BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,82
ALTIN 2.475,10

Rubin'in dolar tweet'i ortaya çıktı ortalık karıştı!

Kafayı fena halde Türkiye ile bozan Eski Pentagon yetkililerinden Michael Rubin, bu kez de dolardaki yükselişe el attı. Rubin'in daha geçen haftadan dolarla ilgili kehanette bulunduğu ortaya çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 74 Adet Yorum
Fatih

Bakıyorum da fetöcüler hainliklerini burda da gösteriyorlar. Bi uğraş kalmadı tabi, internette sağda solda aleyhe yorum yaz.

Misafir

Paramı dolar yapacam bende akılı olan yapar akp ile dolar 10 bulur

Misafir

Haklısın bütün kabahat Anromeda galaksisinden gelen yaratıklarda bizim galaksimizden olmadıklarından reyisimiz onlara karşı bir şey yapamadı ama bu seçimleri bir kazansın görürsünüz uzaylı yaratıklar.

Misafir

AMİN .......... İNŞALLAH

kırçıl

Bu millet Allahın cc izni ile kafirin kirli oyunu bozar. Kafirlere karşı birlik ve beraberliğimiz daim olsun. InşAllah.

kundemacı

Allah' ın edeceğine bak; Eski Pentagon yetkililerinden Michael Rubin, bu kez de dolardaki yükselişe el atmış." Ulan, Pentagon' un eski yetkilisi doların yükselişini sağlıyor da; bizde Dünya Lideri var en azından doları yerinde tutsa ne olur? Herhalde dünya Liderinin eski bir yetkili kadar hükmü olur.

Misafir

Çıktı bile. Burdaki yorumculara bak göreceksin.

Misafir

tarım yok hayvancılık yok her şeyi dışarıdan alıp üretmezsen böyle kara kara düşünürsün.

Misafir

Şu an cart diye 10 Tl yapamaz kimse. O kadar çocuk oyuncağı bir mesele değil bu işler. Ekonomiden anlamadığın belli. Ama sürekli şekilde para çekilerek bu sağlanabilir o da zaman alır. Yani bu trendle giderse seçim sonrasına ancak 10 TL olur. O yüzden herşey mantıklı. Bu adam çok iyi bilinen bir Türk düşmanı. Ama tabi sen zaten bunu bildiğin halde onu aklamaya çalışıyorsun.

Misafir

Bu Rubin çok meşhur bir Türk düşmanıdır. Adam sabah kalkıyor Türkiye ye tehditler savuruyor akşama kadar böyle. Bilmiyorsan kes sesini.

Misafir

HEPSİ BİLİYOR ÜLKEDEKİ PARA BİTTİ DIŞ BORÇ ÖDENECEK PARA YOK DOLAR BUNDAN DOLAYI ARTIYOR. ÜRETİM YOK HERŞEY İTHAL HEP DİŞARIYA PARA VERİYORUZ HİÇ ALMIYORUZ NASIL KAZANACAK NASIL DOLAR İNSİN KARDEŞİM.

Taha akyol

İşte dün Merkez Bankası faizi % 16.50’ye çıkardı, döviz biraz sakinleşti; siyaset mani olmasa da MB’yi bu kadar geciktirmese, döviz buralara gelmeseydi, değil mi?

MİSAFİR

MALESEF ÜLKEMİZDE HAİN SATILMIŞ ÇOK ŞİMDİ RUBİNİ DESTEKLEYENLER ÇIKACAKTIR

zirtke boze

türkçe yazmış adam. türkçeyi türklerden daha iyi biliyormuş. peh

BİZ YALNIZ ALLAH'A TEVEKKÜL EDERİZ

KEFERELER RESMEN BİZE OPERASYON YAPIYOR,İÇİMİZDEKİ UZANTILARI DA ERDOĞAN ZOR DURUMA DÜŞÜYOR DİYE ZİL TAKIP OYNUYOR.TÜRKİYENİN BEKASI NE CHP, NE MERAL,NE HDP,NEDE BUNLARLA İŞ TUTANLARIN UMURUNDA DEĞİL.

Sivasli

Türkiyedeki herkes Borsayla Dolarlami ugrasiyor Insanlari Cebindeki Parayi Dolar yapmalari icin Korku Salan Medya Yandas da deseler Batililara anlik kusursuz hizmet ediyor Saniyelik Dolar kuru Korku Salmak icin Dolar Frenlenemiyor Atesi Düsmüyor Basliklari ile Hainlik yapiyorlar hepsinde.

Misafir

maykılın tvitlerine bak istersen gavur yalaması

kıcık osman

Burada bulunan fetöcü vatan hainlerine duyurulur gözünüze gözünüze sokun

Misafir

laf kalabalığı yapma, bu hükümetin 16 yılda açtığı bir tek fabrika söyle, bak sattığı demedim açtığı dedim, siz hak yolunda ayağıyla rant düzenine devam etmeye çalışın bakalım lakin deniz bitti haberin olsun

zeki

türkiye düşmanı fetö köpeği bu herif

Misafir

O sıralarda Türkiyede dolara ve tl ye yüksek faiz veriliyordu. Amerikada faizden para alamayan faizciler tüm paralarını Türkiye'ye çektiler ve taaki 2018 yılında amerika yüksek faiz politikasına dönene kadar türkiyede tuttular. Amerika ekonomisi düzeldi ve faizleri yükselttiki burdaki amaç dünya üzerindeki doları ülkesine geri çağırmaktı... Biliyorsun bu adamlar yüksek faiz verirler ve ellerindeki doları verdikleri faizden daha yüksek faiz ile başka ülkelere IMF üzerinden başka ülkelere satarlar. Neyse Türkiyedeki dolar amerikaya geri dönünce haliyle bizim para dolar karşısında değer kaybetti. Tabii bunun dışında bir çok konuda bu duruma dahil olmakta..

Misafir

Değerli İlker; Değerli İlker 1 insanın doların yükseliceğine yönelik yorumları onların bize kasıtlı olarak dolar yükseltmeyi hedeflediklerini göstermez. Şimdi otur ve kendini amerika yerine koy ve düşün... 98 mortgage krizinde amerika ciddi bir krize girdi hatta devlet personel maaşları dahi ödenemedi büyük sanayi bölgelerinden biriolan detroit iflas etti. Amerikan merkez bankası kriz karşısında banka faizlerini düşürdü ki millet parasını faizde tutmasın piyasada ticari faaliyetlerde kullansın ve piyasa canlansın dedi. Neticede faizler 0,5 e kadar geriledi.

Misafir

"mal" deyince hemen aynaya bak ...

arda boyları

Eleman ne dedi kimbilir bu yandaş site nasıl evirip çevirip yazdı...

Misafir

Yazı yazmayı öğren önce.