BIST 9.531
DOLAR 32,48
EURO 34,60
ALTIN 2.473,77

Recai Kutan tarafını seçti! SP'de geri sayım

Saadet Partisi'nde yarın kurultay günü. Liderlik için ise iki güçlü isim aday. Mustafa Kamalak ve Fatih Erbakan.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
addam

genc erbakanin hakkidir. kendini ispatlarsa gelecegin basbakani olabilir

YAŞASIN PARALEL HÜKÜMET

HELAL SANA RTE EL ATMADIĞIN YER YOK.. ADAM ÜLKEDE BÜTÜN OLAYLARIN TEK BELİRLEYİCİSİDİR..

tc.

huseyin!!!!!turk milliyetcileri dinden n eanlarki konusuyonn

Zaza

Genç Erbakana yakışır başkanlık. Parti içindeki Akp ajanları önünü kesmezse Türkiyeyi yeniden uşaklıktan kurtaracaktır. Yolun açık olsun genç adam. Akp ye alternatif tek parti olur.

insanız

Katılıyorum.Bende insanlıktan yanayım dil renk ayrımı yapmak inancıma ters yaratılanı severiz yaratandan ötürü

samimi olmalı

Yıllardır bizde milliyetçi kimliğiyle yaşadık ve gördükki milliyetçi diye kendini kandıranların inaçla bir alakası yok sadece kuru kuruya kafataşçılık yapıyor bayrak ezan diyor diğer tarafta bayrak ve ezanla alkası olmayan icraatlara imza atıyor.

cemâleddin

milliyetçiyim diyenlerin Yüce Türk milletine hakaret etmeleri, aşağılamaları tuhaf.

Xy

ne demokrasi amma ha Lider sultasi ve hanedan demokrasisi Milletimize nekadarda normal geliyor hayret

a yılmaz

Hüseyin, bizler elhamdülillah müslümanız ve bununlada övünüyoruz, milliyetçiliğin, soyun, ırkın senin olsun tepe tepe kullan. Sen bunlardan anlamazsınya yazdık işte.Ha... anan seni Afrika ormanlarında bir kabilede zenci olarak doğursaydı ne yapacaktın, seçme hakkın varmıydı? Boşuna demiyoruz insan olun diye...

hüseyin

Sanırım seninde temelin milli görüşcülerden adı milli ama icratta millliyetsiz yani ümmetçi takımındansın. Kısaca soyunu, ırkını bile söylemekten utanan kişilerden. Seccadeni serdiğin yer vatanım diyenlerden. Senin gibiler pek bizi anlayamaz. Vatan, bayrak, millet, milliyet kavramları pek mevcut değildir. Kısaca milliyetsizlerdensin. Peki ben niye utanacağım bir türlü anlayamadım.

hüseyin

Ben övünmek gibi olmasın TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM. Hiç sevmediğim dinimizi bakara makara diye alaya alanlar birde devlet malını çalanlar. Niye utanmam arlanmam olsun. Utanması sıkılması gerekenler Türk milliyertçiliğini ayaklar altına alanlar, hırsızlık yapanlar kardeşim.

hüseyin

Ben övünmek gibi olmasın TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM. Hiç sevmediğim dinimizi bakara makara diye alaya alanlar birde devlet malını çalanlar. Niye utanmam arlanmam olsun. Utanması sıkılması gerekenler Türk milliyertçiliğini ayaklar altına alanlar, hırsızlık yapanlar kardeşim.

hüseyin

Kim inanırdıki bundan 20 yıl önce birisi başkomutan, birisi başbakan olacağını.:) Oldular,evdekileri sıfırlamakla, bakara makara diyerek dinimizle alaya alaya yürüyorlar. Ah Aziz Nesin ah seni sevmezdim ama söylediklerin de haklısın. Bu milletin yüzde kaçı aptaldı hatırlamıyorum.:)))

a Türker

Habertürk te konuşmasını dinledim. Çok net ölçülü ve konuya hakim bir duruş sergiledi. Bence yetenekli bir politikacı olabilir. Sırf babasından dolayı değil kendi kişisel özellikleri parti başkanı olması için yeterli kanaatimce. Türk siyasetine sağlam bir alternatif partiyi de kazandirabilir. Yolu açık olsun.

aydin

dedeler partisi ihtiyarlar emekli olsun gari genclerin önünü acin

akcan

hüseyin denen müsvedde senin milliyetin de cehapedir utanma arlanma yokmu sizde ne kadar eziksiniz KeMal in askerleri

Garip

AKP 28 subat ürünüdür miadini doldurdu ben degil gecmis tatihimize bakin bu böyle olmustur.Tayyip Erdogan cumhurbaskani olsun AKP bir kac parcaya bölünür cünkü AKP de her kesimden secman ve milletvekili var, bunlari birlestiren Tayyip Erdogan. Cumhurbaskani olsun hep beraber görecegiz.

hüseyin

Milliyetsiz akp den kurtulmaya çalışırken bir milliyetsizlerinde yerlerini alacak olması biraz garip olur.

bacaksız

Necmettin Erbakan akıllı ve çalışkan bir insandı ama rahmetlinin ufku biraz yükseklerdeydi...bu da topluma biraz hayal ürünü gibi geliyordu tabii...peki o üstün nitelikleri olan bir insan diye oğlunun da öyle olduğu mu düşünülüyor? babadan oğula geçen bir hanedan yönetimi istemek oldukça abes bir durum...o partide eminim ki çok değerli insanlar vardır!

hüseyin

Zaten sizlerin tabanı ve tavanı akp de değilmi ya, sıfırlamakla meşgüller.

kuralsız

hayal kurmayın gelin tayyibe destek verinde oylarınız heba olmasın bair.

GAZİ

HİÇBİRİ:))

a yılmaz

Fatih Erbakan kazanırsa hemen esip gürlememeli, saçma sapan atmamalı, olgun durmalı, yapacaklarını anlatmalı. R.Tayyib Erdoğan cumhurbaşkanı olursa, bir dahaki seçimde şansı büyük. Eski bir Milli Görüşçü nasihati bu.

saliha

fatih Rabbimin izniye önce yüzde 6 daha sonraki seçimlerde yüzde 13, 15 sen sonrada başbakan yardımcısı olacak inşallah. ikdidar olması için 20 seneden fazla var ama sabır, sonu selamettir inşallah

Garip

Fatih Erbakan icin daha erken bir dört sene daha beklesin iste o zaman genclere görev düsüyor.Su anda kuvvetli bir iktidarin karsisinda sönüp gidecek ondan korkuyorum.