BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.440,72

Reis'in yolu,Takdiri İlahi!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu sözü hatırlatıyor.. “Bu kavga ne boy ne oymak ne de obanın kavgasıdır. Bu sabinin yüzündeki kan, nizamı alemin işaretidir.”

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 28 Adet Yorum
Misafir

Türkiye, imzalamış olduğu 17 maddeden oluşan ‘Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ sözleşmesini, Referandum’ a OHAL altında, demokrasi, hukuk ve insan haklarının askıya alınmış olduğu koşullarda gitmesiyle ihlal etmiştir.” “TÜRKİYE ULUSLARARASI MAHKEMELERDE YARGILANABİLİR”

Misafir

Burhan Kuzu: cumhurbaşkanına “fesih yetkisi” verildiğini söyledi.................

Erol Baron

Avrupa'dan dün gece geldim. (Sizin) reisin 3. hava alanı çok kıskanılıyor :) Bütün millet kör kütük hasta :)

yusuf HACIOĞLU

Eline diline sağlık ...Allah yardımcımız olsun...

gencoglu

helal olsun sayın yazar elinize yüreğinize sağlık bu yazıya karşı çıkanlara gelince sürüleceksiniz yenileceksiniz

galip

Hakkı ilahinin nasıl tecelli ettiğini nasıl bilebiliyorsunuz gaybi bir bilgiyemi dayanıyor yoksa vehminizmi bilgiyse evallah vehimse bühtan

Misafir

Diyadin; Yöke, Varlık Fonuna atamalar yapıldı ha gayret daha çok yer var. Allah günah da yazmaz çünkü Allahın Lütfuna övgüler yazıyorsun.

Misafir

gördüğümüz - göremediğimiz, hissettiğimiz - hissedemediğimiz, olmuş, olan, olacak her şey Allah'ın takdiridir. Hayır da şer de.. dinimize zarar veriyorsunuz

muhtar

benim için utanç verici, hayırcılar için komedi bir yazı. reisin bu yalakalıklara ihtiyacı mı var hayrola?

Misafir

17/25 yargida Hesabi vermeyen Hikaye anlatmasin.

Bıdı Bıdı

HAYIR diyen milliyetçiler için ikna çabaları mı.. Komikler sizi..:)

BetülYCL

Amin..!yolu açık olsun

bir basit vatandaş

Reis, Ağa, Paşa, Tek adam yönetimine HAYIR. Üniversite diploması olmayan Cumhurbaşkanına HAYIR. Lidere biatse biat, itaatse itaat diyen Millet Vekillerine HAYIR. Dünya liderimize, BOP eş başkanımıza HAYIR. Referandumda YETMEZ AMA HAYIR.

kutalmış

ne yapsanız boş.sandıktan hayır çıkacak.

ma

yolun sonu gözüktütü

ORHAN

ARKADASIM TAMAM REFARANDUM OLUYOR ANLADIKTA HIC BIR AKP LI MADDELERLE ILGILI HIC BIR SEY DEMIYOR EVET VERIN TEROR BITER EVET DEYIN EKONOMI YUKSELIR EVET DEYIN DOLAR DUSER BASKA YOK HAYIR EFENDIM BEN VATANIMI SIZE TESLIM ETMEYECEM ANLAYIN AKP LI OLABILIRIM AMA VATANIM HEPINIZDEN USTUN.HAYIR

HASBAMIN ÇİFTLİĞİ

DÜNE KADAR DOĞRUNUN SİMGESİYDİN TAYYİP ERDOĞAN AMMA SON 1 YILDA ÖNCE KENDİ PARTİNE İHANET ETTİN. YILLARCA BU PARTİNİN KAHRINI ÇEKENLERİNİ BİR KALEMDE SİLİVERDİN. SANADA DEVLET BAHÇELİNİN YOLU GÖZÜKTÜ. NE YAPALAIM KENDİNE DEVLET BAHÇELİYİ ARKADAŞ EDİNEN SENSİN. BİZEMİ SORDUN. GÜLE GÜLE YENİ YOLUNDA YÜRÜ BAKALIM ARKANDAN GİDEN DEVLET BAHÇELİ OLSUN

fikret boduroğlu

verin gazı.erdoğan milletin ve ülkenin kaderi de geleceği de değildir.kaldıki erdoğan yönetimindeki türkiye de istikrar olmaz.bugün yaşananlar gelecekte olacakların da göstergesidir.içeride kutuplaşma,dışarı da dışlanma.bunların eseridir.

DİKKAT DİKKAT

dikkat dikkat ;;;;;YURTDIŞI SANDIKLARINDAN ÇIKAN YAZILI EVET OYLARI ASLA GEÇERLİ SAYILMAZ. VE BİR PUSULASININ RESMİNİ YAYINLAMAKTA YASAKTIR. ZARFIN İÇİNE EK YAZILI KAĞIT NOT KOYULURSA O OY GEÇERSİZDİR. YSK BU OYLARI İPTAL ETSİN HEMEN....LÜTFEN CHPLİLER OLAYI BASINA VE YARGIYA TAŞISIN.

musti

Allah razı olsun milyonların gönüldaşı olmuşsunuz

hasan

hadi ordan pkk evet diyor kimi yiyorsunuz

savaşeri

Reisin sevdiğim sözlerinden bir sözü var.dünya beşten büyüktür.kimse kızmasın türkiye de reisten büyüktür.

hıdır diker

yazarımızın ellerine sağlık takdir ediyorum.

Misafir

yandaşlıkta yeni bir rekor bu

ADAMSIN

HELAL OLSUN SANA ALLAH RAZİ OLSUN ÇOK DOĞRU TESBİTLER