BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

(Referandum) Halk Oylamasının Parametreleri

“Evet” diyen sadece mevcut pozisyondaki yoğun bir sevda ile peşinden gittiği liderine olan sevgisi için sandığa giderek oy verecekse vatanı için bir şey yapmış olur mu?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

Türkiye gibi büyük bir devlet yönetiminin tek kişiye verilmesinin, bütün yetkilerin tek kişide toplanmasının, denetimin ve yargılanmasının imkansız hale getirilmesinin kabul edilir bir yanı yoktur. ..

misafir

ideolojisinin dahi ne olduğunu bilmeden sadece inat uğruna evet demek istedin heerhalde dilin şürçmüş

emekli

eveti bilinçle hayırı sürü psikolojisiyle tanımlarsanız hayıra destek olursunuz

Misafir

Sandık Hayır derse ne olacak? “Tek adam devleti gerçekleşmedi” diye sevinilip Erdoğan ve AKP’nin hukuksuzluklarına ve baskılarına, Boyun eğip oturulacak mı?..Saltanatı, diktatörlüğü, halifeliğinin Devam etmesi mi seyredilecek?

kime ne faydanız olmuş. zararınızdan başka

bu yazarın üslubunu yumuşatması hayra alamet değil bence siyaset icabı bu şekilde konuşuyor keşke bu yazarın görüşünü savunan kişiler tayyip i desteklemese de biz de gönül rahatlılığı ile evet diyebilsek.

SERGÜL VURAL

BİZLER RECEP TAYYİP ERDOĞAN GİBİ BİR LİDERE SAHİP OLDUĞUMUZ İÇİN ÇOK ŞANSLIYIZ.EVET DİYECEĞİZ CUMHURBAŞKANIMIZ İSTEDİĞİ İÇİNMİ ZANNEDİYORSUNUZ GEÇMİŞE DÖNÜN PARLEMENTER SİSTEMDE KİMLER ÖLDÜRÜLMÜŞ,ÖLMÜŞ ADNAN MENDERES,MUHSİN YAZICIOĞLU,TURGUT ÖZAL.ALPARSLAN TÜRKEŞ İDAM VERİLDİ BAŞKANLIK SİSTEMİ İSTEDİĞİ İÇİN . DIŞ ÜLKELER PARTİLERİ KOLAY ELE GEÇİRDİĞİ VE ÜLKEMİZDE RAHAT OYUNLAR OYNADIĞI İÇİN FETO 15 TEMMUZ BİR BENZERİ O YÜZDEN BÜYÜYEN ÜLKEMİZ VE VATANIMIZ ADINA BAŞKANLIK SİSTEMİ İSTİYORUZ.YAZINIZI BEĞENMEDİM.HERKESİ KENDİ DÜŞÜNCENİZLE EŞ KOŞMAYIN....EVET DİYECEĞİZ SEBEP ÇOK.

Erol Baron

EVET. Bilinçli oy doğru oydur işte onun için sayısı milyonları bulan bilinçsiz oyların sandığa girmesini nasıl önleriz onu uzun uzun tartışalım. İsterseniz tabi...

haklı

sayın beşer,sizde bir nevi takım tutar gibi evet'e yönlerdiriyosunuz bu doğal hakkınız tabiki ama genel köşe yazarlarına ve evet diyen kişilerin konuşmalarına bakıyorum biride neden evet dediğini MADDELER üzerinden açıklayamıyo sizin yaptığınız gibi içi boş örnekler sunuyor,tam tersi neden HAYIR diyenlere bakıyorum okuyorum tamamına yakını MADDELER üzerinden örnekler veriyor ve bu bile bizim için neden HAYIR dediğimizi tescil ediyor,sizden neden evet dediğinizi MADDELER üzerinden açıklamanızı rica ediyoruz.

Misafir

MUSTAFA KEMAL ATATURK.Diye yazacaksın efendi.Baban annen sana bunu ogretmedi mi?Yasadıgın her turlu nimetlerinden faydalandıgın ulkenin kurucusunun adını bilmiyorsan ayıp.Biliyor da kasten soylemiyorsan zaten bu ulkede ne isin var?

Misafir

MUSTAFA KEMAL ATATURK.Diye yazacaksın efendi.Baban annen sana bunu ogretmedi mi?Yasadıgın her turlu nimetlerinden faydalandıgın ulkenin kurucusunun adını bilmiyorsan ayıp.Biliyor da kasten soylemiyorsan zaten bu ulkede ne isin var?

ahido

Benzer lafları 2010 referandumunda da eriyordunuz. Sonuç : 15 Temmuz.

ahido

Evet çıkarsa; 10 yıl sonra Ege kıyılarından Ajlan bebek yerine kendi çocuklarımızı toplarız.

  • 1