BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.427,56

Referandum iptal mi YSK'dan son dakika kararı

Referandum iptal edildi mi? YSK referandum kararı ne oldu? sorularının yanıtları geldi. YSK son dakika referandum kararı belli oldu

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 59 Adet Yorum
gencoglu

bu karara karşı olan hayırcılar madem karşısınız ozaman ilk seçimde sizin oylarınızın olduğu sandıklardaki pusulalara mühür basmayayım sizin oyunuz geçersiz olsun he ne dersiniz kabul mü? sandık kurulu başkanı ve üyelerinin kasten yapmadıkları bir işlem yüzünden seçmenlerin günahı nedir? eğer bu dediğimi kabul ediyorsanız referandum iptal olsun etmiyorsanız ağlayıp sızlamayın oturun yenildiğinizi kabul edin pusulalar artık paralarda olduğu gibi filigranlı sahtesi gerçeği ayırt edilebilir zaten sahte diyemiyorsunuz bundan dolayı ne diyorsunuz mühürsüz diyorsunuz ysk ve il-ilçe seçim kurulu mühürlerinde eksik varsa onlar sahtedir ama yok sadece sandık kurulu mührü eksik ise yaptığınız şetytanlıktır

MİSAFİR

YSK ÜYELERİ DERHAL MAHKEMEYE VERİLMELİDİRLER ..HA...TÜRKİYEDEKİ MAHKEMLER BİRŞEY YAPAMAZ ZİRA EMİR BEKLERLER ..O ZAMAN AHİM-E GİDİLİR VE OLAY ÇÖZÜLÜR..

Misafir

Karar yerindedir CHP ve Erdogan karşıtı sandık kuruku üyelerinin kasitli mühürsüz zarf vermesi fırsatçılık ve kötü niyettir. SANDIK basındakileri görevi ihmalden cezalandırın olayda kasıt olabilir. Vatndasın oyunu yok saymak Demokrasiye ihanettir

Misafir

Helal olsun YSK'ya milyonlarca insanın oyunu çöpe atmadı ne yani Ak parti evet oyunun fazla olduğu yerlerde oylar geçersiz olsun diye sandık görevlilerine mühür basmayınmı dedi böyle saçmalıkmı olur fakat bu sandik görevlileri kesinlikle araştırilmalı.

murat 07

Tayyip 14 yılda sayamadığım kadar halkın yararına yatırımlar yaptı. CHP liler diyorki devletin görevi yapaak tabikide diyor. EEE zamanında sizde iktidardaydınız neden yapmadız. Unutmadan yazim 2001 yılından bu yana yapılan hizmetleri dünya görüyor chp yönetimi görmüyor . diyorlarki o zamanın şartlarıyla bu zamanın şartları bir değildi diyorlar. Ya siz neyi kandırıyorsunuz. 2001 yılına kadar ALMANYA , ABD, İNGİLTERE, HOLLANDA batı ülkeler 2001 yılına kadar yol, hastane köprü su eğitim sorunlarını bitirmişlerdi. Biz 2001 yılında başladık bu hizmetleri almaya başladık

yusuf

işin ilginci belediye seçimlerinde mühürsüz oy sayıldı diye ysk bir beldiyenin seçimini iptal etmişti . ak parti istedi diye . tekrar seçim yapıldı . e aynı hata ? neden iptal edilmiyor . çünkü babaları öyle istemiyor

RABİA

Evet verdim ama bu kadar şaibeli olduğu söylenen mühürsüz bir seçim AK Partimize çok oy kaybettirir. Mühürlerin Fetö tarafından vurulmasının engellendiğini ve YSK başkanının Fetöcü olduğunu düşünüyorum amaçları iç savaş çıkartmak.

Bir delikten 2 kere ısırılmak olur mu?

Beceremeyenler için istifa etmek de bir erdemdir.

Bir delikten 2 kere ısırılmak olur mu?

Vesayetçi YSK baktı ki evetçiler çok korner kullanmışlar hemen 3 korner = 1 penaltı kuralını maçın bitmiş olmasına da bakmadan devreye sokmuş ve hayırcıları yenik ilan etmiştir.

Misafir

Hakem Uzatmalarda Ofsayt golü geçerli saymış......

vatanaş

kimi kime şikayet edeceksin ki ? hakkını nasıl arayacaksın

ODTÜ Direnecek

Boyun eğmeyen halkımızı, örgütlenmeye, örgütlü hareket etmeye, oldu bittileri kabul etmemeye çağırıyoruz

HAYIR KAZANDI_____________________

Dünya ülkelerinde Referandum sonuçlarının hiçbir meşruiyeti yoktur!.........Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine başvurulucak!

