BIST 9.537
DOLAR 32,49
EURO 34,82
ALTIN 2.487,86

Reel politikçi müslümanların Trump aklayıcılığı

Kimse Trump'a karşı eylem beklemiyor zaten de kınayıp geçmek yerine Trump'ı aklamaya çalışmak da çok hazin oldu be.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Ünsal Erdemli

Reel politik kavramını duyduğunuz belli de anladığınız şüpheli hanımefendi. Kavram üzerinden yorumlarınız yanlış. Reelpolitik ıstılahi anlamda ahlaki endişesi bulunmayan politik karar ve uygulama demektir. Bu durumda kim ne derse desin Müslümanlar zaten reelpolitikçi olamazlar. Siz herhalde realist demek istediniz.

CUİ BONO

Amerikan ordusunu kullanarak dünyayı sömüren Tekel Şirketler den bıktığımız içindir.

Misafir

''Görünen köy kılavuz istemez.'' Adamlar resmen bizi sömürge yapmak için var güçleriyle çalışıyorlar.Amerika Kızılderilileri bir bölgeye hapsetmiş ve turistlere para karşı izlettiriyormuş.İstiklal Harbimiz olmasaydı bunlar bizi bir kaşık suda boğmaktan beter ederlerdi.Allah İstiklal Harbimizi kazanan Dedelerimizden,Atalarımızdan razı olsun...

Misafir

Yüksek Seçim Kurulu, “Diktaya giden Rejim” değişikliği için 'evet' kampanyası başlattı .. 'Vallahi evet, billahi evet, tallahi evet! Kılıçdaroğlu'nun başı için evet!... Diyorlar!

FASIK DEĞİLİM

TÜRKİYE HALKI MÜSLÜMAN KİTABINI BİLMEZ ANLAMAZ. YALANCİ DİNCİLERİ NE İSE HRİSTİYAN DEVLETLERİN BAŞKANLARI SÖZLERİ İMZALARI ASLA GERCEKCİ DEĞİLLER ÇÜNKÜ İSRAİLİN KULLARI KÖLELERİ BİZDEKİ DİNCİLER DE DOLAYLI AYNI GÜCÜN KULLARI. İRENİYORUM ÇÜNKÜ ALLAH KURAN DA TANITIYOR TEDBİRİ DE VERİYOR OKUYAN YOK.

  • 1