BIST 9.808
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.431,20

Regaip Kandili bugün en güzel kandil mesajları

İhsanı bol Regaip Kandili gecesi bugün kutlanacak. Regaip Kandili resimli ve kısa cep telefonu sms mesajlarını sizler için derledik. İşte kandil mesajaları.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
KAZIM

İSLAMDA KADİR VE BER'AT GECELERİNDEN BAŞKA BÖYLE BİR GECE YOKTUR!..HEPSİ SONRADAN ORTAYA ÇIKARILMIŞ UYDURMA KUTLAMALARDIR!...HELE BU HABERDE BELİRTİLEN DUALAR VE NAMAZLAR KÜLLİYEN UYDURMADIR!..HABERCİ UYDURMUŞ DA UYDURMUŞ!..:))ÖMER NASUHİ BİLMEN'İN BÜYÜK İSLAM İLMİHALİNE MÜRACAAT....

vahit

kandil diye bir kutlama yok.kandil diye bir ibadet şekli de yok.tarikatler barikat olmuş dine ve imana.diyanet de hıyanet olmuş.ha bre din istismarı ile halkı sömürüyorlar.islam devletine ve hilafetine bakın islamın orada raşidi hilafetini göreceksiniz.putçu zihniyet ve bidat amelleri bırakın islamda artırma ve eksiltmelere gitmeyin.ne aşırı ne de geri kalıp dinin asıllarını bozmayın.

lanet olsun din düşmanlarına

Bu ülkede en büyük bela Diyanet İşleri Başkanlığıdır.Çeşitli hurafelerle dinimizin bozulmasına,dejenere edilmesine en büyük katkıyı yapan kurımdur.Allahtan korkmaz kuldan utanmaz adamlar kitabımız Kuranı Kerim'göre tek kutsal gece vardır o da Kadir Gecesi'dir.Neden halkı uyarmaz böyle sonradan dine katılan kandil denen hurafelerle milleti aldatırsınız.Dine,Kurana,akla uymayan sözleri "hadis"diye yutturanlara ses çıkarmayan İslamı Emevi dinine çevirmeye çalışanlara neden fırsat verirsiniz.Allah sizi ıslah etsin,ne diyeyim başka.Bir bakın bakalım hangi İslam ülkelerinde var bu kandiller.Dini gerçek yerine koyacağına yalan-yanlış şeylere kırban eden Diyanet ancak başkanına makam arabası alır.Başka da bir şey yapmaz.

DOST

Gül başka, Dost başka, Bugün Başka.. REGAİP KANDİLİ Bütün Türkiye'ye, Bütün Müslümanlara, Dünyanın bütün iyi insanlarına Feraset, Güç-Kuvvet, Başarı nasip etsin ki Dünyada Huzur, Barış Olsun.

misafir

12 rekatlık namaz kılınacağının delili nerde yazılı hadisi,kaynağı belirtin.Peygamberimiz zamanında din tamamlanmıştır.Kim sonradan dine başka şeyler sokarsa Allah'ın dinini bozmuş olur.Bu da reddolunur.Sonu ateştir..Aslolan Allah'ın dinini yaşamak,sonradan uydurulan şeylerle dini yaşamaya çalışmak değil. Lütfen bidatler konusunu dikkate alın.Biz güzel şeyler yapıyoruz deyip kendinizi kandırmayın.Allah'ın dinine sonradan çok şeyler katıldı bunu araştırın.

lutfullah

bu islam alemine bakiyorum ve goruyorumki butun kildiklari namaz hac kurban kandil dua hepsi hikaye adi musluman kendileri seytan.allahimi aldatacaklarini saniyorlar.tum inanclari cikar ve reklam uzerine kurulmus dinleri ise kinle nefretle katliyamla devam eden bir muslumanlik dunyassi bu dunyada gercek musluman kalmamistir hepsi hikaye,kendinize bir ic hesab cikarin orenirsiniz..

nankörsünüz

günün gerçeğini göremeyen yandaş gecenin hurafesine takılır

  • 1