BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.427,35

Referandum anketi sonuçları evet mi hayır mı çıkar?

Referandum anketi sonuçları ne olur? Anayasa referandumunda 'evet' mi çıkar 'hayır' mı soruları Türkiye'nin gündeminde. İşte referandum anketlerindeki son durum!

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 43 Adet Yorum
Misafir

İNŞALLAH EVET ÇIKARDA BU MİLLET KURTULUR

sasdadsaa

darbe istewmiyoersan hayır de

sevgi

hayır diom bnce tek adam olmaz kesin diktatörlük ister

hayır

hayır hayır hayır hayır hayır

tolga sacak

madem karar milletin ben hayır derim.

Misafir

Ne yaparlarsa yapsinlar insaallah evet cikacak.

Farklı Bakış

ANKETLER TARAFSIZLIĞI ve GERÇEĞİ YANSITMIYOR. Meslek kurualları, AHLAK KURALLARI YOK OLMUŞ. BİRİSİ %60 EVET DERKEN DİĞERİ %60 HAYIR DİYOR. Amaçları insanlar üzerinde bir algı yaratabilmek. AMA HİÇ OLMAZSA BUNU YAPARLARKEN İNSANLIKTAN ÇIKMASALAR.

hülüsi

yüzde yetmiş evetmiş kendiniz gibimi sanıyonuz la herkezi

İNSAN FANİ

Sn. Erdoğan'ı sevmek başka, Ülkemizi 100 yıl geriye TEK ADAM VESAYETİNE TEKRAR SOKMAK başka

pii

hiç kimsenin trolü falanda değilim. bu millet tayyip'i seviyor. ona olan sevgimizden evet diyeceğiz. şüphemizse şu; ya tayyip'ten sonrası ne olur..

Misafir

yandaş anketçiler iş başında yine saarayın paralı trolleri veriyorlar gazı

mevhibe inal

BAŞKANLIK-EYALET SİSTEMİNDE MİLLİ REFERANDUM YAPILAMIYOR. Her Eyalet kafasına göre, ayrı, ayrı KENDİ REFERANDUMUNU YAPIYOR! Bir olmaktan bahsederken gidilmek istenen yol karanlık.

OY

% 42 Evet, % 56 Hayır..

mevhibe inal

YANİ TÜRK MİLLETİ VE DEMOKRAT PARTİ TEK ADAM VESAYETİNE KARŞI BOŞUNA MI MÜCADELE ETTİLER?! UNUTMAYIN SİSTEM ÜLKE-MİLLET İÇİN KURULUR.İNSAN FANİDİR... PEKİ SONRA?!

MUAMMMER

EVET OYU ÇIKAR TÜRKİYE KAZANIR VESAYET ODAKLARI KAYIP EDER BUNDANDOLAYI BÜYÜK TÜRKİYE KURULUR ESKİ DÖNEMDEN YENİ DÖNEME GECİLİYOR HAYIRLI OLSUN

Misafir

FETO haini referanduma EVET demez bu sadece FETOcuların uydurmasıdır.FETOcu hainleri temizlemenin en etkili yolu referanduma Evet demektir. Bu sekilde siyasetten ve kurumlardan etkin sekilde temizlik yapılabilir Mikroplarla mücadelenin en etkili yolu onları ortadan kaldırmaktır. Bunu da ancak Sayın Cumhurbaskanımız yapabilir. Hayırlı olsun Oyu EVET

Farabi

Insallah reis i Baskan yapip CHP yi tarihin parti coplugune gomecegiz.

Misafir

600 kukla vekil ve 18 ergen yaşa hayır hayır hayır

kadırgalı

hayır oyu çıkar bu iş burda biter

misafir mişim

"Önemli olan seçim değildir,oyları kimin saydığıdır"demiş yıllar önce Stalin.YSK da hiç fetö ayıklaması olmadığına göre halkı ne dediği önemli değildir.Oylar nasıl sayılacak,ona bakalım.Bu YSK na güvenen varsa yanılır.

Gamze

Tabiki hayır hiçbir ülkücü evet demez devlet bahçeli ülkücüleri temsil etmiyor derhal istifa etmeli hayır hayır hayır hayır hayır hayır

Gamze

Ülkücülerden evet çıkmaz hayir hayır

Misafir

o anketler elinizde patlayacak meraklanmayın. 600 vekile de 18 yaşa da tek elden yönetime de hayır hayır hayır.

Misafir

tek kişi yönetimi şimdi Erdoğan varken iyi olabilir ama ya sonrası, kendini çok iyi gizlemiş bir fetöcü günün birinde başkan olursa yada abd ajanı birisi başkan olursa yada ateistin teki çıkarsa ne olacak. asıl sorun burda onun için tek kişi yönetimine hayır.

Selim Kopuş

Allah şura yap yani insanlara danış buyurmaktadır. İnsanların hepsine danışamayacağımıza göre vekillerin oluşturduğu meclis bu görevi yapacaktır. Meclis kimseyi dışlamadan ortak uzlaşı ile, benim mecliste sandelyem çok ben ne dersem o olacak demeden. UZLAŞı ile karar almalı ve bu kararı yöneticiler uygulamalıdır. Başkanlık sistemi meclisi diskalifiye ediyor ve onun bu yetkisi elinden alınıyorsa. Dine uygun değildir. Vazgeçilmelidir. Tebliğ edildi. Ahirette de ilgiliden hesap sorulacaktır.