR BUNLAR BAHÇELİ TARAFINDAN ÜLKÜCÜ GÖMLEKLERİ ÇIKARILMIŞ MHP DEN KOVULMUŞ ABD VE FETÖYE HATTA CHPKK YA HİZMET EDECEK OLAN NE ÜDÜĞÜ BELİRSİZ DIŞ GÜÇLERİN MAŞASI

Misafir

Ruhat Mengi denilince aklıma yıllar önce star tv de yaptığı programlar geliyor. İnançlı kesimleri yerden yere vururdu, iktidarı acımasızca ve yalan dolanla eleştirirdi. Ki o zamanlar ben de iktidarı eleştirirdim ama o kadını dinledikten sonra işin eleştirmek değil nefret üzerine olduğunu görürdüm. Kadın kendisini seçilmiş, özel insan olarak görüyor. İyi parti bunlarla yola çıktıysa zaten kaybedecek, net!

CVCV

Biliyordun ama planın bir parçası olARAK KASITLI YAPTIN BUNU.çÜNKÜ BEN DE SENİ GÖRÜNCE HAYRETE TMİŞTİM.

Ekrem Abi

ya zten ıyı partinin ne olduğunu biliyoruzda, sende pek düzgün biri değilsin yani ruhat..

Misafir

iyi partinin göründüğü gibi olmadığını bu halk zaten biliyor. bu vahşi batının bu ülkeyi böl parçala yönet projesidir.

MİSAFİR

SAYIN BAHÇELİ BUNLARI PARTİDEN ATARKEN ÜLKÜCÜ GÖMLEKLERİNİ SOYUP ÖYLE SALIVERMİŞTİR MHP DEN BAŞKA YERDE ÜLKÜCÜ OLMAZ.BUNLAR CHPKK YA HİZMET EDECEK OY TOPLAYACAK İNCEYE SELAHATTİNE ÇALIŞACAK KANDIRILMIŞLARDIR ARKALARINDA ABD VE FETÖ VARDIR

Misafir

İyi partinin nasıl kurulduğu belli.Bu çıkış aleni olarak AKP'nin yanında olma ve yalakalık yapma girişimidir.TAMAM

Asli

Mengu cok ayip ettiğini aday olamayınca karalamaya başlamanız sahsiyetinin ört koyuyor. Şahsi çıkardınız pesindesiniz.

Kamil

Doğru kadının pensilvanyaya kadar yolu var.

Misafir

Abidik gubidik işler vedahi kapalı kapılar arkasında gizli planlar... Kendi partilileri bile isyan bayrağını çekmiş demekki yolunda gitmeyen kırk tilki dolanıyor kafalarda..

sinasi tas

Yalancı. Şahsi çıkarları gerçekleşmeyince bu ihaneti yaptı. Bundan sonra da hangi partiye giderse gitsin o partiye de çevresine de milletine de şahsi çıkarları uğruna önce şantaj, tutmayınca da ihanet edecektir.

kocatepe

Hayret ıyı partiyi kim kurdu merak edıyorum.kısa zamanda populer oldu.15 temmuz olmadan 15 temmuz ifadelerini kullanan bir lider.haydi hayırlısı.Türk insanı Kin ve nefret egolarını kenara koyup,ülkesinin menfatını dusunmeli.Baska Türkiye yok.

Kurucu murucu

Akp kurucularından kaçı partide kaldı ? Abdüllatif şenerler kürşat tüzmenler ve daha pek çoğu nerelerde.. elbette herkesi memnun edemezsin.. meral hanımın yolu açık.. kimse taş koyamaz önüne