BIST 9.790
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.431,20

Rasim Ozan Kütahyalı gerçekte ne dedi bir şok iddia daha!

Beyaz TV'de Boşnaklar için söylediği sözler sonrasında işine son verilen Rasim Ozan Kütahyalı hakkında bir iddia daha ortaya atıldı. İddiaya göre Sabah Gazetesi'ndeki işi de tehlikede. RTÜK de olay program için devreye girdi. Rasim Ozan Kütahyalı ise sessizliğe büründü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Misafir

bu şahsın ayricalığı nedir arkasında hangi güçler var bilmem,

Fikret kilinc

Tam gunun adamiydi. Islerinide nasil da yoluna koymustu. Dunun fetocusu bugunun rte cisiydi. Ama hicbir zaman halkin adami degildi. Zaten olamazdi. Adamlikla ne alakasi vardi ki bu sahsin.

ferhat gültekin

haddinden fazla verilen deger soytarıyı kıral eder

Zeren

Burasi Türkiye! "sanirsinki Kiral oldun ama yarin soytari olursun" Herkez aklini basina toplayacak ve biryerlerden aldigi gücle onu bunu, tehtit etmeyecek.

ali elbir

aldığı çok düşük faizli kredilerin-3tirilyon- günahını ödüyordur

Misafir

Bir ampul daha patladi

Yasin

Kimse kusura kalmasın ama o saatlerce süren futbol programları çok boş iş ya..Türkiyede futbolmu varki ayrıca o kadar yorumlanacak

egemen esen

eh rasim fırsatı verirsen böyle linç edilirsin aslında kötü niyetli olmadığını biliyorum ama zeki kardeşim nasıl verirsin bu fırsatı ...

Misafir

EEEe ROK efendi adamı Allah böyle tepe taklak eder işte. Sen kimsin ki sağa sola hakaretler bağırmalar posta koymalar. Yeri get şimdi ötede oyna

metin atamer

Kütahyalı soy adını da bırakmalı bu çocuk, çünki Kütahyalı larda bu sözlere infial gösterir.Bu topraklarda yaşayan bütün herkes göçmen kökenli. 1000 sene geri gidin, hepimiz bir şekilde bu topraklara göç ederek gelmiş insanların torunlarıyız.

Misafir

akpartiden uzaklaşanın anında ip de pazara çıkıyor

Misafir

bakmazsanız o kanallara dahada hayırlı olur bir sürü aile kanalları var

Vatandas

Ya arkadas bu zmaana kadar ekranlara cikaranlara bakmak lazim

Misafir

BU İŞİN SORUMLUSU BEYAZ TV VE ERTEM ŞENERDİR

YKenan

Her programda belden aşağı sözler artarak devam ediyordu, Sinan ve Abdülkerim bu adamla olmak size hiç yakışmadı, sizin eşiniz, kızınız bu programı izlemiyor mu? bu sözlere nasıl onay veriyor ve susturmuyordunuz.

misafir

Nasıl,kocası fetöcü olanların eşini işten atıyorlarsa bu adamın eşide(Nagehan Alçı) çalıştığı işten atılmalıki hak adalet yerini bulsun.

Misafir

bu adam o gazetede kaldigi müddetce o gazeteyi alirsam NAMERDIM!

ba bi kere

Bu kadar çok (ve de boş) konuşan hiç susmayan adam sessizliğe bürünmüş.

  • 1