Vurucu Tim

Neyin kafası arkadaş bu mühürsüz de olsa sandıktan çıkan oy belli mi orada akpsi chpsi mhpsi hdpsi vs.. sandık başında bulunuyor mu EVET.Bu oylar beraber sayılıyor mu EVET.Halk ne dedi EVET. şimdi size ne yapmak düşüyor çenenizi kapatıp oturmak 10 takla da atsanız ortalıgı karıştırmakta iseniz dış güçler yardımıyla alacagınız Jop,biber gazı tazikli su tv karşısındaki bizlerden de küfür ve müdahaleyi izlerken koca bir kahkaha..Başa adam gibi konusan birini koyun ki fikrimiz değişsin..Daha iyisi gelene kadar en iyisi BU...

adelet

eger gerckten bu saaibler olmasaydi eywallah hesaplamalar da en ez bir bucuk milyon oy fazlalagi war bu nasil oluyor

DECCALİYET ELBET YOK OLACAKTIR!..

Sahte oy kullanımını önlemek için filigranlı zarf kullanıldığını bilip de 3 mühür yerine 1-2 mühür vurulmuş zarfı ve hatta mührü sanki vatandaş seçmiş gibi "tercih" mührü yerine "evet" mührü basılmasını bahane edip de HALKIN ÖZGÜR İRADESİNİ YOK SAYMAYA ÇALIŞANA NE DEMELİDİR?.. NE DENSE BOŞA GİTMEZ AMA YİNE DE O SEVİYEYE İNECEK DEĞİLİZ ELBET!..

Misafir

kul haki yemek budur iste

Misafir

kabul oyu kulanan üye'ye yol göründü...

AMANIN ÇOK ÜZÜLDÜM

AMANIN Bİ ÜZÜLDÜM Bİ ÜZÜLDÜM Kİ.KAHRIMDAN SONUNA KADAR ANKARANIN BAĞLARINI AÇTIM,ÜZÜNTÜMDEN OYNUYORUM.ÜZÜNTÜDEN İŞTE NE YAPTIĞIMI BİLİYORMUYUM BEN.

Misafir

nereden biliyorsun 2,5 milyon mühürsüz oy olduğunu.bunlar sizin safsatalarınız.yenilgiyi kabullenmek erdemdir ama sizde bu hiç olmadı.her seçim aynı senaryo.kabul etmek niye size ağır geliyor.yok oy çalındı yok trafoya kedi girdi.oy çalmak kolaymı.her partiden kaç kişi duruyor sayım yapılırken.siz anca böyle kendinizi kandırırsınız tencere tavacılar..

Analizci

Arkadaşlar her şeyi geçtim bu referandum sonucunda AGİT şaibeli olduğu hakkında rapor verdi ve bu oluşum Türkiye'ye AK Parti tarafından çağrıldı zaten. Bu rapor sonucu Avrupa ve ABD bizim referandumu tanımazlar. Erdoğan'ın sivri dili de olduğunu varsayarak dış ilişkilerde bozulma artarak devam edecek bu olay yüzünden. Rus ilişkileri desek Ruslar pazarını bize açmıyor. Ülkeye sermaye girmiyor ve ekonomik kriz yaklaşıyor. Erdoğan taşıma suyla değirmeni döndürmeye çalışıyor ama elindeki taşıma su azaldığı için Varlık Fonunu kurdu zaten. 2 yıl içerisinde elindekiler bitince ülkede ekonomik kriz çıkacak ve o zaman anlayacaksınız neler olduğunu. Ülkenin ekonomisini sürdüren iller hayır oyu verdiler çünkü Erdoğan'ın sınırsız yetkiye sahip olup dış ilişkileri ve ticareti bozmasını istemiyordu. Bakalım göreceğiz haklı mıyım değil miyim?

Elveda Demokrasi

Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir ve gözlerinin üzerinde de gerçekleri görmeye engel bir perde vardır; böylelikle gerçeği görmezler, en büyük azap onlara hazırlanmıştır.(Bakara 7).

yalancısınız

Kendi kanunu inkar etmiş oldu. Yurtdışındaki mühürsüzler iptal ama yurtiçindeki kabul... Bu ne çelişki yazıklar olsun.

HERHALDE MADENSUYUNA HAYIR DEMEZSİNİZ

BAŞTA KILIÇDAROĞLU VE TÜM HAYIR OYU VERENLERE BİRER KASA KIZILAY MADENSUYU ISMARLIYORUM.ANCAK HAZMEDERSİNİZ.YADA İÇER İÇER DAHA FAZLA KUDURURSUNUZ.

misafir

Bu ülkede yargı denen bir şey kalmamıştır.