BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.434,57

Referandum anket sonucu açıklayacak mı Adil Gür noktayı koydu

En son referandum anketini aylar önce açıklayan araştırma şirketi A&G'nin sahibi Adil Gür, son günlerde kendileriyle ilgili ortaya atılan iddiaya bugünkü köşesinde yanıt verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Misafir

tabiki evet evet evet

hulk

işte gerçek anketçi

vedat

hayırlısı olsun her hayırda bir hayır vardır

cemil cemren

anket sonucu açıklamadan koymuş noktayı.

2010'da evet deyince ne olmuştu!

Evetçi cenah habire Kılıçdarın oğluna saldırıyor. Neden çünkü 16 Nisanda evet çıkarsa tek adam seçilmesin diye... Yani hayırlar önde gidiyor. Eğer evetler öne geçerse RTE değil, Kılıçdarın oğlu tek adam seçilecek.

misafir

Sayın REİS;MHP ve Ülkücülerden yol arkadaşı olmaz.Bunlar bizi referandumda arkamızdan vururlar.

aleks

Bu zamana kadar deliksiz Ak Partiye oy verdim. Daha vermem. Anlatacak çok şey var. Sandıktan sonra konuşacağım.

Misafir

Sonucu ben size soyleyeyim.Evet cıkacak ve ileride kotu gunler oldugunda herkes sucu birbirinin ustune atacak.Ben oy vermedim diye herkes inkar edecek.Ama is isten gecmis olacak.Ama evet cıkacak o kesin.

Misafir

Sonucu ben size soyleyeyim.Evet cıkacak ve ileride kotu gunler oldugunda herkes sucu birbirinin ustune atacak.Ben oy vermedim diye herkes inkar edecek.Ama is isten gecmis olacak.Ama evet cıkacak o kesin.

osman

Duy da inanma. Kanal A nın müdavimi bir adam işte

Misafir

Türkiye her anlamda dibe vurdu beyler, yemişim anketini.. hayır hayır hayır

azerioğlu

9 Eylül 1995’te yapılan kurultayda Deniz Baykal CHP genel başkanlığına seçildi. Baykal göreve gelir gelmez koalisyon ortağı DYP’nin lideri ve başbakan Tansu Çiller’den İstanbul Emniyet Müdürü Necdet Menzir'in İnsan Haklarından Sorumlu Devlet Bakanı CHP'li Algan Hacaloğlu ilgili söyledikleri sözleri nedeniyle görevden alınmasını istedi. Bu isteği reddeden Çiller hükümeti bozarak, 20 Eylül’de hükümetin istifasını Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e verdi.bakın bakanla ilgili söz söylendi diye hop ben ayrılıyorum hadi seçime.yarın hdp ile koalisyon olma ihtimali varmı bu sistemin devamında evet.hdp li iç işleri bakanı olabilirmi evet.ama evet derseniz olmaz.ben istemiyorum haydi denemez.

mustayfendi

mustayfendi bütün anketlerin oertalamasını al anket yapan şirket sayısına böl. en doğru sonucu kendin bul. hayırcı arkadaşlar fetöcüler hdp liler chp liler. işte sonuç acı ama gerçek . evet galip gelcek

80 Milyonun Birlikteliği için

Muhafazakar Bir Milliyetçi olarak içimden Çok kuvvetli bir Biçimde HAYIR vermek Geliyor ? yok Avrupa hayır diyormuş, yok kandil Hayır Diyormuş, yok fetö hayır diyormuş. birilerine göre her zihniyeti terörist diye yaftalayanları HAKKA hakikate davet ediyorum. tsk ergenekonle pram parça edildi. Millet çözümle zilleti ile birbirine düşmüştür. suriye politikası da 3 .5 milyon mülteciyi 6 yıldır beslettirmektedir.

ELBETTE EVET

EN AZ YÜZDE 60 EVET ! EN AZ ! BU DEVLETİN TOPRAKLARIN GERCEK SAHİPLERİ MUHAFAZAKARLARIN OYU ANADOLUDA YÜZDE 90 LARDA ! CHP ANADOLUNUN NERESİNDE VAR ALLAH AŞKINA ? YÜZDE 3-5-10 DAN BAŞKA NE ALIYOR ! BABAYI ALIYOR. CHP KALESİ DENEN İZMİRDE BİLE AKP MHP OYLARIYLA 50 YE 50 NEREDEYSE :) İSTANBULDA 65 E 35 ? BU MİLLET HELE HELE 15 TEMMUZU GÖRMÜŞ BU MİLLET EN AZ YÜZDE 60 HATTA 65-70 BİLE OLABİLİR EVET DİYECEK.

kimsesiz

tesadüfen haziran ve kasım seçimlerini bilen tek adam diye lanse edilen bu şirket asla hiç bir seçim sonucunu bilmiş değil sadece tahmini tutmuştur o kadar.reklama gerek yok.16 nisan ucube bir referandum niteliğinde olduğu için tahmin etmekte zor.ama devletin imkanlarını seferber eden hükümetin kazanma ihtimali yüksek olmasına rağmen risk te taşımaktadır.

Misafir

Evet oylarını %70 gösterebilirsiniz. Ama şunu bilin bu numaraların sonu geldi. Referandumda halkı kandırmanın bedelini ödeyeceksiniz

niyazi

Algılarla dalavereyle bu sefer yapamayacaksınız artık ekonomi hiç bu iktidar kada kötü olmamıştı memleket bu derece hem siyasi hem askeri kötü olmamıştı ülkenin borcu bu kadar arrtmamıştı şimdiye kadar çoktan tepe takla gitemsi gerkirdi ama ali cengiz oyunlarıyla tıpkı dikta ülkelerin seçimi gibi hep iktidarda olan kim varsa o kazanıyor ysk kaldırılsın trt özelleştriilsin bu kadar yanlı tarafgir bi olay olmamıştır meşru değilşdir türkiyede yapılan seçimler ve sonuçları hepsinde dibine kadar iai,be vardır.

pala remzi

hayirli gunler guzel turkiyem bu sanli serefli topragi refarandumla kazanmadik savasarak ejdatlarimizin kaniyla kazandik.aslada bir kisiye teslim etmeyeceyiz cumhursan gorevini yap basbakansan bakansan gorevini yap size dur diyenmi var haydi baska kapiya bizden hayir.

vatandaş

Algı Yönetimine devamm...

Misafir

ecetçilerin mitinglerindekiler,oy verecek olanlardır.onlara bakarak aldanmayın.sessiz çoğunluk, evlerinde. cevap vermek için , 16 nisanı bekliyor.

Farabi

Herkes biliyorki cogunluk EVET cikacak.Artik bunun arastirmasi,tahmini falan kalmamistir.Hani,gorunen koy kilavuz istemezmis.Onun gibi artik iste

KADIR TOLGAR

ALLAHIN IZNI ILE VE ASIL NECIP TURK MILLETININ VIJDANININ SESIYLE HAYIR YUZDE 68 BANDI VE USTU OLACAKTIR BENDE AK PARTILILIYIM AMA BU SECIM PARTI SECIMI DEYILDIR VATAN VE REJIM SECIMIDIR ONUN ICIN HAYIR EFENDIM DIYORUZ.

  • 1