BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.412,08

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'den kovuldu

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz Futbol'daki ağır sözleri nedeniyle Beyaz TV'den kovuldu. Beyaz Futbol'un moderatörü Ertem Şener, kanal yönetimiyle aldıkları karar doğrultusunda Kütahyalı ile yollarını ayırdıklarını duyurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 46 Adet Yorum
RASİİM????

EE itiraz MHP den gelince ister istemez,ıttifak partisi zira,CHPden gelseydi bir sürü bahane dizilirdi,genede Rasime iyi oldu.

ASSİVAS

BEYAZ TV DE KENDİSİ GİBİ, AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE TAM BİR YALAKA, BÖN BÖN DIR DIR BOŞ KONUŞAN BOŞ BİRİSİ,

Misafir

yetkililer o gece programi biraz izlese sadece Rasim'i degil orada olanlarin tamamini bir daha televizyona cikartmaz.. hepsi birbirinden kufurbaz,tehditkar ve provokator.

reis

Rasim bedel ödetecekmiş!!!! ertem Şener özrü de pek özür gibi olmamış. özrün yanına tehdit pek uymamış...

Misafir

atv'ye geçer, yandaş havuzdan beslenen kanal çok...

Misafir

BEYAZ TV DEN SOGUTTU BİZİ HER KANAL BUNAMI CALISIYOR

kral

kendilerinin yalakalık için bir yerlere gelmek ve çıkar sağlamak için kullandıkları şeyi boşnaklar üzerinden söylemiş

sedat

bu ethem şener de adamın söylediklerini sanki savunuyor şer odakların işiymiş adam ağzınla canlı yayında söylemiş şer odaklarla ne alakası var özürleri kabahatlerinden büyük herkes haddini bilecek

Misafir

Özür mü dilemiş, giderayak milleti tehdit mi etmiş belli değil. O çirkin sözleri söylemedi de, montaj mı yaptılar?.

Misafir

abicim aynen katılıyorum sana

üüüüüüüüü

olması gereken olmuş

Selman

MEHMET BARANSU VE RASİM OZAN. HİÇ SEVMEDİK.

Misafir

YA RASİM ÇOK ÜZÜLDÜK MİLLET OLARAK HİÇ ACITASYON YAPMA SEN ÇOKTAN HAK ETTİN BEYAZ TV SİRKE ÇEVİRDİNİZ BE SOYTARILIK YAPIYORSUNUZ ORADA ERTEM ŞENERİNDE İŞİNE GELİYOR SANIRIM RATİNGLER İYİ GALİBA ONUN ADINA TEHTİTLER SAVURUYORSUN KENDİNE YAZIK ETME DERİM ERTEM ŞENER

aydınbeyli

Pis yandaş yandaşlığın yüzkarasısısn senin gibi daha bir sürü var insanlığını onurunu şerefini paraya satmış yüz karası mahluk.

lazım değil

gevezeler, boşbozağlar, yalakalar bunlar...

Vanlı

Arkasındayım diyor adeta Ertem. Ulan "FETÖ'yle mücadele ediyorum", "emperyalistlerle savaşıyoruz" ayağı yapmayın. Kardeşimiz Boşnakları, toplumda da hiç duyulmamış, sadece kendisi gibi aşağılıkların lügatinde olan bir küfürle tahkir ettiniz. Ne operasyonu? Arkasında durduğun terbiyesiz arkadaşının ağzına operasyonla mı soktular bu ırkçı küfrü? Bunların topu ekranlardan silinsin!

Misafir

yahu sıkışan yok gizli güçler, yok bir el tok bir bilmem ne, adam zaten saçma sağan bir herif neyini savunuyorsunuz..

Misafir

kovulmadı anlaşarak ayrıldı.çünkü hepside suçlu.

ROK

Ya ROK löm löm konuşurdun sen bunu çoktan hakettin FETÖ sevicisiydin sövücüsü oldun din kitap dersin ağzından çıkan kelimelere bak adamın kalbi neuse ağzı onu söyler beter ol

Misafir

fetö savcısının heykeli dikilsin diyen bu tehlikeli misyoneri yeni farketti türkiyem maalesef, bak bi de bunun karısı var, sakın ha bunlar sizi tv lerde savunuyor diye aldanmayın, memleketin zararlıları bunlar

rok !

bunun misyonu bu zaten . kovmak için çoook geç kalınmıştı ki bundan sonra hiçbir kanalda buna yer verilmemelidir.

Misafir

böyle özür mü olur. bu ayrıca bir terbiyesizlik. kendilerini bi halt sanan zavallılar açık açık tehdit ediyor. terbiyesizlikte son nokta

Misafir

Ertem ŞENER bu durumda Rasim'in arkasında mı duruyor, Boşnak halkının yanında mı duruyor, yoksa gizli güçler kimse onun yanında mı duruyor? Nasıl bir savunmadır bu anlamadım? aslında Televizyon da kalitesiz bir televizyon. Dikkat ederseniz sahibinden program sunucularına ve yorumcularına kadar, hepsinin profili düşük!

Misafir

RASİM OZAN BEYAZ TV VE DİĞER KANALLAR DA BU GİBİ ADAMLARI ÇIKARTIP TOPLUMU GERMESİN..BİZE HAKARET ETMİŞ BİRDE GÜÇÇÜ VARMI? NE GÜÇÜ VARSA SÖYLESİN...BİZ BALKAN HALKININ ALLAH DAN BAŞKA GÜÇÜ YOK..ÇIKIP İNSAN EVLADI GİBİ ÖZÜR DİLEMESİ GEREK..

Misafir

Arkadaslar bu adam kim,ne ozelligi var hem milyarlar kazaniyor,hem agzindan pislik damliyor.Bosnak kardeslerimiza agza alinmayacak benzetmeler,Fenerbahce baskanina hakaret,tutuklanan ve hukuk onunde aklanan askerlerimize ne hakaretler...bu guc,bu yetki,bu cesaret kimden geliyor.Zaten o cesareti buna kim veriyorsa o da bunun kadar sucludur.