BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,81
ALTIN 2.430,27

Reis'i ve Binali Yıldırım'ı mahçup etmeyecek bir kabine!

Binali Yıldırım, dava arkadaşlarını biçmedi. Binali Bey'in etrafı yerle yeksan edilmişti vaktinde. O öyle yapmadı, "şucu, bucu" diye dava arkadaşlarını ayırt etmedi. İşi ehline verdi; çok iyi yaptı.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Sefil Molla

RTE ve Binali beyleri mahcup etmeyecek bir kabine. Gerisi boş. Türk Milleti veya Muhammed Ümmeti mahcup olmuş ya da olmamış kimin umurunda!?

Misafir

AK Parti'nin en başarılı bakanları arasında yer aldılar bugüne kadar. Nabi Avcı da öyle... Nabi Avcı eğitim sisteminin içine etti. Halen başarıdan bahsediyorsunuz.

Misafir

Sacmaladin, reisi cumhur makbul bir tanimlama

eser

reisi mahcup etmeyecek bir kabineyse millet hapı yuttu çalmaya devam diyorsunuz

mustafa SAĞLAM

EN ÇOK SEVİNDİGİM BABACANIN OLMAMASI EKONOMIYI SOKAGI BILMEYEN BIR SIYASETÇİ BÜYÜK İŞ DÜNYASI SEVER ÇÜNKÜ ONLAR İÇİN ÇALİŞİR ALT TABAKA NE OLMUŞ ÖNEMSEMEZ GÜYA ÇOK BAŞARİLİ İNŞALLAH TİCARETE ATILIRDA BAZI ŞEYLERİ GÖRÜR AİLE ŞİRKETİNDE DEGİL Bİ ÇEKLERİ ELİNDE PATLASIN BANKALARA BORÇLANSIN O ZAMAN GÖRÜR

Kamil

Mevlam yar ve yardımcıları olsun.

rahman eder

Nabi Avcılar2ın yaptığı bir tek olumlu işi gösterin de ayağa kalkıp alkışlayayım.Senin pek övdüğün hükümetlerin bir"Fatih projesi"vardı,her çocuğa tablet bilgisayar,okullara akıllı tahta masalı.Gazetecisin,neden olmadı,söylenen yalanlarla oy alındıktan sonra neden gündemden düştü,o tablet ihalelerinde kimler para vurdu,adamsan,takipçi gazeteciysen yaz da görelim.Yalaklık tamam da unutulanları da yazsanıza.Admin,selamlar,yazıyı görmek istiyorum.

hamiyet kiloken

ak parti evi olmayan emeklilere ev sözü vermişti istanbulda yaşayan evi olmayan emekliler unutuldu mu

Misafir

reis kaptan demektir. ayrıca lider demektir. reis okyanuslarda yol gösterir, okyanusun azgın sularında gemisini yürütür. bence sen reisi yanlış anlamışsın reis.

Erol Baron

Aman efendim mahcup etmek ne demek... Çalmak için çalışmak lazım... Çalmak ve içine fesat karıştırmak için ihale olacak... İhale büyük olacak ki, havuz da nasibini alsın.

İslam düşmı..

Yeni hükümet hukuksuz mu Bu AKP’ye kayyum atanmasına neden olabilir!________________Siyasi Partiler Yasası'nın 21. maddesinin 10. fıkrasında “Seçimin devamı sırasında yapılan işlemler ile tutanakların düzenlenmesinden itibaren iki gün içinde seçim sonuçlarına yapılacak itirazlar hâkim tarafından aynı gün incelenir ve kesin olarak karara bağlanır” diyor. Erdoğan bu süreyi beklemeden Yıldırım’ı başbakan ilan etmiş oldu................Yasal olarak bu süre bitmeden mazbatasını alamaz!............ iptale gider!

hıdır

Türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanına "reis"demek hakarettir...Reis,çete başlarında olur.

galip

Sizin aklınıza takılmıyormu bir degil bir cok sayın bakanı oradan alıyorsun başka bir yere bakan yapıyorsun ya bu bakanlıklar ayrı ayrı işler bilgi tecrübe birikim gerekmiyormu bu kadar basitmi demiyormusunuz mesele msb ile meb aynımı

Takunyali Führer

Adına Führer deniyordu, Ağzından çıkan her söz bir emirdi. Karşı çıkmak, başka bir fikir öne sürmek mümkün değildi. * * * Onun zamanında da güya “Hükümet (!)” vardı ama tümüyle tek adamın ağzına bakan emir kullarından oluşuyordu. Yine onun zamanında adına “Reichtag” denilen güya bir parlamento vardı. Üyeleri “Seçimle (!)” belirlenir ama tek adamın emrinde ve hizmetinde görev yapardı.

  • 1