BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,02
ALTIN 2.428,21

Referandum iptal olur mu CHP ikinci kozunu oynadı!

Referandum sonuçları iptal olur mu? YSK'nın başvuruları reddetmesi üzerine CHP, Danıştay'a gitme kararı almıştı. CHP bugün Danıştay'a resmi başvuruyu yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 38 Adet Yorum
kırçıl

Bunlara takılıp da yapılacak çalışmalardan geri durmak sadece bu adamlara değil, bu adamların bel bağladığı efendilerine saha açmak olur. Aksine; alanı genişletmek için daha dirayetli durmak ve çok çalışmak şarttır. Allah c.c. yar ve yardımcımız olsun.

A. Kar

Danıştaydan sonra sırada Sayıştay ve Yargıtay mı var?

Hasan emmi

iptal olsada olmasada ülke ortadan ikiye ayrıldı.Atatürk Cumhuriyet sistemi kaldırıldı.Yazık oldu ülkeme .çok üzülüyoz çok

Misafir

80 milyon insandan biri olarak CHP benim adıma hiç bir hakkımı korumasın.Eminim Evet oyu kullanan hiç kimse CHP nin bir şey yapmasını istemez.Sadece kendi taraftarları adına nereye isterse başvursun.Hayatta başarısızlıklar.

vatandas

Madem HILE yapilmadi,korkunuz neden?cikip %50 nin hakkini yemeyiz deyip tekrar referandum yapilir..

vatandas

MADEM HILE YOK? referandumun tekrar edilmesi lazim.

Misafir

nerden bilelim bu tezgahı hayır cephesi kurdu.

Misafir

Hayır oyları yüzde 50'nin üzerinde olsaydı, bu mühürsüz pusulalar referandumun iptali için kullanılacaktı. YSK gibi bir kurul kanunu takmıyorsa, bundan sonra Türkiye'nin başına geleceklerini gösteren bir örnektir bu.

kerim

YSK zaten üst mahkeme, verdiği kararlar kesin. Peki Cehalet Halt Partisi yetkilileri niye böyle bir şey yapıyor? Amaç belli...?

UYGAR

ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİ BUNLAR BOŞ İŞLER,,GÖZ BOYAMA İŞLERİ..YENİLGİYE KILIF BULMA,,YENİLGİYİ ÖRTBAS ETME ÇABALARIDIR..GERİSİ HİKAYE,,

Farklı Bakış

YSK aldığı kararla ülkeyi kaosa sokmayı göze aldı. Ardında bir sürü soru işaretleri bırakan ve yasalara uymayan bu kararı Danıştayın iptal etmesi gerekir. SANDIK KURULLARI HANGİ AMAÇLA OY PUSULARINA MÜHÜR VURMADIK DİYEBİLİR ZATEN BUNU DİYEN YOK. O ZAMAN BU MÜHÜRSÜZ OYLAR ZARFA NASIL GİRDİ.

vatanımsın

RTE- YSK yı kimseye yedirmem onlara ne talimat verdiysem onu yaptılar, hiç bir suçları yoktur..

Misafir

iadari davalar için itiraz ve temyiz mercii olduğunu ben cahil vatandaş olarak biliyorum ama bu eski kafalar bilmiyor olamazlar dertleri ortalığı karıştırmak kanı bozukların.

mahir

geçin bunları sıktınız.

Komünist Liseli

Rejim değişikliklerinin onaylanmasına zorbalık ve hile damga vurmuştur.....Boşa düşmüş, kadük olmuştur. Bu noktadan sonra ilan edilecek bir “evet” sonucunun toplumda kabul görmesi ihtimali sıfırdır.

mıstık

Referendumun iptal edilebilmesi için konuyla tıpa tıp aynı meselede cemaziyel evvelinizde müracaatlarınız olmaması gerekirdi. Sonra niye iptal edilsin ki sadece mühürsüz sandıklar gerçekten var ise onlar iptal edilsin ve oralarda seçim tekrarlansın iş bitsin ama chp nin derdi memleketi germek. Üzüm yemek değil bağcıyı dövmek

misafir

Olay chp. olayı değildir.Ülkenin yarısının meselesidir bu bir!İkincisi chp.havanda su dövüyor!Hiç bir kurum şu durumda hükümet aleyhinde karar veremez!Hukuk te yetki de şu anda hükümet!

yorum

KALBUR SUDAN NE GETİRİR...YSK kararları kesindir...

HATAYLI

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, ülkesindeki terörist grupların, ellerindeki kimyasal silahları Türkiye'den aldığına 'yüzde 100 emin olduğunu' söyledi.

bir basit vatandaş

Referandum sonucunu oldu bittiye getirmeye çabalıyorlar. "Atı alan Üsküdar'ı geçti" , "Geçti Bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye" demekle işi kapatmaya oldu bittiye getirmeye çalışıyorlar. Kamu oyu vicdanı rahatsız. Dürüst ve Adaletli bir seçim olmadığını kendileri de biliyorlar.

Emre

Mühürsüz oylar sayılmasaydı, bu sefer de neden sayılmadı diye itiraz edeceklerdi. Ne yani hayır çıkana kadar referandumu tekrar mı edelim? Ya milletin işi gücü var yeter artık düşün yakamızdan.

Misafir

danıştaydakiler de cumhurbaşkanıyla çay toplamaya gittiyse zor, çok zor.

reel

uzayada gidin. galaktik imparatorluk yüksek konseyine de başvurun :))

Misafir

CHP'nin her seçim sonrası yaptığı mızıkçılıklardan birisidir bu girişim, onlar da biliyor hiç bir şeyin iptal olmayacağını,burdaki amaç; KK'ya istifaya davet eden chp'lilerin gazını almak, dikkatlerini başka yöne çekmek, KK 'yı zaman kazandırmak.

TÜRK MİLLETİ

bunların derdi biraz daha çalışıp %50 yi geçip başkan çıkarmak değil, bunların derdi..çamur at izi kalsın, ülke iç siyasetle uğraşsın dursun, ülke gündemi meşgul olsun, milletin kafası karışsın, problem çıksın vs. vs... bunların derdi hep bu..CHP içinde GAZİ M.K. ATATÜRK haricinde vatana millete faydalı 1 tane adam çıkmadı, çıkmazda..alayı teröristlerle elele kolkola..